צריכה עזרה! די חשוב אז בבקשה תענו!

דורה17

New member
צריכה עזרה! די חשוב אז בבקשה תענו!

היי, אני מדריכה בקייטנה, ילדים שעולים לכיתה ד', הקבוצה היא קבוצת בנות ובן אחד [שהגיע לקבוצה מרצונו החופשי חח] החניכים בקבוצה לא כלכך מכירים אחד את השני ואני רוצה לעשות להן פעולות גיבוש ושיתוף פעולה, כי היום הם לא כלכך הסתדרו בינהן.. אני לא כלכך מוצאת באינטרנט משחקים אולי כי אני לא ממש מחפשת טוב.. אם יש לכם אתר טוב עם משחקים או אפילו רעיונות למשחקים שיכולים להיות מעניינים, פשוטים וכיפיים ובעיקר שיהיה בהם כמה שיותר שיתוף פעולה, וכמה שפחות אלימות אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד כי אני קצת אובדת עצות... [יש לציין שהקייטנה היא בשטח פתוח ולכן אני צריכה משחקי מעגל, משחקי מילים או משהו כזה שלא מצריכים יותר מידי כיסאות וזה...] מודה לכם מאוד מאוד מאוד מראש!

דור יקרה

ברוכה הבאה לפורום
קבלי מאתנו פעולה: שיתוף פעולה בנוסף צרפתי לך לכאן חוברת משחקים שתעזור לך. אשמח שתשארי חלק מאתנו ותעזרי לאחרים בבניית פעולות. בהצלחה

דורה17

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif! את מקסימה!

וראיתי את הצ'ופרים ששמת פה.. הם ממש יפים! אפילו לקחתי ממך השראה לצ'ופר =]

../images/Emo13.gifתודה רבה

שמחה שלקחת רעיון- לשם כך נועד השרשור הזה. אשמח מאוד שתשארי איתנו ותתני מהידע שלך למדריכים. כך נוכל ליצור סביבת הדרכה נעימה יותר

randu

New member
אם את עוד פה, יש משחק ממש מגניב.

אבל דורש השקעה. העבירו לנו אותו בסמינר מסכם השנה. המדריך שם על הרצפה כרטיסיות, כשבכל כרטיסיה יש מספר שונה, מ-1 עד 50. [לא חייב 50, אפשר כמה שרוצים. מספר הכרטיסיות כמספר המספרים שרוצים.] מפזרים ת'כרטיסיות על הרצפה. על כל חניך לבוא בתורו ולדרוך על המספרים. הבעיה היא שאין חוקיות כלשהי. אסור שייוצר מצב ששני אנשים ידרכו על שתי כרטיסיות. בטח לא הבנת, כי צורה שבה הסברתי היא גרועה.
אבל בטח מאיה יודעת על מה אני מדבר, והיא תוכל להסביר לך הרבה יותר טוב. יש את המשחק היותר פשוט. כל הקבוצה עומדת במעגל, או יושבת, והם צריכים לספור מ-1 עד...20, לדומגא. [אפשר עד יותר מ-20 ואפשר עד פחות.] אסור ששני חניכים יגידו מספר באותו זמן. עלייהם לשתף פעולה, ושכל אחד יגיד מספר, בלי שיווצר מצב ששני אנשים אומרים בייחד את המספר. אם לא הבנת, בטח מישהו יוכל להסביר לך יותר טוב. מקווה שאיכשהו הצלחתי לעוזר.

למעלה