צריכה עזרה התייעצות - דחוף

צריכה עזרה התייעצות - דחוף../images/Emo70.gif

תקשיבו, אין לי רעיון לשלט מקורי להיום, ורק תוך כדי ההופעה של וור צ'יילד הבליח לי רעיון טוב לשלט משעשע לקין. עכשיו- זה קצת אאוט-אוף-דייט, אבל מה שאני באמת חוששת ממנו זה האם זה יעליב את קין ולא יצחיק כי כאילו אני צוחקת על משהו שחשוב להם... אז אני אשרשר לפה דוגמה של השלט, ותענו בנושא של ההודעה "
" או "
" בקשר לשאלה האם זה ראוי להיות בהופעה! תודה רבה רבה
אצטרך תשובות דחוף כי אני צריכה להכין את השלט אחה"צ!

לגמרי ../images/Emo45.gif!!!! זה אדיר! ../images/Emo6.gif

וזה עוד במקום... לא עבר יותר מדי זמן מאז הWAR CHILD... וזה קורע!!!!!!! גית, זה גאוני!! השאלה היא אם יראו את ה"LETS HAVE A" מרחוק
ואיזה כיף
חבל רק שהפעם לא נוכל לשמוע את הצעקות שלך בשידור חי...

מי בדיוק יהיה מרחוק? ../images/Emo3.gif

500 איש! בכל אופן, אני כנראה לא עושה את זה, שאלתי פה כמה אנשים ואמרו לי שזה נראה כאילו אני יורדת על טום...

גית!!!!!!!!!!!!!!

הסברתי עכשיו לאחותי על השלט, והיא ממש התלהבה מהעניין!!! אני באמת לא חושבת שזה יעליב אף אחד!! זה לא בהופעה עצמה של וור צ'יילד... ועוד מעט זה כבר לא יהיה בכלל רלוונטי! זה או עכשיו או אף פעם!!
גית, את חייבת חייבת!! אין מצב שככה את לא מקבלת התייחסות אישית מטום

לא החלטתי../images/Emo3.gif

האמת? נראה לי שהם יקחו את זה בהומור, ויבינו את זה. אז
אלא אם כן הם ממש מוגבלים אז בעיות שלהם

M a a y a n K

New member
אני כנראה לא מעודכנת...

מזה וור צ'יילד (או מי זה?
) ולמה זה יעליב את קין?

CrazyPenguin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif?../images/Emo191.gif|פינגווין|

וור צ'יילד זו הייתה איזו הופעה ענקית, לא? אבל למה שיעלבו? D:

כנסו!

About War Child International: War Child International is a network of independent organisations, working across the world to help children affected by war. War Child was founded upon a fundamental goal: to advance the cause of peace through investing hope in the lives of children caught up in the horrors of war.
וכדי לגייס כספים, האממ, הם עושים אירועי התרמה והופעות ובלה בלה.. טלי, את שמעת את ההופעה בלייב פור גוד סייק
זה ארגון ממה שאני הבנתי, שדיי חשוב לקין, כי הרי הם הקליטו בשבילו את The Night Sky (למרות שטימי טוען שהוא כתב אותו לפני כמה שנים..), והם אירחו את האירוע ב1 בנובמבר שכזכור לכולנו ("טווווווווווווווום"!) טוב זה מה שאני יודעת.. גיתית, שרי, ג'ניפר ולכל מי שבעל ידע יותר רחב ממני בנושא מוזמן לתקן אותי!

M a a y a n K

New member
אהההה...עכשיו הבנתי

אמממ...בכל מקרה זה לא יצא לפועל אז זה לא משנה כל כך מה הדעה שלי...

יתית חוששת שהם יעלבו

כי היא לוקחת את הסמל של וור צ'יילד שזאת מטרת צדקה למען ילדים שמאוד חשובה ללהקה, וכאילו "מזלזלת" במטרה הזאת בזה שהיא מכניסה את הTOM LETS HAVE A CHILD בסמל של וור צ'יילד המקודשים...
אבל אני חושבת שזה יותר מצחיק ממזלזל... ובגלל שעבר כמעט חודש מהעניין, זה דווקא ממש במקום!

CrazyPenguin

New member
האאאאאאאאאא../images/Emo191.gif|פינגווין|

אם זה הסמל שלהם אז אחלה
לא נראה לי שהם יעלבו, זה ממש מצחיק....

למעלה