צריכה עזרה - התקררות

צריכה עזרה - התקררות

נתנאל מאז ומתמיד רק משתנה מזג האויר מתקרר הוא מתמלא ליחה עכשיו הליחה מקשה עליו - הוא סובל מכאבי ראש בבקרים הליחה לוחצת לו על האזניים מבפנים וגורמת לו לכאבי אזניים שבאים והולכים אצל הרופאה היא נתנה טיפול תרופתי + בדיקות דם למקרה שהטיפול לא יביא לשיפור הפשוש מסרב לשתות את הסירופ - זה מגעיל אותו - אני לא רואה טעם לגרור אותו לבדיקות דם כשהוא כלל לא מטופל מה ניתן לעשות איך אפשר להקל עליו ללא טיפול תרופתי? על הדרך מצרפת תמונה

מיה80

New member
איזה מתוק הוא

לא יודעת לענות לך, רק רציתי להגיד שהוא כזה חמוד!

אני מאוד ממליצה על הומאופתיה.

תמיד הייתי סקפטית, אבל בשנתיים האחרונות אני מטופלת (בעיקר בגלל בעיות גרון/אזניים) וזה מאוד מאוד עזר.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מחפשת המלצה להומאופט טוב

גם אצלינו יש המון ליחה, בעיקר לשיר ועדי, אבל גם נעם בדרך. הציעו לי הומאופטיה, אז אני מחפשת באזור חיפה-חדרה מישהו מומלץ.

חנה הי, אנחנו מטפלים באיתי אצל הומאופט

בקרית טבעון. אם מתאים לכם אתן את הפרטים. הוא מאוד עזר לאיתי לאסטמה שלו.

מרב.

New member
סוג של סגירת מעגל-

פעם חברתך (גולשת סמויה בפורום, זו שעשתה את עוגת יום ההולדת ביומולדת 3 של שיר..) המליצה לי על הומיאופטית נפלאה, מאז היא הפכה ההומיאופטית "שלנו" ומלווה אותנו צמוד צמוד. אם תרצי להרחיק עד לטובה ביותר (בעיני), תגידי לי. אין כמוה במסירות, יעילות, אמפתיה וטיפול מופלא.

דר' מיכאל פרסיקו

את הטלפון שלו אפשר למצוא במכבי תחת אאג. הוא מקבל גם בכרם מהר"ל. על הילד שלי הפרטי ועל ילדה של חברה הוא פשוט חולל קסמים, בדיוק בענין הזה של ליחה ודלקות אוזניים.

רק מילת אזהרה קטנה

הוא הומאופט מעולה ועל זה אין עוררין. רק צריך לזכור שהוא איש לא כל כך נחמד ומאד אוהב לשמוע את עצמו מדבר.

שמעתי מכמה מקורות על הומאופטית בשם כרמל

באיזור המושבה. הבעיה שאומרים שיש אצלה תור מטורף של כמה חודשים (אז אולי היא באמת טובה....) היינו בשנה שעברה אצל מישהי אחרת - איווט, ועליה אני לא ממליצה. ההתנסות הזו גרמה לנו לא להאמין.

מישמיש7

New member
לי תמיד המליצו

לשים מכשיר אדים חמים או מקלחת עם אדים חמים וזה קצת מקל על הליחה. דבר נוסף-מעין "תרופת סבתא" למרוח קצת שמן זית על החזה לפני השינה וזה עוזר לשיעול, מכאן זה גם יכול להקל על ליחה. תרגישו טוב

26may

New member
גם לי הרופא המליץ על אדים

וטיפות מי מלח כדי לעזור עם הליחה

לבנה123

New member
כמה רעיונות -

מעבר להמלצה על הומאופטיה, להפסיק לתקופה את מוצרי החלב (פרה), בננות, ופירות הדר. ז"א - אלה שנחשבים כאלרגניים יותר, ומעוררי ליחה יותר. חוצמזה - מה עם להגביה את המזרון?

יש מצב שיש לו סינוסיטוס?

בד"כ זה גורם לכאבי ראש וללחץ על הפנים........... דלקת של הסינוסים........ בקשי ממנו שיוריד את הראש למטה , אם כואב לו סביר שזה זה. אז צריך לעשות צילום סינוסים ואם יש, אז טיפול אניטיביווטי. שיריגש טוב.

לדברי הרופאה אין סינוס והוא ישן על כרית

היוםן הוא קם בלי כאב ראש והליחה פחות מציקה אני מקווה שהוא בדרך החוצה

מרב.

New member
במקרי אוזניים וליחה אני ממליצה מאוד מאוד על

דיקור. בטוחה שגם הומיאופטיה תעזור, רק שבמקרי אוזניים יש לי נסיון עם דיקור. אם תרצי המלצה על מדקר יקר (מלשון איש יקר ובכלל לא מלשון "ביוקר"..), אשמח להמליץ.

סיגל ה9

New member
אני מאד זקוקה להמלצה על הומאופט טוב

לתינוק בן שנה שמאד חולה ומאד סובל. אזור ת"א. אשמח לקבל מסר עם הפרטים. ואם אפשר גם שם של רופא אא"ג טוב באזור. אפשר גם המלצה על מדקר אם זה מתאים לגיל שנה. תודה.

למעלה