צריכה עזרה והכוונה לגבי פרידה אחרי 3 שנים

Efratiii

New member
צריכה עזרה והכוונה לגבי פרידה אחרי 3 שנים

שלום לכולם...
אני בחורה כבת 25, לפני כחודש בן זוגי (27) נפרד ממני לאחר 3 שנות זוגיות, בטענה שאינו אוהב עוד.
אציין שהפרידה קרתה בפתאומיות מוחלטת, ביום בהיר אחד כמו שאומרים...
הגבתי בשוק ובכיתי את נשמתי...
קראתי כל מיני כתבות אינטרנט שאומרים לשחק אותה משדרת עסקים כרגיל,וכד'ו, ואכן זה מה שעשיתי- לא יצרתי איתו שום קשר מאז הפרידה, יצאתי עם חברות ודאגתי להראות זאת בפייסבוק, יצאתי למסעדות ואף למספר דייטים עם בחור אחר. (אך סיימתי עם הבחור הרגשתי שאני עובדת על עצמי)
אך- כל זה ללא הועיל. בלילה, בשקט בשקט... הלב שלי שבור.
אני מכריחה את עצמי בכוח לא ליצור איתו קשר למרות שאני כל כך רוצה...
אציין שהוא אינו יצר איתי קשר במהלך תקופה זו.
מה לעשות? להתקשר אליו,? לא להתקשר? לחכות שהוא יעשה זאת בעצמו? ולמה הוא לא מתקשר אפילו לשאול מה שלומי? איך אדע האם יש עוד סיכוי?

Double Vision

New member
אל תתקשרי אליו.

את סתם תרגישי רע עם עצמך. הוא לא אוהב אותך יותר וכנראה גם לא איכפת לו איך את מרגישה אחרת הוא היה יוצר קשר.
זה מאד כואב עכשיו אבל הזמן יעשה את שלו.

Hermineh

New member
חכי. זה לוקח זמן

בדרך כלל כשגבר עוזב ככה כמו שתארת מהיום למחר זה בגלל שיש לו מישהי חדשה. יקח בין מספר שבועות למספר חודשים עד שהוא ימצא (מהפועל למצות) את הקשר החדש, ואז יש מצב שאם הקשר בינכם היה כייפי אז הוא יתחיל להתגעגע שוב אליך.
עד אז, קחי את עצמך בידיים, צאי לבלות, תמשיכי לבנות את חייך. בשום אופן אל תתקשרי אליו. וכל הכבוד לך שהחזקת מעמד ולא יצרת קשר עד עכשיו.

Another Girl

New member
למה את נוטעת בה תקוות שווא?

הוא אמר לב בפירוש שהוא כבר לא אוהב אותה. הוא לא יוצר קשר. למה לייעץ לה באופן שישאיר אותה בהמתנה למשהו שלא יגיע במקום שתתקדם הלאה?

Hermineh

New member
אין דבר כזה תקוות שווא. או שיש תקווה או שאין

תקווה. במקרה של פרידה מבן זוג תמיד יש תקווה.

Efratiii

New member
אז ככה,

בוודאות מוחלטת אין לו משהי חדשה וזה כלל לא העניין.
דרך אגב לא ברור לי איך בנאדם שאוהב פתאום מפסיק לאהוב ומעיף בכזה אומץ זוגיות של 3 שנים כאילו זה היה כלום...
ולאחר הפרידה מדוע אפילו טלפון אחד לשאול לשלומי לא קיבלתי?
ראש של גברים... איך אפשר להבין

סאטוריס

New member
הוא לא כזה אהב כניראה

ברור שזה לא בפתאומיות.

שום טלפון כי את לא מעניינת אותו. תפנימי.

p0st

New member
זה כנראה התבשל אצלו הרבה זמן

ומשהו היווה איזשהו טריגר וגרם לו להחליט באופן סופי ולעדכן אותך שהוא לא אוהב יותר.

אני לא חושבת שיש מה לעשות עם זה.

תהיי חזקה.

B L I M P

New member
מה שאת צריכה להפנים מעכשיו ואילך

הוא שלא משנה מה עובר אצלו בראש. לא משנה מה הסיבה שהוא זרק אותך, לא משנה מה הוא עושה עכשיו ועם מי הוא נמצא (או לא נמצא) ולמה הוא לא מתקשר.

המעשים שלו מדברים בשבילו. הוא לא רוצה להיות איתך ולא משנה למה וכמה. מה שאת צריכה עכשיו זה לעסוק בעצמך - איך את יוצאת מכל זה מחוזקת, עצמאית ומאושרת. אין לי ספק שזה קשה, אבל את לבד, ואת צריכה להתעסק בעצמך, ולא בו. מרגע שתפסיקי לחפש סכויים שתחזרו, או לתהות מה עובר עליו והאם הוא חושב עליך - ככה יותר מהר תוכלי לחזור לעמוד על הרגליים.

כי בשורה התחתונה - תאמיני לי שאת בעצמך הרי לא רוצה להיות עם מישהו שלא רוצה להיות איתך. הוא חתך? מצוין! זה אומר שאת בדרך למצוא מישהו יותר טוב בשבילך.

אתיופית

New member
מס׳ סיבות שצמות לי:

1) אולי בגד והרגיש מצפון אז החליט לחתוך
2) או שחלילה התבשר באיזו מחלה - והחליט לחתוך
מסיבות ששמורות לו
3) או ששמע עלייך משהו לא טוב - וחשב שאין מה לדרוש הסבר וחתך
4 או שהוא טיפש ואוהב לבקוח כאשר ישנה בעיה.

בהחלט שהוא חייב לך הסבר. סתם משאיר אותך תלויה באוויר.
מה שלא יהיה הוא לא שווה אותך

Hermineh

New member
כשהוא נפרד ממך, מה הוא אמר בדיוק, ואיך זה

נאמר בדיוק? בכעס, או התנצלות או משהו אחר?
בשבועות שקדמו לפרידה, היתה איזו התנהגות חריגה שלא תואמת את האופי שלו בדרך כלל?
בשבועות שקדמו לפרידה, האם הקשר היה טוב וכייפי או קריר יותר?
לא נתת מספיק פרטים כדי שאני אפילו אנסה לנחש.
ואני סתם מתעניינת, איך את בטוחה כל כך שאין לו מישהו אחרת?

Efratiii

New member
אני בטוחה שלא מדובר במישהי,...

אך אכן מספר שבועות לפני הפרידה הוא היה קריר יותר, אבל לא ייחסתי לזה חשיבות כלל.
הוא טען שמרגיש שאינו אוהב עוד, ואני בכלל שטטתי לי בזוגית הזאת עם מחשבות על חתונה...

Berethor

New member
אם לא הייתה סיבה רציונלית לתהפוכה הרגשית

אז כנראה שהוא מסוג האנשים שאהבה שלהם לא מחזיקה זמן רב אם בכלל ישנה.

Berethor

New member
בעיקרון רגשות יכולים להשתנות לטוב ולרע

אבל אם ככה הוא מתנהג לא נראה שהייתה אהבה גדולה שם מצידו, כנראה שאת אוהבת אותו הרבה יותר מאשר הוא אהב אותך. אם הוא היה אוהב אותך א' או שלא היה עוזב אותך ככה, ב' גם אם היה עוזב אותך זה לא היה כל כך קל בשבילו להתנהג כאילו כלום לא קרה.

LeeLah

New member
אין מצב שזה היה ככה פתאום, אי אפשר לדעת מה

עבר לו בראש ובלב בתקופה האחרונה. אחרי 3 שנים לא רואה בעיה בזה שתתקשרי אליו כדי לבקש הסברים, את יכולה גם לבכות לו בטלפון ולהתחנן אם את צריכה את זה כדי להרגיש שבאמת ניסית, רק קחי בחשבון שיתכן שלא תאהבי את התשובה ושאחרי השיחה הזאת תצטרכי באמת לעבור הלאה

Nessa12

New member
אז עכשיו את מרגישה רע..

וסביר להניח שתמשיכי להרגיש ככה גם לעוד זמן מה, כי אחרי הכל 3 שנים - לא הולך ברגל.
לדעתי, אין לך טעם ליצור איתו קשר. אם היה רוצה היה יוצר איתך, ויתרה מכך - לא היה נפרד ממך.
תאזרי כוחות, תמשיכי לשדר עסקים כרגיל ותמשיכי הלאה.

למעלה