צריכה עזרה וחוות דעת שלכם

אור19861

New member
צריכה עזרה וחוות דעת שלכם

היי שלום שמי אור ואני בת 32 אני מהצפון
ואני ובעלי כבר שנה וחצי בטיפולים של ivf אבל ללא הצלחה לי אין ילדים
התחלנו טיפולים כי לי אמרו שיש לי שחלות פלצטיות וגם המחזור שלי לא היה סדיר ובמקביל התגלה אצל בעלי בעיה בזרע עקב ניתוח שעבר שהיה תינוק ,
אני רוצה לעבור רופא ואמרו לי שיש הרבה רופאים טובים באזור ת"א אני מוכנה לעבור כמובן שעד עכשיו כול הטיפולים היו אצל רופאה פרטית
שמעתי על הרבה רופאים באזור ת"א כמו פרופ' שלמה משיח , מה דעתכם ? משהיא אוליי מטופלת אצלו??

נתנאלה2

New member
את יכולה לבקר גם בפורום האחות הקטנה , פורום פוריות

שם מרבית המשתתפות ללא ילדים וכן התנועה וכמות המשתתפות גדולה יותר, יש רופאים טובים בצפון , והבנתי שהיחידה באלישע מצויינת .בכל מקרה, יש רופאים טובים ומצויינים באזור המרכז,משיח הוא אחד מהם. בהצלחה !

Moral30

New member
מטופלת של משיח

היי אור חמודה,
אני מטופלת של משיח, ואני ממליצה לך עליו בחום!
הוא רופא מדהים, וכל מה שקראתי עליו (שהוא בעייתי ביחסי אנוש) הסתבר כמממממש לא נכון!
הוא מדהים, יסודי, משרה המון ביטחון ואני לא מחליפה אותו !
גם צוות המרפאה (במיוחד אורית והאחיות) מדהימווווות
ממליצה לך מאוד :)

אור19861

New member
היי

היי מתוקה
המון תודה על העצה ועזרה
עוד שאלה בבקשה איך הוא מפחינה של מקצועיות הוא לא שוכח לתת הסברים מרשמים רפואים
לגבי פרוטוקול הוא מסביר איך הוא בונה , הוא זמין לשאלות תוך כדי התחלת טיפול
אני מהצפון מחיפה אני לוקחת הרבה כדי לעבור לרופא במרכז אבל זה לא אכפת לי אני שנה וחצי בivf ללא תוצאות , אני שואלת את כול זה כי לי יש כבר נסיון עם רופאים עם שם גדול וזה מה שקיבלתי בפרטי פה בחיפה אז לא רוצה לקבל אותו דבר שם אחרי כול הנסעות לת"א מחיפה
המון תודה על העזרה

Moral30

New member
בכיף :)

מבחינה מקצועית, כמו שהוא מגדיר את עצמו - הוא מ"הרופאים של פעם".
הוא בעד רפואה מונעת, ולא רפואת חירום - וזה דבר מצויין.
לגבי הפרוטוקול הוא ישב איתי והסביר הכל לפרטי פרטים, ואח"כ אורית המזכירה שלו עברה איתי על הכל.
יש את אלן שהיא האחות האחראית על IVF והיא נמצאת שם לכל שאלה, בקשה , טענה. היא מגדירה את עצמה כ"ווליום של הנשים של משיח" :)
מבחינת זמינות לשאלות - בגלל שהוא מאוד עמוס ומבוקש - יש את אלן האחות או את אורית ששתיהן מאוד בקיאות בטיפולים ובכלל בכל דבר.
שוב - אני מאוד ממליצה

אור19861

New member
המון המון תודה

תודה על הכול באמת תודה אשמח להיות בקשר שלחתי לך חברות

למעלה