צריכה עזרה /ייעוץ בצביעה

maiikel

New member
צריכה עזרה /ייעוץ בצביעה

אני מתכננת לצבוע קיר בחדר ילדים שיהיה נוצץ. מה הכוונה? שיהיו עליו נצנצנים. שאלתי היא כזאת: 1. האם אפשר לצבוע כל צבע על קיר ואח"כ לפזר באיזשהי דרך את הנצנצים? אם כן, האם הנצנצים באופן זה לא יורדים..? 2. איפה ניתן להשיג את החומרים , במידה והתשובה היא כן? תודה מראש. מיכל.

זידדה

New member
יש צבע מיוחד של נצנצים

שהנצנצים כבר נמצאים בתוך הצבע ... תשאלי בהום סנטר,יש להם את הצבעים האלו.

uvls

New member
לא כל הנוצץ זהב

שלומות, טמבור יצאה לקראת הפסח האחרון עם סדרת "פנטזיה", הכוללת כמה סוגי צבע בשילוב נצנצים. חוצמזה, נסי לברר ב"פיינט מג'יק", אני בטוח שיהיו להם תשובות עבורך, או בחנות "אמנות בצבע" בתל אביב. אם את באזור תל אביב, נסי לעבור אצל "גרינבויים צבעים" בקינג ג'ורג' פינת זמנהוף. לפני כמה ימים ראיתי שם דוגמא מרשימה לעילא של צבע מנצנץ בטכניקה ייחודית. קצת יקר אבל שווה ביותר, בטח אם מדובר בקיר אחד. חג שמח, יובל

naamamushki

New member
לטמבור...

טמבור יצאה עכשיו בליין חדש של צבעים "צבעי פנטזיה" אחד האפקטים הוא צביעה בנצנצים: זה עובד באופן הבא: בוחרים צבע לקיר, צובעים אותו ומחכים 24 שעות לייבוש מוחלט. לאחר מכן לוקחים את צבע האפקט ועל גבי הקיר הצבוע צובעים שכבה או שתיים (תלוי כמה את רוצה שזה ינצנץ) ונותנים לזה להתייבש שוב 24 שעות - זה יוצא ממש יפה את הצבעים אפשר למצוא בכל הרשתות - אייס הום סנטר ועוד ופחית של 1 ליטר עולה נדמה לי 109 ש"ח אני בעצמי עובדת כרגע על עיצוב לחדר של התינוקת שעומדת להיוולד לי ומתכננת להשתמש שאפקט הזה גם כן... מקווה שעזרתי לך...

lank

New member
צבע פנטזיה../images/Emo68.gif

חבר'ה להרגע קצת עם הפנטזיה. צבע פנטזיה של טמבור מתאים יותר במגוון צבעיו לחללים כמו פינת אוכל , חדר מגורים סלון , חדר הורים. פחות מתאים לחדרי ילדים. אם אינני טועה לפנטזיה יש 4 צבעים: זהב, כסף , פנינה וצבע מחליף. מיישמים אותו על גבי הקיר כאשר כבר הקיר צבוע בגוון בסיס רצוי, כגון: גוון בורדו כהה ואח"כ מיישמים מעליו את הפנטזיה , כגון צבע זהב . היישום נעשה בעזרת כלי מיוחד המצורף אל החומר. הכלי נראה כמו שפכטל פלסטיק קטן. אך ניתן גם ליישם את החומר בעזרת ספוג אצות טבעי ( מקבלים טקסטורה שונה לחלוטין ), או בעזרת ג'ילדה או רולר דוגמאות , הכל לפי הדימיון והדרישה. בכל אופן ל"נירלט" יש צבע ווש נצנצים , כך הוא נקרא. את הצבע מיישמים על קיר הצבוע בגוון הרצוי.צבע הווש נצנצים מגיע כנוזל שקוף המכיל בתוכו הרבה חומר נוצץ כך שניתן ליישם אותו על כל רקע רצוי מתחת. אפשר לשלב אותו גם עם גוונים עזים במיוחד כמו ורוד פוקסיה על קיר שלם או כפס קונטור סביב החדר. כיד הדימיון... לפני שאתם מבצעים מומלץ ביותר ללכת ולראות קירות המיושמים בטכניקה זו או לנסות על קטע קטן ולבדוק אם זה מתאים לכם. בהצלחה...

למעלה