צריכה עזרה....כמה שיותר מהר!

צריכה עזרה....כמה שיותר מהר!

היי בקרוב אני עוברת לתל אביב ואני בת 12.... אז כשהייתי יותר קטנה ההורים שלי בחרו לי את הרהיטים בלי לשאול אותי הם בחרו לי רהיטים (מיטה, ארון, שולחן כתיבה, שידה לטלוויזיה וספרים ושידה ליד המיטה) וכל זה בצבע ירוד מוזר וסליחה על הביטוי ירוק נזלת . ואני לא ממש אוהבת את זה...והחדר שיהיה לי בתל אביב הוא בדיוק באותו גודל (שזה קטן)...ואני אוהבת גוונים של ורוד, אדום,כתום צבעים כאלה יותר שמחים אני יכולה איכשהו לשנות את המראה של הרהיטים שלי באיזה צבע מיוחד? כי אני רוצה חדר מגניב יותר...של נערותויש לכם עצות איך אני ינגרום לחדר שלי להיראות גדול יותר? ושאלה אחרונה מה הכתובת של החנות שוורץ פרוות? טוב תודה מראש....בייי

גולי מ

New member
אני צבעתי אצלי רהיטים

אני רוצה להזהיר אותך שזו עבודה קשה יותר ממש שבד"כ נדמה לנו. אם על הרהיטים יש כבר צבע שמן או לאק, יש לשייף קלות עם נייר זכוכית לפני הצבע. כמו כן, כמעט בלתי אפשרי לצבוע מעליהם בצבע שאינו לאק או שמן (כי תהיה לו נטיה להתקלף). יחד עם זאת, צבעים אלו - הלאק והשמן - מתייבשים נורא נורא לאט, ועל כן, אם לא מדללים אותם (מסריח לאללה), עד שהוא מתייבש, או נוזל, ונוצרות מעין טיפות נוזלות על הרהיט. במבעים מסוג זה יש להקפיד על הכנה טובה של האזור (כיסויי הרצפה וכו..), כי כשהם מתייבישים, מאד קשה לנקות. בכל מקרה, תדפדפי במגזינים והסתכלי בתמונות. תגזרי משם צבעים (ובעיקר גוונים) שאת אוהבת. אח"כ תעשי שילובים בינהם (אחד ליש השני - לראות איזה צבע מתאים לאחרים). עם השילוב המנצח, את הולכת לחנות צבעים ומבקשת "מניפת צבעים" (זו מניפה מאד עבה שיש בה את כל הצבעים שמכונת גיוון יכולה לעשות) - יש ל"טמבור" ול"ניר-לר". מהמניפה את בוחרת לך את הצבעים שהכי דומים לשילוב שהבאת איתך ומבקשת שיגוונו לך אותם. אל תשכחי להגיד למוכר איזה צבע מהצבעים הוא לקיר, ואיזה לרהיטים.

sarush

New member
אם היא בת 12

מסופקתני אם המלים האלה יגידו לה משהו...

0 אור 0

New member
ממה הרהיטים?

אם הרהיטים מעץ יש אפשרות לצבוע - את צריכה להתייעץ בחברות הצבעים הגדולות ולבחור צבעים (אפשר בחנויות כמו הום- סנטר ואייס) יש סיכוי שההורים יעזרו לך בנושא או שאת לבד? אם החדר קטן כדאי לך לצבוע אותו בצבע בהיר מאד או לבן. אפשר קיר אחד בצבע - או לעשות פס דקורטיבי צבעוני שעובר לאורך הקירות). את הצבע תצרי על ידי הרהיטים, תמונות, וילון, כריות, פוף.. אם יש לך מישהו שמצייר יפה את יכולה לעשות משהו אומנותי: למשל לצבוע את השידה בצבע אחיד, ועליו לצייר פרחים. עוד דבר שמגדיל זו מראה - תשימי על הארון, או על הקיר מראה גדולה מאד (עם מסגרת יפה)

למעלה