צריכה עזרה, לא מצליחה להרגיש...

צריכה עזרה, לא מצליחה להרגיש...

אני משתתפת פסיבית בפורום והיום החלטתי שהגיע הזמן לבקש את עצתכם, אני אמא טריה, נשואה כמעט 3 שנים, נשואה לבעל מקסים, חכם, מוכשר מצחיק, כל מה שיכולתי לאחל לעצמי נמצא בו, אבל...יש לנו בעיות, למרות שאני מרגישה שעיקר הבעיה נמצאת אצלי, אני לא מצליחה להרגיש ולהתרגש וזה מאד מעיב על היחסים שלנו, חשבתי שאולי הפסקתי לאהוב אותו אבל עם בוא הילד הראשון שלנו נתקלתי שוב בתופעה, לא מרגישה את האושר הזה שכולם מדברים עליו, לא מצליחה להגיע לאינטימיות, בקיצור לא טוב לי עם המצב, לדעתי הבעיה של נובעת מחוויות מודחקות שהגיע הזמן לטפל בהם, וכאן אני מבקשת המלצות למטפל/ת חשוב לי שיהיה מקצועי, במחיר סביר, תודה על העזרה.

טוב שעברת לפסים אקטביים מעצם

השאלה ובעיקר ההבנה שכך אינך רוצה להמשיך להרגיש. ההרגשה שאני קוראת לה "חוסר שביעות רצון" היא מנת חלקם של רבים . על אף שאת שבעת רצון מבן הזוג שלך ומעריכה אותו מאד, אין זה מקל על איך שאת חווה את עצמך. בן זוג מפרגן ומוצלח ככל שיהיה אינו ממלא את החלל הכואב. צדקת שאמרת שהקושי הוא שלך וזה פוגש אותך גם במערכת היחסים איתו. נראה לי שאת יודעת אולי באופן בלתי מודע שיש איזו שהיא חווית עבר שמשפיעה על התפיסה שלך את החיים היום וידוע כמובן שאנו מושפעים מאד ממסרים וחוויות ילדות והתבגרות ובעצם כל חיינו. כמשתתפת פסיבית בפורום את ודאי קוראת שאני לא ממליצה על שמות של מטפלים אלא מפנה לקישור שישנו בפורום ו"אגודה לטיפול במשפחה ובנישואין" שם ישנה רשימה של מטפלים זוגיים מוסמכים לפי מקום מגורים. גם אם את הולכת לבד זה מתאים. בקשר למחירים, אם אחרי ברור לא תמצאי משהיא במחיר שאת יכולה לעמוד בו אז תיצרי איתי קשר שוב ואפנה אותך .

למעלה