צריכה עזרה לגבי הבולבולון

• פותח הנושא duna
  • פורסם בתאריך

duna

New member
צריכה עזרה לגבי הבולבולון ../images/Emo53.gif

היינו אתמול עם רז אצל אורולוג, ולאחר שהוא בדק אותו הוא אמר שאנחנו צודקים ויש כנראה בעיה, מה שקורה זה שהבולבול נכנס פנימה לתוך המעטפת החיצונית שלו ומופרש שם מעין חומר לבנבן כזה שגורם לבולבול להידבק ולהיתכנס בתוך עצמו.... הרופא אמר שזה מסתדר בדרך כלל עד גיל 4-5, ואם לא אז עושים תיקון. בנתיים נתן לנו משחת דרמקומבין לשים לאחר מקלחת, והוא אמר לנו במקלחת למשוך את הבולבול שבפנים החוצה ולנקות כול הזמן בינו לבין מעטפת העור.... והוא רוצה לבדוק אותו שוב עוד חצי שנה.... מישהי נתקלה בתופעה הזו, או מכירה את זה?? האמת שיש לזה מינוח רפואי אך אני לא זוכרת איך הוא קרא לזה?!

33 אבי

New member
גם אצלנו ככה אבל

הילד בן 6 והפין נראה מאוד קטן (כשאני רואה פין של חברים בגילו יש הבדל משמעותי) הבן שלי עבר ניתוח לפתיחה גדולה יותר של מקום מתן השתן(ברח לי השם) והאורולוג אמר גם אמר שהמעטפת מכסה מידי ולכן הוא גם סבל הרבה פעמים מגירוי (בגלל לכלוכים שהצטברו שם). מה שאני שואל את אותה אמא וגם את הרופא האם הפין נראה באמת מוחבא וקטן בגלל זה או שעלי לפנות איתו לרופא שוב. אני אציין כי גם האורולוג וגם רופא הילדים שבדק אותו (ושהוא גם מוהל) אמרו שזה בסדר אבל זה היה לפני כשנתיים מאז הוא גדל אבל הפין לא ממש גדל

למעלה