צריכה עזרה לגבי טיול קצר לסין

צריכה עזרה לגבי טיול קצר לסין

אימי ואני מעוניינות לנסוע לטיול קצר בסין (עד שבועיים). אנחנו לא מעוניינות לנסוע בטיול מאורגן. האם נוסע עצמאי יכול להסתדר לבד בסין ? בהנחה שאנחנו לא מדברות על טיול תרמילאים יש לכם מושג מה סדר גודל של עלויות שצפויות לנו (חוץ מהטיסה) ? האם מזג האויר בחודשים ספטמבר/אוקטובר מתאים לנסיעה ? אשמח לקבל כל טיפ אפשרי. בתודה מראש

ועוד משהו...

האם למישהו יש מושג כמה אמור לעלות בסין להשתמש בשירותיו של מדריך דובר אנגלית פרטי או עם כמה אנשים נוספים ?

daphna123

New member
סין

אני טיילתי בסין במשך חודש וחצי ( בתקופת הסארס...), ותאמיני לי, מאוד קל להסתדר שם לא במסגרת טיול מאורגן! אמנם אני עשיתי טיול תרמילאים, אבל האכסניות היו ברמה של מלון, וממש לא ביוקר. התחבורה שם, עיקרה ברכבת נוחה בטירוף ( כמובן שגם יש טיסות פנימיות, ושם עושים דילים נהדרים). אני התמקדתי בחבל יונאן וסצ'ואן ואני מאד ממליצה להגיע לשם. אם חיים במלונות יוקרתיים, הייתי שמה בצד בערך 550$ לאדם ל 3 שבועות - כולל טיסות פנימיות. אני חייתי על 400$ לחודש.

ויזה לסין...

כתובת: רחוב בן יהודה ,222 תל אביב, מיקוד 63473 טלפון: 03-5467277 פקס: 03-5467251 סוגי ויזות ותוקף: ויזה רגילה- כניסה אחת או שתיים ויזת סטודנט ויזת עסקים - תוקפן לשלושה חודשים מקום הנפקת הויזה : משרדי השגרירות, בן יהודה 222 ת"א. שעות הקבלה: בין השעות 09:00-13:00 למעט ימי חג וסוף שבוע. זמן הנפקה : הנפקה רגילה אורכת שלושה ימי עבודה. מקרים דחופים מטופלים בתוך שני ימי עבודה. מחירי הויזות: בעלי דרכון ישראלי: כניסה אחת, הנפקה רגילה: 80 ש"ח, הנפקה דחופה: 160 ש"ח. שתי כניסות, הנפקה רגילה: 120 ש"ח, הנפקה דחופה: 200 ש"ח. כניסה חב פעמית (מוגבלת לחצי שנה), הנפקה רגילה: 160 ש"ח, הנפקה דחופה: 240 ש"ח כניסה רב פעמית (מוגבלת לשנה), הנפקה רגילה: 240 ש"ח, הנפקה דחופה: 320 ש"ח ויזה קבוצתית (כניסה אחת), הנפקה רגילה: 60 ש"ח, הנפקה דחופה: 100 ש"ח ויזה קבוציתית (שתי כניסות), הנפקה רגילה: 60 ש"ח, הנפקה דחופה: 140 ש"ח ויזת מעבר (כניסה אחת), הנפקה רגילה: 60 ש"ח, הנפקה דחופה: 140 ש"ח ויזת מעבר, (שתי כניסות) הנפקה רגליה: 90 ש"ח, הנפקה דחופה: 170 ש"ח. בעלי דרכון זר: כניסה אחת, הנפקה רגילה: 120 ש"ח, הנפקה דחופה: 200 ש"ח. שתי כניסות, הנפקה רגילה: 180 ש"ח, הנפקה דחופה: 260 ש"ח. כניסה חב פעמית (מוגבלת לחצי שנה), הנפקה רגילה: 240 ש"ח, הנפקה דחופה: 320 ש"ח כניסה רב פעמית (מוגבלת לשנה), הנפקה רגילה: 360 ש"ח, הנפקה דחופה: 440 ש"ח ויזה קבוצתית (כניסה אחת), הנפקה רגילה: 100 ש"ח, הנפקה דחופה: 140 ש"ח ויזה קבוציתית (שתי כניסות), הנפקה רגילה: 150 ש"ח, הנפקה דחופה: 190 ש"ח ויזת מעבר (כניסה אחת), הנפקה רגילה: 100 ש"ח, הנפקה דחופה: 180 ש"ח מעבר, (שתי כניסות) הנפקה רגליה: 150 ש"ח,ויזת הנפקה דחופה: 230 ש"ח * הנפקה רגילה: איסוף ביום הרביעי לאחר הגשת הבקשה. * הנפקה דחופה: איסוף ביום השלישי לאחר הגשת הבקשה. דרישות מיוחדות : לשם הגשת בקשה להנפקת ויזה יש צורך להביא דרכון בר תוקף ותמונת פספורט אחת. לשם הנפקת ויזת עסקים המאפשרת מספר כניסות לסין , יש צורך להציג מכתב הזמנה רשמי של הגורם המזמין.

sela v

New member
הנוג קונג

נסיעה מסין להונג קונג נחשבת יציאה מסין? כלומר לחזור צריך ויזה לשתי כניסות? כמה עולה לעשות ויזה במדינות השכנות לסין?

מריושי

New member
בהחלט כן

הונג קונג אולי נחשבת סין אבל מתפקדת בתור מדינה עצמאית אי לכך ובהתאם לזאת כניסבה להונג קונג= יציאה מסין, כמו כן רוב המערביים לא צריכים ויזה להונג קונג מהונג קונג קל ומומךץ לעשות ויזה לסין (מקבלים בקלות ותוך יום ויזת תייר ל3 חודשים, ואפשר אפילו עסקים לחצי שנה) לא זוכר כמה עלה מצטער

למעלה