צריכה עזרה לגבי נוזלים בגוף

bobi2525

New member
צריכה עזרה לגבי נוזלים בגוף

אני מטופלת IVF -הפריה חוץ גופית אני עם חצוצרות חסומות והצתבר נוזל בחצוצרה מה שלדעת רוב הרופאים מפריע להשתרשות העובר. בין הטיפולים כאשר אני ללא זריקות והורמונים לא רואים נוזל בחצוצרה אך עם תחילת מתן ההורמונים שגם כך ממלא את הגוף במוזל מתמלאות להן החצוצרות. הייתי מאוד רוצה לדעת אם קיים משהו שאפשר לעשות לגבי הנוזלים בגוף נאמר לנו לשתות 2-3 ליטר ליום ואני עושה כך. בעוד כיומיים מחזירם לי עוברים לבטן ואני מתה לעשות משהו בנידון תודה רבה

שלום בובי. ותודה שפנית אלי

האם הרית כבר בעבר ( עם ובלי טיפולים ). כמה זמן את בטיפולים. מה אופי הפעילות ההורמונלית שלך, אופי המחזור וכו'. עם יד על הלב, אני חייב לציין בגאווה
שלאורך הקריירה שלי "נולדו לי" כמה בנים ובנות לנשים שפנו אלי בגלל ההקושי להרות,יחד עם הטיפולים או בלעדיהם. כך שיש להיות אופטימית. אני אישית לא סומך את ידי על האבחנה הזו שציינת אך גם איני יכול לשלול אותה. אומר לך בכנות, לטפל בנוזלים יהיה בזבוז זמן לדעתי. חזרי אלי. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע. נ.ב - יומיים זו התראה קצרה מידי מכדי שאוכל לעשות משהו, אבל אני מאחל לך הצלחה מכל הלב.

bobi2525

New member
אלישוע תודה על תשובתך

לא הריתי בעבר אני בת 35 אני מאמינה שיומיים זה לא הרבה אז אפילו לפעם הבאה... שכנראה תיהיה... אה רגע למה אמרת שלטפל בנוזל יהיה בזבוז של זמן לא הבנתי את כוונתך

התכוונתי לכך שצריך לרפא אותך

ולא את הנוזלים שבחצוצרה ? הגוף הוא הרופא והוא גם זה שעושה את הבעיות. צריך לדובב אותו להפסיק מכך, ואת זה תרופה הומיאופתית מסוגלת לעשות יפה מאוד. מהו הפתרון ( ללא קשר להפריה )של הרופאים לבעיית הנוזלים ?

bobi2525

New member
אחד המאפינים של חצוצרה

חסומה הוא הצתברות הנוזל בה שעם הזמן גם נהפף להיות רעיל לעובר. עצם החצוצרה החסומה נגרמה לפי דעת הרופאים עקב דלקת חסימה היא בעצם הדבקויות דלקתיות. נשמע רע... מה אתה אומר?

לא לא, זה יותר מכך. זה לא מתחיל

ונגמר שם. זה הרבה מעבר לכך. תקראי את השרשור שלי עם רן בן ותביני. וזה כבר לא נוזלים סתם אלא הדבקויות והצתלקויות ורעילות. את תריכה ריפוי עמוק ויסודי שגם ילווה אותך בכל התהליך הזה ואולי אפילו יקצר אותו לטובה. הגוף חכם במידה שלא תאמן. הוא מדבר בשפתו רק שאין מבינים אותו. הוא מתורגמן.

לדעתי גוף שלא נכנס להריון

אז צריך לבדוק את הנפש של אותו גוף אני אתן לכם דוגמא: אני התחתנתי בנובמבר 2002 ביולי 2003 היו לי בעיות קשות עם בלוטת התריס כשיש בעיות עם בלוטת התריס אז המערכת ההורמונלית גם לא מאוזנת ולא תמיד ניתן להיכנס להריון וגם לא מומלץ כי אז התינוק נולד לא מאוזן גם כן תוך שנה בעזרת טיפול הומאופתי הבראתי לחלוטין אבל הקשבתי טוב טוב למה שהגוף אמר לי ואינני מוכנה לחשוב על ילדים עד שלא אבין שבעלי הוא המתאים ושתבינו אני כבר בת 37 ! אבל לא אנסה לשכנע את הגוף שלי להיכנס להריון אם אני עצמי לא מוכנה זה בטח מה שאלישוע התכוון כשאמר שהגוף חכם

אני מבין שאת אנינה, ויודעת מה טוב

עבורך לאכול. אני מקווה שמאכלי טעימים לך. הסיפור שלך יפה ואני מאוד מעריך אותך על האמת הפנימית שקיימת בך. את מאמינה שיש קווים דומים בסיפור שלכן שגרמו לך לרצות ולכתוב לה. בגדול אני מסכים עם הקו ורוח הדברים. אבל בשביל לדון בזה לעומק צריך את רשותה של בובי. ואם היא תסכים אז נוכל לפתח את הנושא בהשראת שאלתה. הגוף מתוחכם ביותר. הוא לא זקוק לשכנועים שלנו. הוא אדון לעצמו. אם הוא רוצה הוא יפקיע לאדם את ההגה. אין אצלו חוכמות וגם לא הרבה חוש הומור. מטרתו האחת היא השרדות ובכל תנאי. גם במחיר של תקלות. הבעיה היא שהמחלה נובעת פעמים רבות מתפיסת מציאות המפרשת את מהלך העיניינים בצורה עקומה וחסרת פרופורציה לממשות. אז איך מתפתח מצב שנקרא מחלה. קומבינציה של תקלות. תקלות לצורך התאמת האדם ( גוף ורוח ) למתרחש - שקרי או אמיתי . את התקלות הוא מייצר ולצרכיו ולהבנתו ולשיטתו. מה שנתפס כמאיים נתקל בתגובה פנימית מרכזית ובצורה גופנית ורוחנית בו זמנית. הייתי יכול לספר לכם אודות מצבים. הייתם משתאים נוכח היופי האלוהי הזה של הגוף והרוח והעולם. הייתם יכולים לראות כיצד דברים משתלבים האחד בשני ובתיזמון שרק כוח עליון, אינטלגנציה שמחברת ומקשרת ביניהם, יכולה. הומאופתיה היא הדרך האולטימטיבית לבריאות וזה נמצא מתחת לאף. הומיאופת אינו חייב ידע בתרופות. ההומיאופתיה היא קודם כל תפיסת עולם. מערכת של חוקי יקום הקובעים את המסגרת והגבולות. מגבלות אלה הם למעשה חרב הלהט המתהפכת המקדמת את שערי גן העדן. מי שחוצה אותם נכחד. והמין האנושי חוצה אותם, בכוח הטכנולוגיה והמדע. כך שאת יכולה להיות הומיאופתית בלי ידע בתרופות ודברייך והתנהגותך והדוגמא שאת מביאה עימך, הם אלה שיעשו אותך למרפאה. מבחינתי את אינך זקוקה לתעודה בתנאי שאת מאמינה ביכולתך ומבינה את הכללים. דנה ביקשה לפני כמה ימים עזרה ממני ומשרון, עשיתי לה פרצוף כזה.אחר כך בא ערני ונתן לה הרצאה. ופתאום דניאל הופיע ונעה וריקי ופתאום רויטל מצתרפת ומביאה את עצמה. ופתאום שאלה על כוויות וכוס שמתפוצצת מהחום. ואחר כך אובססיה של נדרים ושבועות, ומה היה עוד. ואיך כל אלה קשורים האחד בשני. האם סתם כי בא למקרה שיקרה. האם קיים סדר אחר. וכמו שיש גוף אדם, יש גם גוף קוסמי שמורכב מכל היקום. החוקים שלו והחוקים שלנו דומים. לא זהים אלא דומים. הוא בקומה העליונה שבבינין ואנו עדין במרתף. אבל זהו עדין אותו מבנה, והכל קשור בהכל. אם קשיים קשר בתחתונים וודאי שקיים קשר בעליונים. גוף ושכל, גוף ורגש. אבל אנו נסתפק כפי יכולתנו. פעם אחת ביקרו בביתו של ניוטון מספר מתלמידיו. ניוטון למי שאינו יודע היה מאמין גדול מאוד באלוהי ישראל והיה מואר דיו על מנת להבחין שקיים קשר בין הדברים. בביקור הזה היה וכוח סביב אם יש או אין אלוהים והשגחה עליונה וכו'. מבחינתם העולם כאוטי ומתנהל מעצמו. בסוף השיחה קרא להם ניוטון לפינה להראות להם את מבנה מערכת השמש בצורה של חישוקי וכדורי ניקל, שייצגו את הכוכבים ומסלוליהם סביב השמש. הם עמדו והתפעלו מהיצירה מופלאה הזו ושאלו איך ומי בנו את הדבר המדהים הזה. ניוטון ענה ואמר- הכלב שלי רדף אחרי החתול במגרש הגרוטאות שבחצר האחורית. בסופו של דבר הכלב השיגו והם החלו להתקוטט. עלה אבק נשמעו צרחות וחתיכות מתכת עפו באויר ונחתו להם כך מאליהם והרי לפניכם התוצאה. ככה רואים בני אדם את העולם, ככה הם קמים הולכים, עובדים, חוזרים וחוזר חלילה. ככה הם גם מרפאים. לי יש דרך אחרת.

ואם כבר מדברים על חתולים

בעלי לא הסכים שחתולי הרחוב שאני מאכילה יכנסו הביתה החורף הזה היה מאוד קר בהרי הגליל (היכן שאנו גרים) לפני חודשיים בשיא הקור מצאתי חתול שתום עיין אמרתי לבעלי שאותו חיבים להכניס הביתה כי הוא נכה ולא ישרוד בקור בחוץ בעלי קצת כעס אבל בסוף הסכים והחתול אפילו ישן אצלנו במיטה ומה הקשר? : החתול אוהב לנשוך לי את טבעת הנישואין ולנסות להוריד אותה מהאצבע שנים גידלתי חתולים, בחיים לא נתקלתי בתופעה כזו מה דעתכם? הנה תמונת החתול המדובר, ישן על הספה עם בעלי

אני אלרגי לחתולים אז אני משוחד...

בעיני החתולים מסמלים סוג של שתלטנות פינוקית. יש לי אלרגיה אני חושב לדפוסים שלהם. יכול להיות שהחתול רוצה לתפוס את מקום בעלך ? או שהוא אוהב את האנרגיה של הטבעת ? איך אפשר לדעת ? אולי הוא מנסה להגיע למקום אחר אבל בגלל שהוא שתום עין אז הוא מפספס ונתקל בטבעת ? סתםם. נראה לי שאת יכולה לראות מה זה מעלה לך, ולהתיחס אליך כאל נקודת המוצא ולא לנסות לחשוב מה החתול חושב. רבות מחשבות בלב חתול ועצת ה' היא תקום.... בכל מקרה לי אין אמון בחתולים אז כמו שאמרתי אני משוחד.... כלבים זה כבר משהו אחר... שיהיה אחלה יום הרבה אויר טוב (שם בלב הגליל ההררי) ושמחה בלב מקווה שלא נעלבת בשם אומת החתולים זה אני זה לא הם

חתוליות בהומיאופתיות

האם ידעתם שקיימת תרופה שמקורה מחתולים. זה מדהים. היו לי כמה מקרים שהיא ריפאה, כולן נשים. מקרה אחד שזכור לי במיוחד היה איש צעירה "וחתולית" שסבלה מגודש קשה בחזה. היא סבלה מכאבים עזים וכל מה שניסתה לא עזר. זה נמשך מספר חודשים עד שהגיעה אלי. גם אצלי זה לא ממש עושה רושם שהוא מרפא ממנה. בסוף לאחר מספר שבועות נפל לי האסימון. ואמרתי לעצמי" היא צריכה את החתול". וכך היה. נתתי לה חתול
מדולל לרמדי. והפלא ופלא, תוך מספר שעות הכאב החל להתפוגג ובימים שאחר כך הגודש הלך ונעלם. אם אני זוכר נכון נדמה לי שגם מצאה חבר. לאחר חצי שנה היא נזכרה בי והתקשרה ולספר לי שהכל בסדר. לכו תסבירו את זה לרופאים. שהנה תיכף יעמידו אותי בפינה יצביעו ויגידו "הנה לכם דוגמא לטיפוסים התמוהים האלה". אפילו הפחותה שבמעשי הבריאה מסוגלת לשנות חיים. כמה מאמינים שניתן אחרת. היום יש פלסטיק, סינטזות, ומרקחות שרק השם יודע מה הן מכילות ומה הראקציה לקומבינציה המפלצתית שלה. רק אחרי שנים מבינים ואז אומרים בואו נשנה כיוון. נמשיך לחפש. והם לא רואים שהכל כבר קיים, רק שחלק גדול ממנו כבר נכחד. מי חושב שגמל שלמה קטן יכול לרפא אולי סרטן של איש או אישה פלונים אלמונים, שיושבים וחושבים ברגעים אלה מאיפה תגיע הישועה, האם מסל הבריאות, או שמה היא כבר קיימת בתוכי ורק מחכה למפתח שיפתח את המנעול. ולו תהא זו איזו פרת משה רבנו חסרת חשיבות, או איזה עשב שוטה ומדובלל.

A d i G

New member
מקורה מ../images/Emo54.gifים?

פרוש הדבר שהורגים חתולים כדי לייצר אותה?

דניאל תודה

זה בסדר שאינך אוהב חתולים לדעתי דווקא לא יזיק לאף אחד לקחת דוגמא מה"שתלטנות הפינוקית" שלהם קצת אגואיזם והנאות מהחיים לא יזיק לנו ללמוד מהם אצלי יש גם אהבה לכלבים וגם אהבה לחתולים חברה טובה שלי שנולדה 12 יום לפני (אני מחזיקה ממנה תאומה שלי) ונפטרה לפני חודש היתה דוגמא לכולנו - היא אהבה את כולם , היתה דוגמא לאדם טוב בחוברת הזכרון כתב עליה אחיה "הסגול אוהב את כולם" רק עכשיו אחרי שהיא מתה אני מעריכה כמה גדול זה לאהוב את כולם ולקבל את כולם , גם את אלה שהם חתולים

למעלה