אני מבין שאת אנינה, ויודעת מה טוב
עבורך לאכול. אני מקווה שמאכלי טעימים לך. הסיפור שלך יפה ואני מאוד מעריך אותך על האמת הפנימית שקיימת בך. את מאמינה שיש קווים דומים בסיפור שלכן שגרמו לך לרצות ולכתוב לה. בגדול אני מסכים עם הקו ורוח הדברים. אבל בשביל לדון בזה לעומק צריך את רשותה של בובי. ואם היא תסכים אז נוכל לפתח את הנושא בהשראת שאלתה. הגוף מתוחכם ביותר. הוא לא זקוק לשכנועים שלנו. הוא אדון לעצמו. אם הוא רוצה הוא יפקיע לאדם את ההגה. אין אצלו חוכמות וגם לא הרבה חוש הומור. מטרתו האחת היא השרדות ובכל תנאי. גם במחיר של תקלות. הבעיה היא שהמחלה נובעת פעמים רבות מתפיסת מציאות המפרשת את מהלך העיניינים בצורה עקומה וחסרת פרופורציה לממשות. אז איך מתפתח מצב שנקרא מחלה. קומבינציה של תקלות. תקלות לצורך התאמת האדם ( גוף ורוח ) למתרחש - שקרי או אמיתי . את התקלות הוא מייצר ולצרכיו ולהבנתו ולשיטתו. מה שנתפס כמאיים נתקל בתגובה פנימית מרכזית ובצורה גופנית ורוחנית בו זמנית. הייתי יכול לספר לכם אודות מצבים. הייתם משתאים נוכח היופי האלוהי הזה של הגוף והרוח והעולם. הייתם יכולים לראות כיצד דברים משתלבים האחד בשני ובתיזמון שרק כוח עליון, אינטלגנציה שמחברת ומקשרת ביניהם, יכולה. הומאופתיה היא הדרך האולטימטיבית לבריאות וזה נמצא מתחת לאף. הומיאופת אינו חייב ידע בתרופות. ההומיאופתיה היא קודם כל תפיסת עולם. מערכת של חוקי יקום הקובעים את המסגרת והגבולות. מגבלות אלה הם למעשה חרב הלהט המתהפכת המקדמת את שערי גן העדן. מי שחוצה אותם נכחד. והמין האנושי חוצה אותם, בכוח הטכנולוגיה והמדע. כך שאת יכולה להיות הומיאופתית בלי ידע בתרופות ודברייך והתנהגותך והדוגמא שאת מביאה עימך, הם אלה שיעשו אותך למרפאה. מבחינתי את אינך זקוקה לתעודה בתנאי שאת מאמינה ביכולתך ומבינה את הכללים. דנה ביקשה לפני כמה ימים עזרה ממני ומשרון, עשיתי לה פרצוף כזה.אחר כך בא ערני ונתן לה הרצאה. ופתאום דניאל הופיע ונעה וריקי ופתאום רויטל מצתרפת ומביאה את עצמה. ופתאום שאלה על כוויות וכוס שמתפוצצת מהחום. ואחר כך אובססיה של נדרים ושבועות, ומה היה עוד. ואיך כל אלה קשורים האחד בשני. האם סתם כי בא למקרה שיקרה. האם קיים סדר אחר. וכמו שיש גוף אדם, יש גם גוף קוסמי שמורכב מכל היקום. החוקים שלו והחוקים שלנו דומים. לא זהים אלא דומים. הוא בקומה העליונה שבבינין ואנו עדין במרתף. אבל זהו עדין אותו מבנה, והכל קשור בהכל. אם קשיים קשר בתחתונים וודאי שקיים קשר בעליונים. גוף ושכל, גוף ורגש. אבל אנו נסתפק כפי יכולתנו. פעם אחת ביקרו בביתו של ניוטון מספר מתלמידיו. ניוטון למי שאינו יודע היה מאמין גדול מאוד באלוהי ישראל והיה מואר דיו על מנת להבחין שקיים קשר בין הדברים. בביקור הזה היה וכוח סביב אם יש או אין אלוהים והשגחה עליונה וכו'. מבחינתם העולם כאוטי ומתנהל מעצמו. בסוף השיחה קרא להם ניוטון לפינה להראות להם את מבנה מערכת השמש בצורה של חישוקי וכדורי ניקל, שייצגו את הכוכבים ומסלוליהם סביב השמש. הם עמדו והתפעלו מהיצירה מופלאה הזו ושאלו איך ומי בנו את הדבר המדהים הזה. ניוטון ענה ואמר- הכלב שלי רדף אחרי החתול במגרש הגרוטאות שבחצר האחורית. בסופו של דבר הכלב השיגו והם החלו להתקוטט. עלה אבק נשמעו צרחות וחתיכות מתכת עפו באויר ונחתו להם כך מאליהם והרי לפניכם התוצאה. ככה רואים בני אדם את העולם, ככה הם קמים הולכים, עובדים, חוזרים וחוזר חלילה. ככה הם גם מרפאים. לי יש דרך אחרת.