צריכה עזרה!!! :) לגבי קורס צורפות

greenteam

New member
צריכה עזרה!!! :) לגבי קורס צורפות

שלום כולם, בימים אלו אני מתלבטת לגבי קורס צורפות הניתן על ידי בית ספר עמל מטעם משרד התעסוקה. רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר ו/או עבר את הקורס כיוון שבהנהלת בית הספר מסרבים לתת תוכן קורס עד לתחילתו ממש. הקורסים הדומים בבתי ספר פרטיים הינם קצרים יותר אולם בקורס של משרד העבודה יש לשלם דמי השתתפות עצמית וחומרים של כ- 2500 ש"ח. בנוסף, בזמן הקורס מקבלים רק כ- 2000 ש"ח דמי מחיה (במקום דמי אבטלה) וגם זה רק לאורך 100 הימים הראשונים. משך הקורס הינו 8 חודשים אינטנסיביים, חמישה ימים בשבוע מהבוקר עד אחה"צ. אי לכך זה יוצר בעיה לעבוד תו"כ ומצד שני אין כל הכנסה אלטרנטיבית מטעם לשכת אבטלה או כדומה. בעצם אני מתעניינת אם יש אנשים שעשו את הקורס הנ"ל ואם הם מרוצים ומצאו את עצמם בשוק העבודה לאחר מכן, שכן מבחינה כלכלית זה עלול להיות קצת בעיה למי שאין לו הכנסה נוספת ואולי עדיף לי לחתום אבטלה ובכסף שאקבל (בסביבות 4.5-5000) לקחת קורס פרטי? אשמח לכל הערה/הארה, נועה

מיקי20071

New member
אפשר לשאול איפה את עושה את הקורס ?

כי אני כבר שאלתי את לשכת התעסוקה באזור השרון לגבי הקורס הזה, כמה פעמים, מדי שנה, שנתיים, ואפילו שהתקשרתי בהפרשים של שנים, כל פעם אמרו לי שהקורס לא נפתח, לא באזור השרון ולא באזור המרכז. בינתיים כבר ירד לי מזה אבל אני פשוט מופתעת שסוף סוף הקורס הזה נפתח, אז באמת מסקרן אותי לדעת אם הוא נפתח באזור השרון או המרכז. תודה.

יעל153

New member
קורס צורפות בעמל תל אביב

אני עברתי את הקורס בעמל תל אביב. לא ממליצה בכלל ...רמה נמוכה ובמתכוון ...מיד בתום הקורס המנהלת שקוראים לה יפרח רות-מנסה לדחוף לך קורסים -בתשלום מלא תוך כדי ניצול ציני שהידע שקיבלת בקורס של 8 חודשים מלאים כביכול, לא שווה הרבה. תבררי מי המורים שיהיו לך - היחיד שמומלץ ובצדק ..הוא רוני . עדיף לך לקחת קורס פרטי ולא של משרד העבודה. נוכחנו לדעת שהתלמידים שלמדו בקורס פרטי פעמיים בשבוע לא ידעו פחות מאיתנו ואולי אפילו להיפך.

greenteam

New member
תודה :)

תודה לך יעל על הטיפ, באמת היתה לי תחושה מוזרה לגבי המקום... בכל אופן כנראה לא עברתי את ועדת הקבלה- למרות שכן עברתי את הבחינות. זה קצת מבאס אבל לאור מה שכתבת כאן אולי דוקא לטובה. אולי עדיף פרטי באמת. יש לך המלצות לגבי קורס פרטי?

למעלה