צריכה עזרה למצוא

neimam

New member
צריכה עזרה למצוא ../images/Emo92.gif

את ההופעות Berlin,וNever Forgetאיפה אני יכולה להשיג אותם בdvd?? את ההופעה "ברלין" אני הכי אהבתי אבל בזמנו עוד כשהיתה לי הקלטת נתתי אותה למישהי לצפות והיא פשוט הרסה לי אותה טוטל לוסט
. וההופעה של never forget ראיתי פעם אחת וממש התלהבתי. אין לי וידאו רק dvd ואני ממש, אבל ממש רוצה להשיג את שתי ההופעות האלו (זה הדבר היחיד שחסר לי כדי להשלים את האוסף שלי מלפני 13 שנה...)

אז ככה..

Never Forget יצא ממש לא מזמן, יכול להיות שאת מתכוונת לNobody Else? אם לא, את נבר פורגט תוכלי להשיג בלינק שצירפתי, אם את מתכוונת לNobody Else, לצערי אני עוד לא מכירה מקום שעוד מוכר אותו בארץ, כנ"ל להופעה של ברלין, יש כאן מישהי שאולי מכירה מקום בארץ שעוד מוכר אותם? אם תרצי תוכלי למצוא אותם גם באיביי...

עפטוב

New member
עדיין אין את זה על DVD

ובנוסף ב-12 לאפריל מוציאים במהדורת DVD עם תוספות את כל הקלטות הרשמיות מחדש....תוכלי לקנות את זה דרך האתר הרשמי בwww.takethat.com אם את רק רוצה לראות את ההופעות ויש לך וידיאו אין לי בעיה לשלוח לך את ההעתקים שלי...

neimam

New member
קודם כל תודה ../images/Emo140.gif

ולצערי אין לי ווידאו, יש לי רק dvd, פשוט כל כך רציתי לראות את ההופעות... במיוחד את הקטע שבו הם עושים מחרוזת שירים משנות ה-60 וג'יסון רוקד עם בובה או עם הווארד (אני כבר לא ממש זוכרת), זה היה ממש מדליק לא? ורובי שר שם שיר ממש יפה וכרגיל הפיל אותי מצחוק ואיך אפשר לשכוח את מארקי ששר את אלוויס... (הכוונה כמובן להופעה "ברלין").

neimam

New member
אופס... התלבלבתי ../images/Emo9.gif

באמת התכוונתי ל NOBODY ELSE ... וממש חבל לי שאי אפשר להשיג את שתי ההופעות המדהימות האלה בארץ, אני ממש בפרץ נוסטלגיה מאז שראיתי את הפורום הזה. גם קפצתי לראות את האתר הרשי של מארק אואן המתוקיייי והיה שם קליפ ממש מדהים minutes warning 4 , ויש לציין שהוא רק משתבח עם השנים.

אני ממש התמכרתי לנוסטלגיה...

ויש לי את הקטע שעליו את מדברת, אני אשים קישור אליו ברגע שהמחשב המקרטע שלי יסיים להעלות אותו....

neimam

New member
זה יהיה ממש מדליק ../images/Emo45.gif

ונחמד לראות את זה שוב...

למעלה