צריכה עזרה למציאת מקום בילוי

צריכה עזרה למציאת מקום בילוי ../images/Emo222.gif

אני מקווה שזה המקום הנכון... אז לחבר יש יומהולדת בשבת הקרובה,ואין לנו רעיון/מקום מתאים.הקריטריונים הם: -במרכז (ת"א-רמת גן-הרצליה-ראשון-בת ים) -עד 100 שקל לכל אחד (וכמובן עדיף כמה שפחות) -מתאים לגילאי 17 -פתוח במהלך כל השבת בגלל שהרבה דברים ירדו מהפרק (כל פארקי המים,החלקה על קרח,סוסים,כרטיסי VIP לסינימה סיטי ועוד),חשבתי בתור אופציה אחרונה על מסעדה.יש למישהו המלצה על מסעדה רומנטית,מול הים אולי,או סתם מסעדה מעניינת ולא יקרה מידי?הקריטריונים הם אותם קריטריונים כמובן תודה מראש

eHetz

New member
שלום, האם למישהו יש המלצה לארוח של קבוצה מעל

10 משפחות - חשוב שיהיה במקום אטרקציות כלשהן לילדים, היינו שנה שעברה בקיבוץ רביבים והיה נהדר - משהו בסגנון או אוהל בדואי תודה מראש אפרת

ווקשה ../images/Emo140.gif

מצרפת קישור שעשוי לעזור , מנסיוני קבוץ לוטן עשוי לענות על דרישותיכם. נערכת בו פעילות אקולוגית מענינת לילדים. במידה ותרצו לטייל בצפון הארץ , אני ממליצה על לינה בבתי ספר שדה של ארגון האכסניות, למשל בית ספר שדה הר חרמון בשניר או בהר מירון המבצע גם פעילויות וטיולים למתאכסנים.

מנצלשת את שאלתך על ארוח בדואי ../images/Emo198.gif

ומביאה קישור לחובבי ארוח מסוג זה בו תמצאו הצעות נוספות

אפרופו אירוח בדואי

בזכרוני הרחוק, זכורים לי דיבורים על טיול לנגב וביקור אצל הבדואים, שנדחה לעונה חמה יותר, מה קורה עם זה? אם זכרוני אינו מטעה אותי כמובן.... שבת שלום

אנפה2

New member
יש ברעננה מקום שנקרא "מקום בלב" מקום פסטורלי

ורומנטי ברמות. תחפשי באינטרנט לפי השם, תבדקי איתם מחיר ותפריט. מזל טוב לחבר.

סגרו את הים?../images/Emo2.gif

כל הקטע של נמל תל אביב מרידינג ואילך מלא בשלל מסעדות עם זולות ואוירה משגעת המרינה של הרצליה ואפילו חוף הים של ראשון מקסים בערב ! שם תמצאו מסעדות ופאבים לכל כיס ובחוף הים של ראשון תוכלו לערוך פיקניק לילי , המקום מסודר ומאובטח רק זכרו אם שותים לא נוהגים !
ומזל טובים לחבר

למעלה