צריכה עזרה מהמומחיות

p e a c h i t

New member
צריכה עזרה מהמומחיות

טוב, אתמול התחלתי לחפש דולה והשארתי הודעות לשתיים שניראו לי. (טוב נו... צריך להתחיל מאיפושהו) - שבוע 22, יש לי עוד זמן. היום שוחחתי עם הראשונה ואני מתלבטת אם בכלל להמשיך ולהיפגש איתה: אז ככה, עושה רושם שהיא מאוד נחמדה, באה ממקום מאוד טבעי ומעצים, היא גם מדקרת במקצועה ככה שהיא מציעה טיפולים במקרים של היפוך או זירוז, היא מאוד מאמינה בגוף האישה ועוד לפני שנפגשנו שלחה לי מלא חומר כתוב שנוגע במיליון נושאים - בקיצור - הייתי מתלהבת אלמלא... כתנאי ראשון להיות דולה שלי הוא דורשת ממני לעבור קורס בהיפנו-בריט'ינג, נכון שחשבתי על זה אבל לא לגמרי, ולא ממש בא לי שידחפו אותי לזה.
העניין השני הוא שהיא דורשת סכום כסף עבור הליווי שלה (650 פאונד) ואם היא תאלץ לבטל פגישות דיקור בגלל הלידה שלי זה עלול להגיע גם ל 1000 פאונד. (אני זו שסופגת את ההפסד הכספי שלה).
אז זו שאלתי - האם זה נהוג לדולה/מיילדת להטוות תנאים כאלה מראש? האם זה מקובל ורק לי זה עושה לא נעים? (אולי זה עניין בריטי ואני צריכה לחפש לי איזו דולה ישראלית -תוהה תוך כדי). אם אני ממש מתאמצת אני יכולה להסביר לעצמי את עניין הקורס כמו את העניין הכספי - ובכל זאת זה לא יושב לי טוב. מה אתן אומרות?

אם פי 3

New member
זה עניין אישי

היא יכולה לבחור את הלקוחות שלה, והיא בוחרת לטפל רק בכאלו שרוצות היפנוזה בלידה. זכותה, וזכותך לבחור, האם זה מתאים לך או לא. לגבי התשלום - לא יודעת מה מקובל באנגליה, אבל לי אישית זה נשמע מוזר שאת צריכה לכסות פגישה ספציפית. היא יכולה לקחת סכום קצת יותר גבוה מכל הנשים שהיא מלווה, ולכסות את הפסדי הפגישות שקורים מפעם לפעם. זה חלק מהמקצוע. אבל גם כאן - זכותה לדרוש, וזכותך לבחור האם לקיים או לא. אם "לא יושב לך טוב", ולא משנה מה הסיבה, עדיף לנסות לחפש מישהי אחרת, כי לכימיה יש חשיבות רבה, ואם עומד ביניכן נושא כלשהו של אי-נעימות, זה יכול להפריע. בהצלחה (ואל תקחי את הדברים האלו כדברי "מומחית" כי אני לא)

צימעס

New member
אני מסכימה עם MP

זו החבילה שלה, תחליטי אם מתאים לך. אם את חושבת שהחבילה מתאימה, או עשויה להתאים (נניח - 1000 פאונד זה לא יקר מדי בשבילך וסבירה בעיניך יחסית לסביבה, ואת באמת רוצה היפנו-בירת´ינג), שווה להפגש אתה, כי לא פחות חשוב לדעת האם אתם מתחברות זו לזו. יכול להיות שדולה ישראלית תתאים לך יותר, בדיוק בשביל ה"חיבור" הזה עליו אני מדברת. אבל זה ענין אישי, אולי אין מבחינתך הבדל כזה.

pregy

New member
באופן אישי ומהכרותי עם דולות בארץ

זה נראה לי מוגזם מעט. למרות שזו כמובן זכותה המלאה, באופן אישי אני זו שסופגת את כל מה שאני עשויה להפסיד ביום של לידה... זה חלק מהעניין...

p e a c h i t

New member
../images/Emo140.gifתודה

האמת היא שאחרי שכתבתי את ההודעה הזו, פתאום היה לי ברור שזה לא מתאים לי והודעתי לה הבוקר. תודה לכן על התגובות

לדעתי הבסיס לליווי לידה

הוא הרצונות של היולדת. גם אם אני מאמינה בשיטה מסויימת נראה לי מוגזם לכפות את זה על הלקוחה שלי. בכל אופן שלחתי לך מסר.

למעלה