צריכה עזרה, מחפשת חמסות

gmgy

New member
צריכה עזרה, מחפשת חמסות

חברה שלי מתחתנת פה ורוצה להכין מתנה לאורחים בצורת חמסה/מחזיק מפתחות. קחו בחשבון שפה דבר כזה לא נראה אף פעם... בקיצור, אני צריכה שמות/טלפונים אם יש, או אם מישהי עשתה את זה בעבר. תודה מראש על העזרה (מדובר בערך ב-100 חמסות)

אתי@

New member
לא הבנתי - איפה היא רוצה לקנות את

החמסות? בישראל או בארה"ב?

YaelSF

New member
גלית - אצלנו יש פה אחד שמפרסם ב-ISO

הוא עושה חמסות לתלייה על קיר ושרשאות. לא זוכרת אם גם מחזיק מפתחות. לכם גם יש בטח ISO MAILING LIST תנסי לברר שם אם לא הולך אוכל לנסות לקשר אותך עם הבחור שעושה אצלנו.

גלי ב

New member
מכירה צ´ופר של חמסה כמגנט...

אם את מעונינת...אשמח לתת לך פרטים

דפי26

New member
אני לא יודעת אם זה יעזור

בדרום תל אביב ליד פינת אלנבי ונדמה לי העלייה יש חנות מפוצצת דברי חמסות וכאלה.יש שם המון דברים שאפשר לקנות מוכן וגם להכין

רחלילי

New member
דפי בטח מתכוונת לחנות בשם אבגד

זה בחוב דרך פתח תקווה שמו אם אינני טועה בסוף סוף שלו כשהוא מדרום לתחנה מרכזית ישנה. מקביל לרח העליה וקרוב מאד לאלנבי. ליד אבגד יש עוד חנות. והם מוכרים בכמויות. לא יודעת אם הם עושים כיתוב אך אפשר לשאול.

יש אומנים שעושים חמסות יותר

"מודרניות" - צבעוניות ומצוירות, לא אוריינטליות. זה מתאים?

יש חברה יצרנית בשם DIOR (דיאור)

לדעתי זו החנות בדרום תל אביב שדפי כתבה עליה... לפחות פעם הם ישבו שם באיזור... היום אני לא יודעת... אבל היו שם כמה חברות כאלו

אתי@

New member
דיאור עדיין שם והם אכן עושים חמסות

ומוצרים דומים לארועים, פרסומות וכו´. יש שם בסביבה עוד חנויות בסגנון, השאלה מה היא בדיוק מחפשת. ועוד יותר קריטי - לא ברור אם היא רוצה לקנות בארץ או בארה"ב.

gmgy

New member
קודם כל תודה...

הנה פרטים נוספים: היא רוצה לקנות בארץ חמסות עם השמות שלהם והתאריך, וההורים שלה יביאו את זה לכאן לפני החתונה.

אתי@

New member
אם ככה דיאור יתאים להם מאוד

כמו שאמרנו הם נמצאים בכיכר המושבות בת"א.

gmgy

New member
שטרודלית!

אני מחפשת ב-144, רח´ מנחם בגין נשמע לך בכיכר המושבות או פרישמן (למרות שלא נראה לי הגיוני...)

רחלילי

New member
הנה מקום לחמסות

כיוון שגם אני רציתי ותכננתי להכין משהו לבד חיפשתי מקום שיש בו צורות של חמסות כתבניות, לא משנה. מצאתי חנות בנחלת בנימין. חנות קטנה בסימטה שיוצאת מנחלת בנימין לתוך שוק הכרמל. כשאת עם הפנים לכיוון השוק זה בצד ימין ייחסית קרוב לנחלת בנימין עצמה. לא יודעת את שמם. הם מוכרים מלאן מלאן דברים קטנים ממתכת והם עושים הזמנות לחמסות ועליהם מאחורה הם עושים בתבנית מין חריטה כאילו עם שמות הזוג והתאריך וכאלה. מה שמבקשים מהם. אין לי מושג על המחיר לדעתי זה לא צריך להיות יקר. וזה אחלה. אמנם קיטשי אבל אחלה של דבר. אפשר להפוך את זה למחזיק מפתחות או לעשות מזה מין מלתה שמקדימה חמסה עם אבן או מה שמבקשים מהם ומאחורה הכיתוב.

חנץ

New member
במתחתנים יש אתר של חברה שנקראת

דפוס אישי והם עושים את זה. אנחנו גם רוצים לעשות דבר כזה (מטביעים את שמותינו ותאריך החתונה - בצד אחד ותודה על השתתפותכם - בצד השני). עדיין לא פנינו אליהם כי יש לנו עוד זמן - יוני.

למעלה