צריכה עזרה, מחפשת SKIN לWINAMP

xenafan

New member
צריכה עזרה, מחפשת SKIN לWINAMP

קניתי מחשב חדש!!! פנטיום 4 בשעה טובה. עכשיו צריך להוריד את כל התוכנות הטובות אבל אין לי את ה"סקין" שהיה לי ואני לא זוכרת מאיפה הורדתי אותו. הוא לא באתר של WINAMP אז בטח ראיתי פה הודעה על אתר עם "סקינים". אני מחפשת את ה"סקין" הכתום עם התמונה של זינה וגבריאל רוכבות על הסוסים במדבר. מישהו יודע על מה אני מדברת??? עדי

shanyz

New member
אני חושבת שלי יש אחד כזה...

אם את רוצה תמצאי אותי באיי סי קיו ואני אשלח לך

xenafan

New member
אין לי ICQ ../images/Emo4.gif

אפשר בדרך אחרת? פעם ניסיתי להוריד ICQ והסתבכתי, אני צריכה שמישהו יסביר לי...לא יכולה ללמוד לבד את התוכנה הזו. מודה, אני לא אוהבת תוכנות גדולות עדי

*neta*

New member
כן ראית פה הודעה על סקינים לווינאפ

לפני 3 חודשים. לינק לשרשור, יש שם המון לינקים לאתרים שמהם ניתן להוריד סקינים

shanyz

New member
מנצל"שת סורי../images/Emo13.gif

אוקי הכרתי מישהי שגרה בניו זילנד ויש לה אתר עם קצת תמונות משם, הן ישנות, אבל עדיין ניו זילנד, וזה כזה יפה!! ומזכיר לי כל כך את זינה!!! אתם חייבים לראות:) התמונה הזאת לא מזכירה לכם בפרק bitter suite כשזינה גוררת את גבריאל כזה כשזינה על הסוס וגבריאל נגררת אחריה על הרצפה ויש קטע שהן בתוך שלולית כזאת? נכון זה דומה?:)

chenedra

New member
זה ממש דומה למקום שהן מתקלחות בו

בפרק Altared States, בדיוק לפני שמגיע הילד.

shanyz

New member
הפרק של היום!

היה פרק נחמד.. היה לי מ-ז-ה עצוב כזה כשזינה השאירה את גבריאל לבד והקניבלים לקחו אותה, וגבריאל כזה לא הבינה איפה זינה וזה.. ולפני זה, כאילו לפני שזינה הלכה, היא אמרה לה אל תדאגי יהיה בסדר משהו כזה. או..איזה עצוב.. ונקרעתי מצחוק כשזינה קראה לקניבלים שירדפו אחריה אז היא אמרה: בואו חזירונים...:) פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמו בפרק "דן עדן נמצא" כשהיא רודפת אחרי החייל ההוא שנשאר, אז היא קוראת לו חזירון! חחה.. זה כל כך מצחיק אותי כשזינה מדברת עם הקורבנות שלה!! חהה

BUG LOVE

New member
עזרה!!!

טוב בגלל ששינו את השעון איזה שעה זינה משודרת? הספקתי לראות רק 10 דקות אחרונות

למעלה