צריכה עזרה/מידע בבקשה

צריכה עזרה/מידע בבקשה

ערב טוב לכולם,
ביום שני האחרון נולד לי אחיין קטן ומתוק עם קלאב פוט,
אחי וגיסתי בהיסטריה מוחלטת ולא כל כך יודעים איך לעכל את הנושא ( ילד ראשון ).

אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי למידע ברשת לרופאים מומלצים ובכלל עצות לאיך מתחילים לטפל ומה עושים.

המון תודה לכל המגיבים
מור

ערב טוב לך מרשמלו ורודה

נעים מאוד! אני אמא לעידו, בן חצי שנה, שנולד עם קלאב פוט חד צדדי ברגל ימין. עידו כבר זוחל, עם ובלי הנעלים והוא ילד שמח ומאושר.

לפי ההיסטריה, אני מניחה שהקלאב פוט התגלה רק בלידה? קודם כל, הדבר הכי מפחית היסטריה, בעיני לפחות, הוא הפורום הזה. קודם כל אני יכולה להמליץ לאחיך ולגיסתך להכנס ולקרוא קצת.

באיזה שלב אתם? האם הילד גובס? (עידו גובס כשהיה בן יומיים. אני יודעת שיש כאלה שמעדיפים לגבס לראשונה לאחר הברית. לנו זה לא הפריע). מאיזה אזור אתם? אנחנו מטופלים ברמב"ם אצל דר' אידלמן ומרוצים מאוד מאוד!

שתהיה שבת שלום
אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי אם רוצים לשוחח בטלפון..
נבט

פרלמנים

New member
שלחתי לך את מספר הטלפון שלי במסר.

קצת מידע
אני אמא של דניאל, שנולד עם ק"פ דו צדדי וטופל מגיל יומיים בביה"ח שניידר. אצל דר' דניאל וייגל.
מאיזה איזור אחיך ואישתו? כך נוכל להפנות לרופאים המומלצים של האיזור.
באיזו קופ"ח?

הנה הערך על קלאב פוט בויקיפדיה (אנחנו כתבנו אותו בשילוב רופאים מומחים)
הנה שרשורי הרגעה והיכרות

מאוד רוצה לעזור.
הכי חשוב לא לדאוג-ק"פ זאת בעיה ניתנת לפתרון.
ג'סיקה

תודה רבה :)

באמת תודה לשתיכן וגם לטובה המקסימה.
הדבר אכן התגלה בלידה הוא נולד בקפלן.
האורטופד של מחלקת ילודים קבע להם תור ליום אחרי הברית ולפי כל המידע שאספנו הבנתי שדוקטור פינסקר הוא המומלץ ביותר והיות והם גרים ברחובות בית שמש היא לא רחוקה.

ברשותכן הנדיבה אני אמשיך להתכתב איתכן בפורום.

שוב המון תודה,
זה הופך להיות פחות נורא שיש תמיכה ויש למי לפנות.

מור

נועית37

New member
מזל טוב דודה ( :

ערב טוב דודה...

שמי נועה, אמא ליואב בן השנתיים וחצי שנולד אף הוא בקפלן. אם את רוצה פני אלי בפרטי - שיבואו לראות מה צופן העתיד ( :

אנחנו גם תושבי רחובות, ונשמח להרגיע...

יואב מטופל אצל פנסקי הנהדר. (ולא פינסקר ( :) שמקבל כמו שאמרת בכללית בבית שמש או בעין כרם מבוטחי מכבי. אנחנו מבוטחי מכבי והיינו נוסעים אליו כל שבוע לירושלים! היה לנו שווה כל רגע.

את התור למיטב ידיעתי - אתם צריכים לקבוע במקום בו אתם רוצים להיות מגובסים ולא אצל האורטופד של מחלקת הילדים בקפלן. אם אתם לא רוצים להיות מטופלי קפלן (ולדעתי אין שם מומחים לקלאב פוט נכון לעכשיו כך שהתשובה כנראה היא - לא ( :) צרו קשר עם ד"ר פנסקי במקום שנוח לכם וקבעו איתו...

בהצלחה ושבוע טוב.

נועה

למעלה