צריכה עזרה - מי יכולה להסברי בדרך

גברידני

New member
צריכה עזרה - מי יכולה להסברי בדרך

קלה ופשוטה יותר איך מכינים את התליון הזה, האם הייתה סדנא על התליון הזה אני זוכרת משהו אבל לא מוצאת מישהי פליזזזזזזזזז

night mistress

New member
לא הייתה כאן סדנה על התליון הזה

אבל מאחר ואת רומזת כ"כ יפה אז אני אסדר לך הסבר יחסית קליל..: מתחילים מהמעגל הפנימי אשר מורכב מ-40 חרוזים (20 מולטיקאט ו20 ונציות) בסדר הנכון הוא ונציה-מולטי-ונציה-מולטי. מסיימים בהצלבה במולטי ו-על חוט ימין 2 מולטי על חוט שמאל 1-מצליבים בו. החוט התחתון נכנס במולטי הקרוב ושוב-2 מולטי על חוט ימין, 1 על חוט שמאל והצלבה בו.. וחוזר חלילה.. תסיימי את המעגל הזה ונמשיך. מקווה שעזרתי.

גברידני

New member
אני אנסה בצהריים אחריי הבישולים

מקווה להצליח , למרות שאני צריכה סדנא עם תמונות <איקון של מתחנן לסדנא>

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif מטרפת לבקשה :]

אם אפשר שרטוט? זה יהיה לך פחות עבודה

גברידני

New member
טוב הצלחתי בערך את החלק התחתון

אבל לא מבינה את החלק העליון מישהי יכולה לעזור , ותודה על ההסברים עד עכשיו אתן מקסימות

הסבר לתליון.

לוקחים מולטיקאט מידה 3 ומצליבים בקוביות אחד אחרי השני בערך 15 פעמים ואז מצליבים בפעם האחרונה בראשון שהשחלנו כך שנוצרת עיגול. ואז לוקחים מולטיקאט מידה 4 ומתחילים להצליב בחלק החיצוני של העיגול שלנו כך שזה יוצא תלת מימד. כשמסיימים לוקחים 3 ונציות על כל חוט ומצליבים מעל בחרוז מולטיקאט מידה 3 וממשיכים עד שמסיימים. אני לא יודעת אם הסברתי מספיק ברור אז אם לא הבנתם תשאלו ואני אנסה לדייק יותר. בהצלחה.

night mistress

New member
אל תזלזלי בעצמך../images/Emo13.gif

הסברת יפה מאד!! אני כבר רואה איך את הולכת להעביר את הסדנה של יום שני הבא

לא נראה לי שיהיה לי זמן אבל,

בהחלט בשבועות הקרובים. פשוט יש לי קצת עומס בשבוע הקרוב עם עבודה והבית. אבל מחכה לקצת זמן!!!

אני עוד לא ניסיתי ../images/Emo3.gif

למי יש זמן עם החופש הזה........ הילדים הורידו אותי מדעתי (וגם הבעל שבחופש) לא מוצאת זמן אפילו להגיע אליך
- הלכתי לעמוד בפינה אל תדאגי !

למעלה