צריכה עזרה ממכם - אמהות!!

Moran84

New member
צריכה עזרה ממכם - אמהות!!

אז ככה, אני בת 18 ואני לומדת בכיתה יב, בתור משימה של לקראת הבגרות באנגלית אני צריכה לכתוב 10 שאלות בנושא הזה: "אני אמא של ילדים צעירים ואני מחפשת מטפלת דוברת אנגלית. שאל שאלות מתאימות לנושא" והבעיה שלי שאני מצאתי רק 3 שאלות, יש לכם אולי רעיונות לשאלות, בתור אימאות שלוקחות מטפלות? תודה רבה! מורן

אני הייתי מתעניין...../images/Emo43.gif

האם המטפלת יודעת מה לעשות במצב חירום כמו : ילד שנחנק, כוויה, חשש לשבר וכדומה ? האם המטפלת יודעת לבשל ולו ארוחה קלה אם נתקלים בילד שפתאום רעב. האם המטפלת מספיק חזקה פיזית להרים את הילד (יש ילדים כבדים - חבל על הזמן) הערות לסדר : א. אומרים אמהות ולא אימאות. ב. גם אבות (או בשפתך, אבאים) לוקחים מטפלות. הרבה בריאות אמנון מרגלית

Moran84

New member
מצטערת, טעות בהקלדה!

אני בטוחה שגם לך יש טעויות הקלדה!!!! אני יודעת שכותבים אמהות!, קורה שיש טעות בהקלדה לא צריך להתנפל על זה.... מצטערת שאני מגיבה ככה פשוט זה לא נעים שמעירים על טעויות בהקלדה! סוף שבוע נעים.. ממורן

ציפי ג

New member
כמה רעיונות

שאלות שהמטפלת תשאל: האם הילדים דוברי אנגלית? אם לא - איך הם יבינו אותי. אם כן - כיצד הם ילמדו עברית? מה רמת השליטה שלהם בשפה? שאלות שהאם תשאל: היכן למדת אנגלית. מה רמת השליטה שלך בשפה. איך יותר קל לך לדבר עם ילד (זה מענין לשמוע אנשים שרגילים לדבר לתינוקות בשפה אחת, מדברים בשפה שהם לא רגילים לה). האם את יודעת עברית? אם לא, איך תעזרי לילדים שלי להתערות בחברה, בלי ידיעת השפה העברית. והשאלה הכי חשובה : למה בכלל בארץ הקודש צריכה מישהי מטפלת דוברת אנגלית?

anat30g

New member
שאלות

1. בת כמה את? 2. יש לך ניסיון בטיפול בילדים? 3. כמה שנים של ניסיון? 4. איפה עבדת? 5. יש לך המלצות? 6. את נשואה? 7. יש לך ילדים? 8. מעשנת? שותה? סמים? 9. יש לך איזה מחלה שאני צריכה לדעת עליה (החל מאיידס, צהבת נגיפית ועד פריצת דיסק - משהו שמשבית מטפלת) 10. האם את יודעת לבשל אוכל לתינוקות (מרק העוף המפורסם) 11. האם את מוכנה לעבוד בשעות לא שיגרתיות (למקרה שאתקע בעבודה).... יש עוד מיליון שאלות - אבל את צריכה רק 10...

למעלה