צריכה עזרה- מסיבה

צריכה עזרה- מסיבה

אז ככה. אני רוצה להרים מסיבה לקהל יעד מאוד מאוד ספיציפי, ומכוונת לבערך 200 איש. הרעיון הוא ליצור ליין שבועי במקום מסויים. בעבר כבר ניסיתי להרים מסיבה חד פעמית, ונכשלתי בגדול. אז היתה לי שותפה שלא הכרתי לפני (מסקנה: לא מרימים מסיבה עם אנשים שלא מכירים את הרקע שלהם) והיא היתה אחראית על כל הארגון. אני הייתי מה שנקרא "שותפה שקטה". עכשיו אני רוצה לארגן בעצמי, רק שאני לא יודעת איך העניין הזה עובד. הבנתי שיש אפשרות להציע לבעל המקום דיל שאני לוקחת כניסה והוא את הבר. אז הנה השאלות במסודר: 1. איזה מעדונים לדעתכם יסיכמו לדיל כזה? 2. האם הדיג'י של המקום, או שמארגנת המסיבה (במקרה שלי- אני) מביאה אותו? 3. מה העלויות בדרך כלל של דיג'יים? (קראתי פה את הוויכוחים לגבי עלויות, ואין לי כוונה לנצל פה אף אחד). 4. האם יש לי סיכוי להגיע עם דיגיי לסיכום שהתשלום יהיה בסוף/במהלך הערב עם מקדמה קטנה לפני? 5. אודה אם אוכל לקבל מדריך מזורז לעולם הדיג'יים כיום- איזה דיגיים "נחשבים" יש מה הולך, מי נגד מי ולמה. 6. המוזיקה עצמה- האם לתת יד חופשית לדיג'יי או לבחור אותה בעצמי או שילוב? תודה מראש.

דור דקל

New member
היי

מניסיוני, 1. אף מועדון גדול לא יסכים לדיל כזה, אלא אם כן מדובר בדאנס בר ובוודאי לא ביום ש"עובד" אלא ביום חלש יחסית. גם אז אגב - סביר שידרשו ממך מראש איזשהו סכום כגיבויי למקרה שהאירוע יכשל 2. לרוב המקומות יש די ג'יים קבועים שהם עובדים איתך, אבל ברוב המקרים ירשו לך להביא די ג'יי שלך 3. העלויות של די ג'יים שונות. אני נוהג לחלק אותם לשלושה חלקים גסים: א. צעירים חסרי נסיון - סביב -400-500 ש"ח ופחות ב. המנוסים ה'אנונימיים' - 800-1000 ש"ח ומעלה ג. בעלי ה'שם' - 1500-3000 ש"ח ומעלה 4. ברוב המקרים אפשר להגיע לסידור כזה 5. כמו שאמרתי: יש את השמות הידועים ויש פחות. סביר להניח ששם מוכר יביא לך אנשים, אולם ככל שהשם מוכר יותר כך העלות כמובן גדלה 6. רצויי שתבחרי את הדי ג'יי לפי ז'אנר - להיטים/האוס/טראנס/שמונים וכו', מאחר ואת מכירה (אני מניח) את הקהל שאת מביאה. אם הקהל שלך אוהב טראנס - תביאי לו די ג'יי של טראנס. לסיכום הייתי מציע לך לחבור לעוד מישהו או יותר שמוכנים לשים כסף. אני דווקא הייתי הולך על איזה וילה גדולה. מסיבות פרטיות תמיד מביאות אנשים ויש אווירה יותר טובה מבמועדון. גם העלויות קטנות יותר והרווחים גדולים. ההבדל היחיד הוא שצריך לשים את הכסף מראש. מקווה שעזרתי תרגישי חופשיה לשאול כל דבר בהצלחה

תודה

הכוונה היא למועדונים כמו קולנוע זמיר, הקולטורה וכו'. השאלה העיקרית היא איך מגיעים לדיגי'י טוב? מכוונת יותר למנוסים האנונמיים. זה יותר להיטים/האוס/טראנס/ישראלי. בקשר לוילה- רעיון שלא כל כך ילך, לפחות לא לקהל היעד שאני מדברת עליו. ושוב, תודה.

mb13

New member
הכללה לא יפה עשית...

אני דיגיי עם הרבה נסיון ואני גובה 500 ש"ח ואני לא לוקח את הסכום הזה כי אני חסר נסיון זה בגלל שכולם קמצנים...

למעלה