צריכה עזרה - מתנות

צריכה עזרה - מתנות

אחרי שקניתי מתנות למורות (עגילים אצל מיכל נגרין) אני צריכה עוד 3 מתנות:

1. לאשה בת 88 פעילה ומתפקדת ומטיילת (הרעיון היחיד בינתיים זו סיכה לבגד).

2. לבחורה חתיכה בסביבות 40 (כן, חשבתי על עגילים אבל יש לה שיער מאוד עשיר שתמיד מכסה את האוזניים).

3. לבחור צעיר בסביבות 20 (אין לי את המידה אז חולצה/בגד לא הולך).

תקציב? קשה לי להגיד - 100-200 שקל למתנה. אם יש רעיון יפה והמחיר יותר נמוך לא נורא....
. צריך לקחת בחשבון שהמתנות ימסרו בחו"ל ולכן לא ניתן יהיה להחליפן.

amitshka

New member
רעיונות-

1. לגברת שתחגוג עד 120: אפשר לקנות כובע רחב שוליים יפה ומסוגנן לטיולים או סתם ליומיום. אפשר גם מוצרים כדוגמת חברת "אהבה" מים המלח, לסבתא שלי היינו קונים מלח אמבט וקרם עשיר (אם היא חו"לניקית זה יהיה ממש מיוחד עבורה).
2. לחתיכה: אקססוריז תמיד טוב, אפשר צעיף שיפון מסוגנן, אפשר ערכת לאק יוקרתית למשל של ESSY- מסוג הפיצ'פקעס שלא תקני לעצמך, אבל תפנקי אחרים

3. בחור צעיר: אולי משחק מחשב כלשהו... מה את יודעת עליו? אוהב כדורגל? יאהב משחקי מלחמה?

לא יודעת עליו כלום....

כלום....לא ראיתי אותו 10 שנים....
יופי של רעיונות.
בפעם הקודמת הבאתי לגברת מוצרי אהבה. בעצם זה גם מתאים לצעירה...אולי משהו של ללין (רק שאני לא בטוחה לגבי הריח, אני מניחה שריח נייטרלי יחסית יתאים), איפה קונים צעיף כזה עכשיו? לאק אני מפחדת שישבר בדרך (יש לי שתי טיסות ורכבת עד שאפגוש אותה).

what is up

New member
עוד רעיונות

לנשים באופן כללי אפשר
מוצרי טיפוח כמו קרם גוף / ידיים/ רגליים ערכת טיפוח יפה יכולה לכלול גם תכשירי רחצה
בתקציב של 200 ש"ח אפשר תיק יפה ליום יום
לאישה מבוגרת אפשר אולי מזוזה מעוצבת או חמסה יפה לבית - זה לא משהו אישי אבל זו מתנה יפה לבית

לבחור -אם את יודעת את המידה שלו אז חולצה, חגורה, כובע יפה,
אולי תיק צד / תיק גב אם הוא סטודנט זה יהיה שימושי

אם אחשוב על עוד משהו אעלה זאת

אוהבת לקבל אוהבת לתת

ספרים , ספרי קריאה, ספרים קלסיים ..ספרי הדרכה או רוחניות.

באיזו שפה??!!!???

נורבגית או אנגלית לבחורה והבן שלה?

הגברת המבוגרת דוברת אנגלית, צרפתית, איטלקית, גרמנית, רומנית, יידיש??? כולן ועוד כמה חחחחח.....עברית היא עוד לא קלטה, רק קצת...

אני צוחקת ומציקה לך...גם אני אוהבת ספרים אבל האמת שלא בטוחה שלא תהיה לי בעיה של משקל.

כשנסעתי לחברים בשוודיה

הבאתי ספר בישול ישראלי באנגלית .
כשחזרתי מאחד הסיורים חכתה לי הפתעה
הם אפו פיתות והכינו פלאפל...:)

רעיונות

לצעירה כל דבר החל מחולצת קיץ בזארה יש עכשיו חולצות יפות עד 150 שקל וגם בפול אנד בר.

לצעיר ספר עם פתק החלפה דיסק של אחת מהלהקות היותר... או זמר.

לסבתא המקסימה גם ספר, גם כובע קייצי, גם קרם מפנק ידיים+גוף.

הממממ

אפשר להחליף בלונדון דברים מהארץ???
ודיסק יקירתי מישהו עוד קונה? היית יכולה לקנות לו משהו דיגיטלי אולי אבל אין לי כח ללמוד את זה ואין לי את המייל שלו לשלוח לו את זה.
לסבתא ספר לא ילך אבל כובע אולי....אם אמצא משהו. או תכשיט (סיכה??? ראיתי שהיא עונדת שרשראות די גדולות אך סולידיות).

nurii

New member
תלוי מה הקירבה שלך אליהם:?

לבחור-אפשר גרביים?לקשישה-שאל או כל סוג של צעף-ספר טוב.לזאתי בת ה-40 :אולי איזה ספר טוב,צמיד לרגל,דיסק,עציץ יפה,יש המון אבל שלא מכירים את הנפשות קצת קשה לתת עיצאס.בכל מקרה שתהיה לך קניה נעימה ומוצלחת.

תודה, אבל לא ילך....

לא חושבת שאפשר לסחוב עציץ לאירופה
.....ואכן אני לא מכירה מספיק טוב וקשה לי....עוד מעט אצא לקניון לחפש רעיונות

סיכום ביניים

לבן (שזה היה הכי קשה) הביאה לי חברה ארנק עור איכותי של MICHAEL KORS שקנתה בארה"ב - הם הגיעו לביקור וקנתה סט שלם של ארנקים למתנות אז קניתי ממנה אחד.
לגברת המבוגרת מצאתי מין של עדין כמו משי עם תכשיט שזור בקסטרו (צריכה לגשת לקנות לפני שיגמר כי הייתי בלי ארנק ועברתי בדרך כשלקחתי את הילד לתזמורת).
לצעירה עוד לא סגור אבל זה קל יותר (או תכשיט או משהו קוסמטיקה).

ממש תודה לכולן אני בטוחה שהדיון הזה יעזור לעוד מחפשי מתנות!

למעלה