צריכה עזרה נוספת

someonel

New member
צריכה עזרה נוספת

היי אני מקווה שאתם זוכרים אותי בבקשה תקראו את ההודעה שלי קצת יותר למטה...כי זה קשור לנושא אז ככה הוא היה בהלם אחרי שאמרתי לו מי אני אבל דיברנו באיי סי קיו והוא הראה חיבה כלפי...כלומר אמר מתוקה לפעמים וכל זה... אז שאלתי אותו אם הוא רוצה לצאת והוא אמר שהוא לא אומר שזה "כן" אבל מצד שני הוא גם לא אומר "לא" ושהוא רוצה להמשיך לדבר ככה באיי סי קיו איך שאנחנו מדברים ולראות לאן זה מתפתח כי הוא עדיין לא בטוח.. אז מה אתם חושבים על זה.???? איך בדיוק אני צריכה לפרש את זה? כי אחרי ששאלתי אותו הוא כבר לא מנסה למצוא נושא כמו שניסה כלא ידע מי אני באמת וכבל לא אומר לי "מתוקה"...

helpout

New member
תשמעי....

אם הוא אמר שהוא צריך לחשוב על זה, את לא צריכה ללחוץ עליו. אולי הוא לא קורא לך מתוקב ודברים כאלה כי הוא לא יודע מה לחשוב והוא עדיין בשלב ההתלבטות. תני לו איזה שבוע-שבועיים ואז, אם הוא לא יגיד לך כלום, אז תשאלי אותו עוד פעם. אבל בלי ללחוץ, ובפעם השניה שאת מדברת איתו, אם תהיה כזו, אל תבואי בתקיפה ותגידי לו למה אתה לא עונה לי, אלא בעדינות ותשאלי את זה כמו ששאלת בפעם הראשונה.

^שרון^

New member
אני מסכימה עם כולם

את צריכה לתת לו זמן. זה היה צעד די גדול לגלות לו מי את, ואני די בטוחה שהוא עדיין לא עיכל את זה. תני לו את המרחביות שהוא זקוק לה. אל תלחצי עליו. הזמן יעשה את שלו. אל תשכחי לעדכן!

עדן*

New member
צריך לחכות

תני לו את הזמן. הזמן הוא הפתרון הטוב ביותר, ואז.... תדעי לאן זה מתגלגל

someonel

New member
עידכון

היי אני רוצה לעדכן אותכם אז ככה 1. תודה על התגובות ועל העזרה 2. הנה המצב היום הוא אמר שהוא ממש מצטער וכתב לי מכתב בו הוא אומר שזה לא ילך ביניינו כי הוא פשוט לא רואה את עצמו איתי ושהוא ממש מצטער נשארנו ידידים ואני מאוד שמחה כי נראה לי שזה מה שרציתי מהתחלהכי היה כייף לדבר איתו והפריעה לי העובדה שאנחנו ידידים טובים אבל הוא לא יודע מי אני באמת. עכשיו אנחנו מדברים באיי סי קיו והוא ממש נחמד וכנראה שהוא מי שחשבתי שהוא ילד הכי נחמד ובוגר שהכרתי. ולצערי זה לא הלך אבל בכל זאת אני שמחה שאנחנו ידידים .. ביקשתי ממנו שאם הוא ירצה משהו איתי אז שיגיד לי והוא הבטיח אז נשאר לי רק לקוות שהוא כן ירצה משהו... נ.ב. נראה לי שהוא היה האבה הראשונה שלי למרות שהיא חד צדדית ואני פוחדת שלא אמצא מישהו כמוהו אף פעם.

למעלה