צריכה עזרה ( נפשית) ניראה לי!

צריכה עזרה ( נפשית) ניראה לי! ../images/Emo3.gif

יש לי חבר כבר 3 חודשים , היחסים הולכים בלי עין הרע פרפקט. ואני מרגישה ורוצה שיכנס התור של ה...SEX למערכת יחסים שלנו. הבעיה שלי היא שאני בחורה שמנה , החבר הנוכחי שלי הוא הראשון מאז תקופת ההשמנה שלי , מיותר לציין כי הבטחון העצמי שלי עקב ההשמנה לא כמו פעם. אני מודעת לזה שבן -זוגי נמשך ואוהב אותי ( הרי מן הסתם הוא איתי) אבל אני עדיין מרגישה עצורה בעניין האנטימיות . פשוט מתביישת !!! האם אני עד כדי כך טיפשה או שגם אתם ( גברים ונשים יחד ) חוויתם את זה ומבינים על מה אני מדברת? אשמח לשמוע תגובות,

Sefy

New member
תאמיני לי שאת לא היחידה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כבי את האור... ../images/Emo3.gif

מה הבעיה, אם מפריע לך, שהוא יראה פגמים בגוף שלך, כבי את האור ותסתירי את הפגמים בחושך. לא מבינה, אם את כל-כך רוצה SEX אז בשביל לחפש תירוצים ל"למה לא לעשות", במקום לבקש פתרונות?

תיקון טעות

אם את כל-כך רוצה SEX אז בשביל מה לך לחפש תירוצים ל"למה לא לעשות" במקום לבקש פתרונות?

שירלוש, הפחד שאת מתארת הוא פחד

שמתלווה כמעט לכל בן אדם כאשר הוא מגיע למצב האינטימי ביותר בפעמים הראשונות, זה דבר טבעי מאוד. אני מתארת לעצמי שהבטחון העצמי הנמוך שלך בטח שלא עוזר למצב. אבל הוא לא צריך להיות נמוך בלי שום קשר למשקל. עובדה שהחבר שלך אוהב מה שהוא רואה, אין לך שום סיבה לחשוב שאת סוג ב' בגלל שאת בחורה שמנה. ממליצה לך להכנס לפורום "שמנות ויפות" , תמצאי שם הרבה אנשים שחווים ועוברים דברים דומים למה שאת מתארת ותוכלי לאט לאט להבין ששומן לא אמור להפריע לביטחון עצמי. שיהיה בהצלחה.... ותהני !

tokit

New member
מבינה אותך ביותר..

פעם הייתי שמנה, היום כמעט רזה.. אבל.. אחרי 3 חדשים טובים, הגיע הזמן שתהיי מספיק בטוחה שהאהבה שלו כלפיך לא תלויה במשקל שלך. אם את תהיי בטוחה בעצמך, הוא יקבל אותך כמו שאת.. אם זה מאוד מפריע לך, למה שלא תעשי דיאטה??

היי, תודה על העזרה ולשאלתך תוקית

ההשמנה שלי נבעה מבעיה הורמונלית , לא רק מאכילת יתר וחוסר פעילות. אני רק בתחילת הטיפול ובקרוב אני אגיע לדיאטנית מיוחדת שתתאים לי דיאטה שמתאימה לטיפול שאני עוברת. אני מתארת לעצמי שבגלל הבעיה הרפואית שלי, הדרך תיהיה מאוד קשה וארוכה וזה די מדכא אותי מעכשיו. וחיפאיתתת את צודקת, החבר שלי מעריץ את הגוף שלי (הוא חובב שמנמנות) ולא מתבייש להגיד לי את זה בכל פעם שאני מרגישה איכסססי עם הגוף שלי. פשוט הידיעה שפתאום אין לי איך להסתתר ואין לי איך לנסות להיות הכי מושלמת בשבילו די מרתיעה אותי.

Sefy

New member
את לא צריכה לנסות להיות הכי מושלמת

בשבילו, את כבר הכי מושלמת שהוא רוצה

tokit

New member
למה שלא תעשו צעדים קטנים

על מנת לבנות את הבטחון העצמי שלך?? קודם שילטף עם בגדים, אח"כ להחשאר עפ חזיה, ואז להוריד גם אותה.. וכך הלאה.. לאט לאט.. תתחילו בחושך, אולי מתחת לשמיכה, עד שתרגישי טוב עם עצמך. בהצלחה !!

אני מבינה....

אותך מאוד! (בלי שום קשר לאיך שאני נראית) זה מאוד טבעי שתרגישי ככה. השאלה אם את יכולה להתגבר על ההרגשות האלה בעזרתו?! פשוט תדברי איתו על זה תפתחי בפניו את הקלפים, ואם הוא באמת אוהב אותך, מכבד אותך ואכפת לו ממך, אני מאמינה שהוא יתן לך להבין שבשבילו את הדבר הכי יפה בעולם! בהצלחה!

זה פסיכולוגי....../images/Emo41.gif

זה צריך לקבל את זה כפסיכולוגי מאמי. אולי זה קשה לך להין אבל זה הרגשה שאי אפשר להסביר על רגל אחרת

גאיה55

New member
יש מספיק גברים שזורמים מצוין,

באופן שיפתיע אותך לגבי עודף משקל. את אישה ועוד איך, את פשוט יותר אישה מאחרות , ואם את תאהבי את עצמך , תהיי נאהבת בלי שום בעיות. יש גברים שמעדיפים עודף משקל על חוסר שלו. התחברי לעצמך, זה בסדר גמור, את בסדר גמור איך שאת. שום רגשי נחיתות, שמעת???
בהצלחה.

חח.. חמודה ../images/Emo24.gif

מה יש לי עוד לומר אחרי מה שכתבת , צודקת ב - 100% ! אני כועסת על עצמי כי אני מודעת כמה הבן זוג שלי חושק בי ונמשך אליי ואני עם הבטחון העלוב שלי הורסת הכול. אתמול דיברתי איתו בטלפון והיה לי יום קצת לחוץ ( היום התחלתי את הלימודים), אז האשמתי את המצב הבריאותי שלי בהכול והוא היה כזה מתוק ומפרגן שזה לא יאומן! עשיתי חושבים ארוכים והגעתי למסקנה שאני הורסת במו ידיי את עצמי והמצב הזה לא יכול להישאר כך. תודה לכל העונים/ות , נתתם לי דרך לקחת הכול בפורפורציות נכונות!

גאיה55

New member
מזמן הגעתי למסקנה,

שהכל בחיים (לא רק התחום הזה) הוא פונקציה של רמת בטחון עצמי וחזון (לא ציצי
). ככל שאדם מאמין בעצמי יותר, בין אם הוא זכר או נקבה, סביבתו תאמין בו, ללא כל קשר לנתוניו הפיזיים. אז לפתח את זה ומהר. כי זה הכי חשוב. אנחנו שוות, אנחנו יפות, ואנחנו צריכות להגיד את זה לעצמנו כל בוקר דבר ראשון. עצת השבוע. (גם לפני השינה)

גאיה55

New member
ברור שגם אתם, פשוט כיוונתי את

תגובתי הפעם לנקבה, אבל ברור שזה כולל את כולם לא?

AlteX

New member
המפתח הוא אהבה עצמית ../images/Emo23.gif

אבל כשמה היא - עצמית - ולכן רק את יכולה להגיע אליה, את בעצמך. זה חייב לבוא מתוכך, מתוך ההבנה הפנימית שלך שזאת הדרך שאת בוחרת ומהאמונה שלך בדרך הזאת. מתוך ההודעות שלך כאן אני מנחש שלפחות חלק מההבנה הזאת כבר יש לך. את מבינה שהבעיה היא בחוסר הבטחון העצמי שלך. הדרך אל הבטחון העצמי, הקבלה העצמית, האהבה העצמית היא לא קצרה. דרושה נחישות, אסור להיכנע ברגעים של נפילה (ורגעים כאלה יהיו). רצוי שיהיה מישהו שיהיה שם בשבילך ויחזיר לך את האמונה בדרך הזו ברגעים קשים... על איזו דרך אני מדבר, לעזאזל?!
הדרך שלי היא דרך של שכנוע עצמי. זאת עבודה יומ-יומית עם עצמך, בשלבים, שמטרתה לגרש את הסטיגמות שלך על עצמך (או על אנשים שמנים) מתת המודע שלך. כשאת חושבת על עצמך, על גופך, את רואה בו בעיקר פגמים, אבל הראיה הזאת נובעת רק מהדברים אליהם הורגלת מאז הגיל הרך, דברים שאומרים בגדול "שמנה = מכוערת". מאוד קשה להשתחרר מהאמונה בסטיגמה הזאת, וזה בטח לא קורה ביום אחד, אבל עם הזמן זה אפשרי... נסי להתחיל מזה שתשבי כל יום מול המראה ותתרכזי בגוף שלך, כאשר את מנקה את הראש מכל הזכרונות שיש לך עליו - מן מצד של מדיטציה, רק עם עיניים פתוחות. אני קורא לזה גם "יצירת עולם האני" - כלומר, נסי לדמיין עולם בו רק את קיימת. נסי לדמיין את עצמך גדלה בעולם הזה, או בעולם שבו כולן נראות כמוך, בעולם הזה את הכי יפה בעולם! פשוט תתנתקי מכל מה שחשבת על עצמך עד היום ומכל מה שראית מסביבך. ברגע שאת נמצאת שם, בעולם ההוא, תתחילי ללמוד את גופך, ממש לטייל עליו, נקודה אחר נקודה. תתחילי מהאיזורים היותר "פשוטים", איזורים שאף פעם לא מוסתרים, כמו הפנים ופרקי הידיים. לאט לאט תעברי לאיזורים שבד"כ מוסתרים. תתרכזי בכל נקודה ונסי לראות בה את היופי תוך כדי התנתקות מכל העולם החיצוני ומכל מה שאת מכירה שם. תסתכלי על כל נקודה בגוף שלך ותגידי לעצמך "ואוו! כמה זה יפה! זה שלי וזה יפה!". שוב, בעולם שבו את משווה את עצמך רק לעצמך זה אכן יפה. אז נכון שהעולם הזה הוא לא האמיתי, אבל כל העניין הוא שבעולם האמיתי את צריכה להסתכל על עצמך ורק על עצמך, כי בעולם האמיתי את שווה בין שווות. כדי להבין את זה באמת, כדי להאמין בזה גם בתת המודע שלך, את חייבת להתנתק מהעולם האמיתי ולהסתכל על עצמך מתוך "עולם האני" שלך... כך, לאט לאט, תוכלי להתחיל לראות את היופי בכל נקודה בגוף שלך. את לא פחות שווה או פחות יפה מאחרות, ובהחלט מגיע לך להרגיש יפה בדיוק כמו לכל אחת אחרת. ברגע שתגיעי לזה, גם את וגם החבר שלך תוכלו להנות עד הסוף מהגוף שלך! וחושך? לא בבית סיפרינו... אם זה עוזר לך בהתחלה, סבבה, אבל נסי לא להפוך את זה להרגל!

למעלה