צריכה עזרה עם הראש

אוריתה25

New member
צריכה עזרה עם הראש

בכל פעם שאני פמפסלת דמות אני נתקעת עם הראש! הראשים כאן כ"כ חמודים ושלי תמיד יוצאים מפלצתיים אני בעיקר מסתבכת עם הצורה עצמה של הראש לעומת הגוף האף והשיער ניסתי להוציא שיער עם כותש של שום(דק) יוצא לא משהו מישהי יש לה עצות לגבי הראש ? תודה

funcake1

New member
אנסה לענות על מה שאני יודעת

אני תמיד "מודדת" את הראש ליד הגוף לפני שאני מרכיבה אותו ומוסיפה פרטים, זאת אומרת - יוצרת עיגול ומחזיקה ליד הגוף, ומוודאה שהפרופורציות נכונות, ורק אז ממשיכה הלאה. לגבי האף- אותו דבר, "מודדת" ביחס לפנים ומוודאה שלא יוצא לי פינוקיו... לרוב אני מתחילה עם אף גדול מדי, ואני מקטינה אותו לאט-לאט, בכל פעם מורידה פיסת בצק קטנה עד שנראה מתאים. במקרה שאני מפסלת דמות של תינוק, אני מפסלת ראש גדול יחסית לגוף (כמו אצל תינוקות), וככל שהדמות יותר "מבוגרת", הראש הולך וקטן ביחס לגוף. יכול להיות שבשאלתך התכוונת לראש שהוא לא עגול אלא דומה יותר למבנה פנים אמיתי, אז פה אין לי עצות - אני עושה דמויות נאיביות לחלוטין (פורום מתחילים או לא?
) לגבי השיער - לא הבנתי למה יוצא לא משהו? אני גם עושה שיער ארוך בעזרת כותש שום, ומוסיפה טיפת מרגרינה לבצק כדי שיעבור בקלות דרך החורים (טיפ שלימדו ב"שוגה"). בד"כ אין בעיה עם זה. יצא לי פעם או פעמיים לעשות פשוט נחשים דקים של בצק ולהדביק אותך בבודדים עד ליצירת אפקט שיער מלא. אם את מסתבכת עם שיער ארוך, אז כדאי לתרגל, ובינתיים לנסות גם אופציות אחרות, שנעשות בטכניקה אחרת- שיער אסוף, קוקיות, קוצים וכו'. בכל אופן, אני ממליצה שתוסיפי תמונות עם דוגמאות, ואולי המומחיות יוכלו לשים את האצבע על הבעיה. מקווה שעזרתי קצת, שיהיה ערב נעים.

net the jet

New member
כמו שכתבה לך פאנקייק- פרופורציות. הגוף אמור

להכנס 7 פעמים בתוך הגוף.... אצל תינוקות פחות פעמים ( ז"א יש להם ראש גדול יותר ) וככל שעולים בגיל הראש קטן ( יותר נכון הגוף גדל
) הצורה עצמה- אני עושה כדור. יש כאלו שמאריכים קצת באזור הרכות\מצח או עושים יותר אליפטי... תלוי מה אוהבים. כנ"ל לתת כיווצ'וץ באזור הזה שיהיה יותר ישר ו"בנים" ( ז"א יותר שטוח ) הכל ענין של מה שאוהבים. לגבי שיער. אני אוהבת לעשות "ידנית" שערה שערה... מנחשים.

למעלה