בבקשה
עוגת מוס שוקולד פרווה
למתכון עם תמונות: http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2414009&r=1
החומרים:
הבסיס:
150 גרם ביסקוויטים מרוסקים
100גרם מרגרינה מומסת
2 כפות סוכר חום
מוס שוקולד מריר:
200 גרם שוקולד מריר
2 מיכלים (500 מ"ל (קצפת צמחית
גנאש לציפוי:
150גרם שוקולד מריר פרווה
1/2מיכל קצפת צמחית
אופן ההכנה:
1. בסיס: לערבב את מצרכי הבסיס ולשטח בתבנית, לשמור בהקפאה כשעה.
2. מוס: ממיסים את השוקולד עם מיכל אחד של קצפת צמחית במיקרוגל. בוחשים היטב.
3. מקררים את רוטב השוקולד לקרם סמיך, כ-4 שעות במקרר.
4. מקציפים בקערה את מיכל הקצפת צמחית לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את גנאש השוקולד בתנועות קיפול, עד קבלת מוס אחיד. למרוח על הבסיס ולהכניס למקפיא ל-3 שעות לפחות.
5. גנאש לציפוי: להמיס את השוקולד והשמנת במיקרוגל לצנן מעט ולשפוך על העוגה. להכניס למקפיא ללילה.
6. הגשה: להפשיר במקרר כשעה לפני ההגשה (לא יותר משעה...).