צריכה עזרה עם סכיני wusthof

lilaNY

New member
צריכה עזרה עם סכיני wusthof

לפני שהקניה הראשונה שלי בEBAY תיגמר בנפילה גדולה, מבקשת ממי שמבין להעיף מבט בסט 10 חלקים של wusthof שבקישור המצורף ולומר לי מה ה"קטץ'" אם יש כזה, או שאפשר להתלהב ולהזמין. תודה

לילוש, לא מצליחה להיכנס לקישור

אבל שני דברים יש לי לומר: 1. תבדקי מאיזו סדרה של ווסטוף הסכינים - יש להם שלוש סדרות, באיכות קצת שונה, ובהבדלי מחיר: קלאסיק, גרנד פרי ופרופשיונל. 2. תבדקי מה גודל סכין השף. בדרך כלל בבלוקים יש סכין שף קטנה, 6" למיטב זכרוני, וזו לא סכין מספיק גדולה לטעמי. 3. תחשבי האם תשתמשי בכל הסכינים שיש בבלוק, או באביזרים שהוא מכיל, ולפי זה תחליטי אם ללכת על בלוק או על קניה של סכינים "בתפזורת". אני אישית לא אוהבת את הבלוקים, גם אם הם של ווסטוף. יש לי סכין שף 8" שלהם, שאני לא זזה בלעדיה במטבח, וסכין paring שלהם, שגם היא בשימוש יומיומי, וזה מספיק לי בהחלט בינתיים. זה מה שיש לי לומר, בהצלחה בקניה!

lilaNY

New member
צודקת פרינסס. לא הצלחתי למצוא מאיזו

סדרה הסכינים. זה באמת כל כך משנה? משום מה סכין השף היא 7 אינצ' ולא ראיתי מידה כזאת בשום מקום אחר. המחיר הוא כמובן אטרקטיבי 80$ לכל הסט, ובכל זאת, אולי את צודקת ומספיק לקנות את סכין השף וה paring. אגב, איפה התמונות מהארוחה שלך?

אני עובדת על קובץ שיכלול תמונות ומת

כונים, אני מקווה שהוא יהיה מוכן מחר בבוקר שעון ניו יורק.

bouquet garni

New member
סדרת הסכינים לא ברורה

אבל די ברור שאלו לא סכינים איכותיות הסכינים המוצעות הן סכינים הנחתכות על ידי לייזר מגיליון מתכת בעוד סכינים איכותיות נקראות forged blades ומיוצרות על לחיצה של המתכת במכבש. ובלי שום קשר, אני ממליץ לך לקנות סכין שמתאימה לך, מבחינת משקל, אורך ועיצוב הידית. זה שכתוב עליהם ווסטוף לא מבטיח שהם יתאימו לך אישית.

bouquet garni

New member
הכוונה לסכינים של ווסטוף

ישנם סכינים של חברות אחרות שמיוצרות בטכנולוגיות שונות והן איכותיות מאד.

bouquet garni

New member
נכון

אבל הסכינים שהוצעו ב ebay הן לא ולכן מאחר ואני לא מכיר את כל סדרות הסכינים של ווסטוף נראה לי שבמידה והן אכן של ווסטוף הן לא מהאיכותיות.

למעלה