צריכה עזרה..*פאניקה*

mojoit

New member
צריכה עזרה..*פאניקה*../images/Emo2.gif

התווכחתי עם ידיד על הגילמוטס ופייף. אני אמרתי שהם מדהימים
,הוא אמר שהם "נחמדים"
אז החלטנו לשאול בצ'אט בפייסבוק..לא אחר מאשר את...אסף אבידן
הבעיה היא שאני לא מכירה אותם מספיק
..ואני לא יודעת איזה שיר לשלוח. יש הצעות לשיר שמראה כמה הוא מדהים,מיוחד,מוכשר ו..פייפי
?

לשאול את אסף אבידן בפייסבוק?

איך?
הוא עונה על דברים כאלה?
הגילימוטס מדהימים!!!!! אני לא מכירה את אסף אבידן האמת אז קשה לי לדעת על איזה שיר להמליץ כרגע.. שיר מטורף? מרגש? מצחיק? רועש? מה עדיף? יש להם אפילו שיר רגאי כזה.. אבל השיר הכי אהוב עליי כרגע הוא שיר מטורף
(ושרי תחלוק על דעתי) (היא לא תחלוק על דעתי שזה שיר מטורף, אלא שזה השיר האהוב עליי
)

../images/Emo45.gif עם דגש על "האהוב עלי כ-ר-ג-ע" ../images/Emo6.gif

זה בטח ישתנה בעוד שבוע-שבועיים... והוא באמת שיר מטורף. אפילו יחסית לגילימוטס!. אתמול שמעתי אותו סוף סוף מההתחלה ועד הסוף ואני מסרבת (לפחות עד שאשמע את הגרסה של האלבום) להתייחס לזה כאל שיר... הם בעיקר צועקים שם
המוסיקה שולית... כשאני רציתי להכיר אותם לחברה שלי, נתתי לה לשמוע את Made-up lovesong #43 ואת Trains to Brazil והיא ישר התלהבה ועכשיו היא אפילו קנתה את האלבום הראשון
אבל שוב, כמו שגיתית אמרה- זה תלוי לאיזה סוג בן-אדם את רוצה להכיר אותם... היופי בגילימוטס הוא שרוב השירים שלהם נמצאים בשתי קצוות: או סופר-שקטים, רק עם פייף ופסנתר, או שירים מטורפים לחלוטין... אין להם הרבה שירים בעלי פוטנציאל "להיטי". אבל אני אוהבת אותם

זה שיר שיר שיר!

והוא מדהים!! אני מתה עליו. שמעי שרי, יש הרבה שירים שאהבתי מאוד (לדוג' ספיירלינג אבל יש עוד) ולא הפסקתי לשמוע ועדיין לא חשבתי שזה אחד מהשירים הטובים ביותר או האהובים עליי ביותר (עוד דוג: sovereign light cafe) שאני מתה עליו. אבל אני פשוט מאוהבת בשיר הזה ובטירוף שלו! אפילו שהמילים שלו הם.. אהממ.. שנויות במחלוקת
(אני מאוד אוהבת גם את הלחן אבל זה כנראה בעיקר בזכות העיבוד שפייף עשה עם התזמורת בגירסת הלייב. גרסת האלבום לא משתווה או אפילו דומה לגרסה של הביביסי פרומז)

mojoit

New member
יש לנו אותו בחברים..את כולם../images/Emo6.gif

והם כל כך נחמדים ולא פלוצים שהם תמיד עונים לנו ..
לפי מה שהבנתי,אסף אוהב וגדל בעיקר על רוק סבנטיז ועל בלוז וג'אז. אמנים שהבנתי שהוא אוהב: בוב דילן ,לאונרד כהן, לד זפלין..

גם לי יש את אסף בפייסבוק!

תמיד שאני רואה אותו מחובר בצ'אט אני מתלבטת אם לשלוח לו הודעה או לא.. ועד שאני מחליטה שכן הוא כבר התנתק.

mojoit

New member
חחח תשלחי../images/Emo6.gif הוא כבר רגיל לזה נראה לי.אז

מה סיכמנו? איזה שיר כאדי לשלוח?

אני לא יודעת :-\

כמה שירים של הגילימוטס את מכירה? נראה לי אני צריכה לשלוח לך כמה ^_^ אה ומוג'ואית (מתי בוחרים לך כינוי!?) חייבים לגייס עוד אנשים לאתר של פייף!

mojoit

New member
אני מכירה 6 של הגילמוטס ועוד כמה של פייף לבד

,Falling Out Of Reach ,Kriss kross,Made up a love song Annie lets not wait,Sao paulo ואת Get it over. ועוד איזה 4 של פייף,אין לי כוח לכתוב..
אני אמח להכיר עוד אני בכלל מתכוונת לקנות את אחד הדיסקים.. כמה יש ואיזה הכי כדאי? חחח תבחרו איזה כינוי שבא לכם
ואני דווקא אשמח לאמץ את פייף בתור האנדרדוג הפרטי שלנו
.אני שונאת שאנשים שומעים את המוזיקה"שלי"
זה מה שקורה עכשיו עם אבידן והמוג'וז..
ומה שהכי מעצבן אותי זה שקודם חצי מהם שנאו אותו..זה רק בגלל שזה "מגניב" לאהוב אותו
אבל שיהיה בכיף..המוג'וז צריכים תמיכה

Bad Boyfriend-

בגירסת הלייב שלו מה-BBC electric proms (עם תזמורת מלאה
) אבל לא כדאי לך לשמוע עדיין, הוא די הארד-קור-גילימוטס וכשאני שמעתי אותו בפעם הראשונה (או יותר נכון ראיתי) הייתי בהלם ואמרתי שאני לא אוהבת יותר את פייף

mojoit

New member
איך לא הראתם לי את זה עד עכשיו?../images/Emo2.gif

לחסוך קטע כזה ממני זה פשע
!אתן וצוחקות ?זה מדהייים! בטוח הדבר הכי מרענן שראיתי השנה
והמילים ממש מצחיקות.זה כל כך..אלטרנטיבי.
וכל התזמורת והכלי קשת ואיך שזה משתלב ואוווו
זהגם מראה על להקה" אמיתית"..תתפלאו זה לא הדבר הכי ביזארי שראיתי
. שזה יגרום לי לא לאהוב יותר את פייף?להפך.זאת תחילתה של ידידות מופלאה.

נכון זה עיבוד מדהים???

הגילימוטס פשוט נועדו להופיע עם תזמורות חיות. פייף מדהים בעיבודים כאלה
"והמילים ממש מצחיקות.זה כל כך..אלטרנטיבי. וכל התזמורת והכלי קשת ואיך שזה משתלב ואוווו" הוצאת לי את המילים מהפה
אני חולה על השיר הזה
הורדתי אותו מיו טיוב, התחפצי בגרסת אמ פי 3?

mojoit

New member
כן כןן !!../images/Emo6.gif

יש לזה גם גרסא בלי תזמורת? זה לא נראה לי ממש עובד..
למרות שבאופן כללי אני טיפוס של גרסאות קטנות ואקוסטיות.

מנצל"שת= מנצלת את השרשור שלך

עם הודעה לא קשורה
(כי זה לא היה שווה פתיחת הודעה חדשה מה שכתבתי)

mojoit

New member
חחחח../images/Emo6.gifשמעתי את הקישור..

אין לי מילים
.הוא מדהים עם גיטרה אקוסטית.
הוא תמיד מדהים גאד דאמט.אוף אוף אני לא יודעת מה לשלוח לו
בא לי לשלוח לו 2000 קישורים ולהכריח אותו לראות את כולם
אני פשוט לא מוצאת שיר שמסכם את כל מה שפייף והגילמוטס הם..כי פשוט אין
הם פשוט לא להקה/אמן ש"בולעים" בשיר אחד..

למעלה