*צריכה עזרה קטנה.(תודה!)

Betti Loo

New member
*צריכה עזרה קטנה.(תודה!)

מחפשת עבודה בתחום ציורי קומיקס ואמנות בכלל.

Betti Loo

New member
אז אף 1 לא מתיחס אל ההודעה שלי..

(לזה שאני צריכה עזרה קטנה)טוב,כנראה שלא.

green lantern

New member
חביבתי....

קודם כל אנחנו פורם ולא צ´ט.. יכולים לחלוף ימים עד שמקבלים תשובה.... ואני חושש שכדי למצוא עבודה בתחום הזה תצטרכי או ממש לשכנע את המנהל של האולינג וולף סטודיוס שיקבל אותך לעבודה... ובשביל זה את צריכה לטוס לניו יורק... או לחכות כמה חודשים עד שהוא יחזור לארץ...ואני לא הצלחתי לשכנע אותו גם כשהוא היה בארץ... או שתמצאי עבודה באחת מהחברות למכירת קומיקס בארץ CNV\קומיקום\עולם הקומיקס

chatenoire

New member
יו בובה

אני מסטודיו חדש יחסית, הוולינג וולף סטודיוס, ואנחנו יכולים להיעזר באמנים חדשים. קפצי לאתר שלנו ושלחי לנו מהעבודות שלך כדי שנוכל לראות סגנון, איכות וצורת עבודה. אמנם הבוס הגדול בחו"ל, אבל יש לנו קשר איתו ומנד"ט לצרף אנשים חדשים.

Betti Loo

New member
וואו!תודה!!

אוכל לשלוח לכם את עבודותי בדואר? זה יהיה קל יותר בשבילי...(תודה)

chatenoire

New member
אפשר בהחלט

אבל היות והכתובת באתר שייכת לההוא שבחו"ל, תשלחי עבודות ל: אביב אור אמנון ותמר 8 הרצליה 46417

DDN

New member
חחחחחחחחחח

תאמין לי - אם היו חצי אמנים מהכמות של כותבים המצב היה טוב.

chatenoire

New member
תודה לאל...

...יש לנו מספיק סיפורים בארון. כרגע אנחנו מחפשים אנשים שיעבדו עליהם !

סחבק21

New member
אממ...הצעה...../images/Emo62.gif

אני מוכן לעזור. ובלעזור אני מתכוון ללעזור. אני מחפש נסיון, אבל אין לי יותר מידי זמן ( כי יש צבא ) ואתם מחפשים אנשים, אז... צרי איתי קשר אם את מעוניינת דרך הפורום, אבל עדיף דרך: ICQ : 12709802 Email : [email protected] / [email protected] ( שמעתי שהוטמייל הולך לעלות כסף עכשיו.. )

illustrator

New member
הבהרה קלה

לכל מי שמעוניין לשלוח עבודות. אנו מעוניינים בציירים וצובעים. כל מי שמעוניין לנסות את מזלו, שישלח עבודות. נחזיר תשובה לכל מי שיפנה אלינו. תודה רבה, שבת שלום וכל טוב.

chatenoire

New member
מה אתם יודעים...

...הנימוסים לא נעלמו מן העולם. אני אביב.

Betti Loo

New member
2שאלות לי אליך,אביב.

*מקום העבודה בהרצליה?(במידה ואתקבל)*מהו הגיל הצעיר ביותר בעבודה?

illustrator

New member
אענה בשם אביב

העבודה היא מהבית, למעט מפגשים (פעם בשבוע, בשאיפה). המפגשים יתקיימו בהרצליה, או בקירבת הרצליה. במידה ועוד לא מלאו לך 18, אחד ההורים יצטרך לחתום על הסכם העבודה.

Betti Loo

New member
יופי!!תודה לך!

אני אשלח את עבודותי בעז"ה מחר.בתודה מראש,-ליאת-

למעלה