צריכה עזרה קטנה...

מיכיל

New member
צריכה עזרה קטנה...

טוב...אז לאחרונה לא כל כך נכנסתי לפורום..אבל X&Y תקוע אצלי במערכת
בכל אופן...אני יודעת שזה לא קשור...רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות את הדיסק של אואזיס :"HEATHEN CHEMISTRY " אם למישהו יש את זה...אם אתם ממליצים לי לקנות..כי אם אתם אוהבים קולדפליי..מן הסתם יש לכם טעם משובח במוסיקה
אז ..לקנות או לא לקנות? זו השאלה...

debase

New member
לא..

למה להשוות את COLDPLAY ל OASIS החדשים ... אם OASIS אז זה רק 2 האלבומים הראשונים...

מיכיל

New member
חס וחסה להשוות

בשבילי אין שום להקה שמשתווה לקולדפליי..אבל התכוונתי בכלליות ,שאם אתם אוהבים קולדפליי- זה אומר שיש לכם טעם טוב במוסיקה ותוכלו להגיד לי אם הדיסק ההוא של אואזיס שווה קנייה...

Latisia

New member
לא יודעת הוא לא משהו... אני ממליצה

על o.k computer ו the bend של הרדיוהד ועל absolution של מיוז (גם הקודמים מעולים)

דיתוּש

New member
יש לי רעיון בשבילך../images/Emo62.gif

למה שלא תפני קצת זמן, לכי ל"טאוור רקורדס" ותאזיני לדיסק? ככה תוכלי לבחור אם שווה לך לקנות אותו או לא.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifלא יודעת יש לי את הראשון (whats the story morning glory), השני (defenatly maybe), השלישי (be here now), והאחרון (dont believe the truth)... הראשון הכי מומלץ, אחריו האחרון, אחריו השני ואחריו השלישי כי אותו אני לא ממש אוהבת... את הדיסק שאת שאלת עליו אין לי, אז אני לא יכולה לעזור לך../images/Emo4.gif

למעלה