צריכה עזרה קטנה..

צריכה עזרה קטנה..

אבא שלי קנה לי בניו יורק נגן nw-hd3 של סוני. יש בו 20 ג'יגה והביקורות עליו מעולות. הבעייה הראשונה היא, שהוא הגיע אלינו בלי ספר הדרכה, אפילו חוברת קטנה כזאת. רק איזה דף הסברה על איך לטעון אותו בהתחלה, וזהו. לא כתוב שם שום דבר על ההפעלה שלו. זה אמור להיות ככה? עכשיו, הבעייה השנייה היא, שזאת לא פעם ראשונה שיש לי mp3, ואני יודעת איך מכניסים אליו שירים וכאלה, אבל בזה אני לא מצליחה. חיברתי אותו למחשב עם החיבור יו אס בי, המחשב הגיב ופתח לי את התקייה של הדיסק הקשיח של המכשיר. הכנסתי בתקייה המון שירים, ואחרי שהוצאתי את המכשיר מהמחשב לא ראו את השירים ולא את התיקיות ולא כלום. אני לא יודעת איך מסדרים תיקיות במכשיר, ובכלל, אני לא מבינה כלום שם, הכל בלאגן. מישהו יכול להסביר לי איך אני מכניסה שירים למכשיר ושיראו אותם, ואיך אני מסדרת אותם בתיקיות?

weird dust

New member
הנגן דורש תוכנה

סוני נותנים בחבילה ספר וגם דיסק שבו התוכנה. לפי התמונה אני גם לא רואה ספר וזה מוזר.

ודרך אגב,

אין לי מושג איך מפעלים את התוכנה, אין לי מושג בכלל איך מסתדרים פה, לא מסבירים פה כלום ואני קצת בורה בקטע..

עוד בעייה,

הכנסתי את התוכנה והתקנתי אותה לפי כל ההוראת, אבל אני לא מבינה מה איך מעבירים את השירים לתוך המכשיר. קיימות בדיסק הוראות אבל הן לא נפתחות ןהן בטח לא בעברית. מה עושים?

יאיר B

New member
צריך להיות בדיסק קובץ עזרה

או קובץ הוראות כלשהו. שם כתוב כיך להשתמה בנגן ובתוכנה המצורפת. אני מניח שהקובץ הוא בפורמט PDF - אז את צריכה תוכנה שתפתח אותו. גשי לאתר ADOBE בכתובת www.adobe.com ותורידי את התובנה Acrobat Rrader (אם אכן הקובץ הוא בפורמט PDF). בגלל שאין לי את הנגן והתוכנה לא מותקנת לי על המחשב אני לא יכול לעזור לך באופן פרטני. תצטרכי לשחק עם התוכנה או לקרא את קובץ ההוראות.

weird dust

New member
לאחר ההתקנה

יש צורך לחבר את הנגן, לפתוח את התוכנה. להכניס שירים לתוך ספםריית המוזיקה הראשית של התוכנה ולאחר מכן ללחוץ על כפתור הטראנספר (או שיש עליו את השם של המכשיר). לאחר מכן החלון מתפצל ל2 ואז פשוט לסמן שירים וללחוץ על הכפתור עם החץ.

תודה :) ובעייה.

1. חייבים להעביר את השירים אחד אחד? 2. איך מסדרים אותם בקבוצות? כי בינתים כל שיר זה פותח קבוצה חדשה [אני רוצה לפי אומנים והאומנים בעברית ולא נראה לי שזה קורא עבריץ, אז אני לא יודעת לפי מה זה עושה עכשיו..]

יאיר B

New member
הנגן לא תומך בעברית.

השירים מסודרים לפי התגיות שלהם. אם את מעבירה שירים שלכל אחד מהם יש תגית אחרת - אז הם יהיו בספריות שונות. את צריכה לשנות את התגיות של השירים כך שתהיה אחידות (למשל: לאותו מבצע - כל תגיות האמן צריכות להיות זהות ואז ניתן למצוא את כל השירים שלו באפשרות 'אמן' בחיפוש בנגן). עדיף לכתוב את התגיות באנגלית ולא בעברית כי הוא לא מזהה עברית ויש עם זה בעיות בסידור. סביר להניח שניתן להעביר הרבה שירים ביחד. בחלון הפתיחה (בהעברה) את בוחרת הרבה שירים (CTRL לחוץ) ומאשרת. זה אמור לעבור. כשאני נסייתי את הנגן המאתי את כל השירים שי לפורמט הקנייני - אז הוא העביר את הכל אוטומטית.

weird dust

New member
דווקא זכרתי שניתן ליצור תיקיות

וגם אפשר להעביר את כל ה3000 בבת אחת. צריך רק לסמן אותם ואז ללחוץ על החץ.

sheleg m

New member
יש לי חוברת הסברה של זה בעברית

אם את רוצה את יכולה לפנות אליי בשאלות אשמח לנסות לעזור

למעלה