צריכה עזרה קטנה

shir nolad

New member
צריכה עזרה קטנה

שלום לכולם. יש פה למישהו במקרה כתובת למשלוח דואר בבית של אמא של אגם? אני צריכה לשלוח דואר ולא דרך המשרד של רוברטו... מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה , אני לא ממש מכירה את החוקים פה. בתודה מראש shir nolad

כנסי../images/Emo26.gif

אני יביא לך את הכתובת שאפשר לשלוח אליב לרמת צבי שזה יגיע אליהם אבל אני ישלח לך במסר ובבצהריים סבבה?

shir nolad

New member
תודה רבה ../images/Emo8.gif

סבבה מותק , זה יעזור לי מאד . תודה רבה !

shir nolad

New member
שיר(חולה על אגמי)...

אולי לפני שאת נוטשת לצפון תתפני לשלוח לי מסר עם הכתובת ברמת צבי? תודה
shir nolad

shir nolad

New member
הי יקיר

אני צריכה לשלוח לה משהו בדואר ולא רוצה שזה יעבור דרך המשרד של רוברטו. אני יכולה להשיג את הכתובת בדרכים אחרות , פשוט חשבתי שאוכל לקצר תהליכים אם אשאל בפורום הזה. אני רואה שאתם פה מעודכנים בהרבה פרטים ... תודה

שיר,../images/Emo204.gif

לא נותנים את פרטייה האישיים של אגם..זה לא נוגד את חוקי התקנון מכייוון שאת נותנת לה במסר, אך מגיעה לאגם טיפה פרטיות. שוב אני אומרת, אני אחפש שנייה בנענע אם אגם כתבה שם את הכתובת שלה.. במידה והיא כתבה זה סימן שזה לא מאוד אכפת לה ואני אתן כבר את הכתובת בקישור.

נו סבבה..../images/Emo204.gif

ומה אמרתי:]? שאני אבדוק אם היא באמת נתנה את הכתובת..ואם כן אז סבבה.. אבל אסור להסתמך על הזיכרון שלי:S

כתבתי של נענע../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif

בתגובה השנייה שליי... אממ ואני לא יודעת לחפש שם כלום:p. מיכל תחפשי את=]

חחחחחחחחח הדדססס../images/Emo13.gif

אל תידאגי ניראה לי שאני יתן את הכתובת של ההביית? אממ זה כמו דואר כזה לכל המושב איך אני יסביר לך
אבל אגם נתנה את זה לפני שנתיים בראיון לראש1 ואמרה שאפשר לשלוח לשם מכתבים
אז הכל בסדרר

shir nolad

New member
הי מיכל

אם תנחי אותי איך ואיפה בדיוק לחפש , אולי אני אצליח למצוא את זה לבד .... תודה

יש לך אחלה של שם:]../images/Emo204.gif

אגם כתבה את הכתובת שלה באתר נענע..של הבית של אמא שלה.. אז ככה שלא תהיה בעיה שנכתוב פה.. אני שנייה אבדוק אם היא באמת כתבה אותה ואני אתן לך קישור..במידה והיא לא כתבה, אנו לא יכולים לתת לך את הכתובת עקב פרטיות.

shir nolad

New member
תודה רבה הדסי

אני אשמח אם תמצאי את הקישור... זה נראה לי הרבה יותר פשוט ומהיר לשאול את זה בפורום מאשר לחפש את הכתובת בדרכים אחרות.

ק---ר---נ---ב--ל!../images/Emo204.gif

בתחת של מיכל:]. מי שלא יבוווווווווווווווא חבלללל:p מי שלאאאא יבוא חבל:). *שרנו את זה לחברה שלי היום:p וזה מתאים גם לפה
*

למעלה