צריכה עזרה (רעיונות)

Sharon_1

New member
צריכה עזרה (רעיונות)

בהמשך לרעיון הקופונים של מאזלונה, אני צריכה רעיונות לקופונים- ולא ארוחת בוקר במיטה (כי הוא לא אוהב לאכול במיטה) ולא קפה למיטה (כי הוא לא שותה קפה) ולא לבשל לו ארוחה מיוחדת (כי אני תמיד מבשלת) ולא פטור מרחיצת כלים (כי אני תמיד רוחצת). אז חשבתי על מסאז´ים ואמבטיות וסרט וארחוה בחוץ, אבל זה לא מספיק. מה עוד?

Sharon_1

New member
לאף אחת אין רעיון מבריק בשבילי?

אני מתחילה להתייאש מרעיון הקופונים.

Sharon_1

New member
מנוי לחדר כושר-לא נראה לי, כי אנחנו

רצים יחד כל יום בפארק ואוהבים את זה. בדיוק דיברנו על חדר כושר אתמול, זה נורא זול פה. ולא התלהבנו מזה, הרבה יותר נחמד לעשות ספורט בחיק הטבע. תיאטרון? אולי הצגה חד פעמית, יש פה מקומות מקסימים. הקטע הוא שההכנסה היחידה שיש לנו כרגע היא שלו, אז זה קצת מצחיק אותי לקנות לו משהו ככה. פיקניק בחיק הטבע-קניתי! עוד רעיונות?

Sharon_1

New member
אין לנו זמן לנסוע לסופשבוע

בדיוק התלוננתי על זה לפני כמה זמן, פה. שהחופש הבא שלנו יהיה ירח הדבש.

Sharon_1

New member
אבל ליאור עובד 6 ימים בשבוע

(שני-שבת) אז זה לא רלוונטי, לצערינו.

אינצה

New member
שרון, תנסי לחשוב על דברים

שהוא שונא לעשות ותני לו פטור מהם אולי פטור משופינג או משהו בסגנון? כשאודטה סיפרה על הקופונים היא גם דיברה על קופון של חיבוק ונשיקה באמצע ריב סוער.

מזאלונה

New member
בדיוק! זה הרעיון!!!

אפשר חיבוק ונשיקה... אצלנו פשוט הלכתי על דברים שהוא אוהב (קפה למיטה, אמבטיה כשהוא חוזר מהעבודה, ארוחה טעימה). מה עוד הוא אוהב? יש משהו מסוים שאת יודעת לבשל שהוא אוהב? אולי יש איזה בית קפה שהוא אוהב במיוחד? ערב עם סרט ווידיאו עם קערת פופקורן ענקית? בילוי במקום שהוא אוהב במיוחד? שיחת טלפון אירוטית לעבודה? (קינקי, הא? לא, זה דווקא לא אחד מהקופונים שנתתי....
)

Sharon_1

New member
מה הוא אוהב???? אותי!!!

אני אתן לו קופון עליי!!! גאוני, איך לא חשבתי על זה קודם?!
קפה למיטה-הוא לא אוהב קפה, ולא אוהב לאכול במיטה. בית קפה?-שוב, לא אוהב קפה. ארוחה-מבשלת לו כל יום, והוא אוהב כל מה שאני מכינה (צנועה...) פופקורן - עוד לא קנינו מיקרו.... שיחת טל´ אירוטית - לא יאהב את זה, אני רק אומרת לו שאני אוהבת אותו בטל´ וקצת קוצי-מוצי והוא ישר מתפדח, כי תמיד יש לידו אנשים. הנה-יש לך רעיון לקופון הבא...

Sharon_1

New member
אנחנו לא רבים, אנחנו מתווכחים ../images/Emo8.gif

ואחרי זה אנחנו תמיד מתחבקים ומתנשקים (לפחות
) מה הוא שונא לעשות ועושה? ממש לא יודעת. שופינג אנחנו עושים יחד או שאני עושה לבד, ואנחנו נהנים מזה. אני ממש מנסה לחשוב ולא מצליחה. יש לו קופונים כל השנה... (רק בלי הנייר והחותמת), אח, איזה אישה הוא מצא...

מזאלונה

New member
עוד יותר טוב!!!

הלוואי שתמיד תהיו ככה!!! מה את חושבת, שאילן לא מקבל "קופונים חינם"? מה הוא לא עושה לי עיניים כדי שאני אכין לו קפה... מקלחת... מה לא? זה לא חייב להיות משהו שאתם לא עושים באופן רגיל, כלומר, זה יכול להיות משהו שאתם אוהבים לעשות בלי קשר...

מותר לי להיות קינקית?

בעצם אני לא שואלת...
סטרפטיז... עם השיר של ג´ו קוקר... ועם כובע!

מזאלונה

New member
ואם כבר הולכים על קינקי...

אין גבול לאפשרויות, החל ממסג´ חושני ועד לקופון להגשמת הפנטזיות הפרועות ביותר.... אל תשתגעי עם זה, העיקר הרעיון. אני עשיתי בסך הכל 4 קופונים שכל אחד מהם הופיע פעמיים. מה יש לך בינתיים?

Sharon_1

New member
יש לי..

1. רציתי פיקניק בחיק הטבע, אבל סלסלת הפיקניקים שלנו בארץ, אז אני אחכה עם זה. 2. סרט שהוא רוצה לראות (כנראה איזה אקשן...) 3. מסז´. 4. אמבטיה (למרות שקצת חם בשביל זה) 5. משחק כדורסל. (הוא נורא אוהב לשחק, וכאן אין לו כ"כ עם מי - אז צריך לקנות גם כדור). זהו בערך. נראה לי קצת צולע. אני צריכה לחשוב על משהו מנצח.

Sharon_1

New member
תמיד...

אני עושה מדי פעם
(ששששש...) והדיסק של ג´ו קוקר בארץ.. והכובע היחיד שיש לי זה כובע בייסבול. אבל מה דעתך על נעלי עקב אדומות עם עקב שפיץ גבוה (כמו בסרטים)?

למעלה