צריכה עזרה שלכם

צריכה עזרה שלכם

אני עושה משהו על התאומות וזה מחולק לגילאים... אז: 1) לכלול את טובות השתיים בגיל 12? 2) איזה דברים מרי קייט ואשלי עשו מגיל 9 עד שתיים עשרה?

תגובה

1.לדעתי לא 2.הם עשו כמובן צער גידול בנות סרטים הווידאו הראשון שלנו וכל אלו (כל השאר יש באתר של מוטי) הם עשו הרפתקאות מרי קייט ואשלי, ומרי קייט ואשלי מארחות...

levp1

New member
תבדקי באתר הרשמי שלהן

בטח יש שם תיעוד על זה

טוב תראו

אני רושמת לכם דברים שהן עשו- ואם אתם נחמדים ובא לכם לעזור לי- תרשמו באיזה גיל זה היה: 1)Our First Video 2) אבא משתדך 3) טובות השתיים 4) אם אני מחלקת לקטגוריות של עד חמש ומשש את 12- לשים את צער גידול בנות בשש עד שתיים עשרה או בעד 5?? תודה רבה!! זה ממש חשוב לי!!

לדעתי

1.לדעתי בשתי הקטגוריות 2.אני לא זוכר באיזה גיל הם עשו את זה 3.מגיל 6-12 ואת לא עושה מגילאים 12 - 16 שאולי שם את צריכה להשים את טובות השתיים

התכוונתי ש....

את OUR FIRST VIDEO ב 6 - 12 את אבא משתדך גם ב 6 - 12 את טובות השתיים לדעתי שתעשי מגילאים 12 -16 ותשימי אותם שם אבל אם את לא עושה תשימי את זה גם ב 6 - 12 ואת צער גידול בנות תשימי בשני הקטגוריות

אם אני לא טועה...

1. בשנת 1993 אז הן היו בגיל 6 או 7 בערך... 2. 12 3. 12-13 4. טוב לשים את צער גידול בנות בגיל 6-12 כי אז הן היו מפורמסות יותר אבל לדעתי עדיף שיהיה לך מה לכתוב עליהן מגיל 0 עד 5 הרי זה היה הסדרה הראשונה שלהן בכלל בחיים בהצלחה

שמתי את

צער גידול בנות ב"עד חמש" כי בעיקרון אין שום דבר אחר שהם עשו עד חמש..... אני צריכה בדחיפות תמונות מהמסיבות ומ our first video

למעלה