צריכה עזרה תיאטרון צללים

jozelito2

New member
צריכה עזרה תיאטרון צללים

לא מזמן ראיתי סרטון על תיאטרון צללים שעשה אותו אמן בשם ריצ'ארד ברייץ משהו כזה( לא בטוחה בקשר לשם משפחה). קטע הומוריסטי של חיות בצללים שעוברות מכשולים, רציתי לשאול איך כותבים את השם שלו באנגלית או איפה אני יכולה לקרוא חומר עליו תודה

זה מדהים- מענין איך הוא מניע את הדמויות

לא רואים מקל ולא חוט. ואני רוצה ושואפת לעשות תאטרון צלליות- אבל מתקשה לצאת לדרך לבד. אם יש מישהו -מישהי שרוצים גם ,-אשמח לעבוד אולי יחד או לקבל הדרכה.

בוניאן

New member
שלום../images/Emo13.gifאשמח לשתף פעולה

שנה שעברה ,בחנוכה,העברתי פעילות תאטרון צלליות בגנים, הילדים היו מוקסמים מהתפאורה,תאורה ואפקט החושך אבל לא הכל עבד
והיה לי ברור שהפעלת הדמויות טעונה שיפור וגם שיכול היה להיות יותר טוב בשניים. גם השנה אני מעוניינת בתאטרון צלליות... אגב ,ראית את ההסבר של דבי [שנה שעברה]על הכנת תאטרון צלליות?

דבי - עזרה- לא ממש יודעת

עשיתי צלליות מאד בסיסיות של האפרוח שהלך לחפש אמא אחרת. יש לי מסך פשוט, והדמויות מבריסטול שחור, זה לא מקצועי, אני רוצה להתחיל ממהתחלה וללכת צעד צעד. תודה

על ריצ'ארד ברדשאו - אמן צלליות

ריצ'ארד ברדשאו הוא אמן צלליות אוסטרלי. בין הבולטים בתחום זה בעולם. הופיע עם קטע צלליות בתכנית 122 של "החבובות". נולד ב-1938. אחד מששת הפרקים של הסדרה המיתולוגית של ג'ים הנסון על הבובנאים מאחבי העולם - הוקדש לו. זכה במדליית המסדר האוסטרלי (סוג של עיטור כבוד) על תרומתו להתפתחות אמנויות הבמה בכלל והבובנאות בפרט באוסטרליה.. כיום הוא ממעט בנסיעות בעולם.

למעלה