צריכה עזרה
אנחנו לא

אתי@

New member
צריכה עזרה ../images/Emo101.gif אנחנו לא

שלמים עם השיר שבחרנו לשבירת הכוס. בחרנו ב: I feel good - James Brown הייתי רוצה לשמוע אזה שיר אתם בחרתם, אולי יהיה למישהו רעיון יותר מוצלח. תודה אתי@

oc101

New member
our sond is -

Can´t Take My Eyes Of You - Frankie Valli THE BEST the d.j will put only the "pitzmon" hatzehira

oc101

New member
another Ally Macbeal good song

I Know Something About Love Vonda Shepard
hatzehira

nikit1

New member
רעיונות ../images/Emo79.gif

מה עם: FINALLY של CE CE PENISTON או IT MUST BE LOVE ?

יפעת22

New member
היום הייתי בחתונה והיה שיר נחמד

(אני לא יודעת את שמו אז אני פשוט אכתוב מילים...) "כי לא חשוב לאן נלך ולא חשוב מה נעשה, העיקר שנעשה זאת ביחד זו עםזה..." פזמון: אני פשוט אוהב אותך, פשוט מאד אוהב אותך..." הצלחת להבין? איזה שיר כניסה לחופה יש לכם?

אתי@

New member
לקחנו קטע אינסטרומנטלי בסגנון אירי

של להקה בשם "The Corres"

kisses

New member
Dear Eti

after breaking the glass we put the song " ba-a meahava Gidi gov and Yehodit Raviz

sariteran

New member
אנחנו שמנו שני שירים

...כי הקטע של הנשיקות אחרי החופה הוא ארוך ומייגע. קודם כל, מיד לאחר שבירת הכוס: IT MUST BE LOVE של להקת MADNESS (צלילי הפתיחה של השיר מדהימים ומאד מתאימים לדעתנו), ומיד אח"כ שיר הסיום של הסרט "שרק" - "I´M A BELIEVER" של ה- MONKEYS. היה פיצוץ!

אתי@, אני מאוד רציתי את השיר של

קרול קינג i feel the earth move אבל בביצוע חדש של dj space c- שיר מעולה לדעתי. אבל מכיוון שאני בחרתי את שיר הכניסה "נתתי" לרועי את הכבוד לשיר יציאה...
הוא בחר את a little respect של wheatus . להקה חדשה עם שירים מדליקים...

אתי@

New member
המון תודה ../images/Emo24.gif לכולכם על כל

הרעיונות
רשמתי לפני כמה שירים שאני לא מכירה (או לפחות לא מזהה את השם), אני אשמע, ואולי בסוף נשנה את דעתנו בזכות הרעיונות שלכם...

למעלה