צריכה עזרה

oritgz

New member
צריכה עזרה ../images/Emo12.gif

אני אמורה להתחיל להזריק דקא 0.1 היום, והרפוא אמר תת עורי דהיינו בטן או יד, ומכיוון שהחלטתי להזריק לעצמי רציתי לדעת מניסיון שלכן איפה קל יותר ופחות כואב. ביד או בבטן (גדולה ושמנמנה)???????

שרילי

New member
הי, לי יש נסיון רק בטוסיק... ../images/Emo3.gif

ממה שאני זוכרת, זריקת הדקא היא קצת יותר מורכבת וכדאי שאחות תזריק לך. יכול להיות שאני טועה... בהצלחה!!! שירלי

הזריקה המורכבת היא דקא ארוך

של 3.75. גם אותה הזרקנו בבית (ליאור הזריק לי) אבל באמת קשה יותר להכין את החומר. הדקא הקצר מגיע במזרקים מוכנים. רק לחטא את השטח, לנעוץ מחט ולהזריק. בהצלחה! חנה

מנסיון חלקי...

אני קיבלתי , להבדיל, דקא 0.5 והתעקשתי על הזרוע - מה שגם לי להיראות שרירית לכמה שעות כמו פופאי (אחרי התרד)...זאת שהזריקה לי אמרה לי שהיא עצמה עשתה את זה בבטן דווקא, ולא היה כל כך נורא. אם נצא מנקודת הנחה שזריקה זה אף פעם לא דבר ממש נעים - תנסי פעם פה ופעם שם - ומה שהכי נראה לך - לכי על זה. בהצלחה!

oritgz

New member
זאת אמורה להיות זריקה פשוטה

תת עורית שאני יזריק כל יום במשך עשרת הימים הבאים. אני מקווה שהיא לא מורכבת כמו שאת אומרת

שרילי

New member
אויי... לא התכוונתי להלחיץ... ../images/Emo9.gif

כניראה זו לא כמו הדקא שאני קיבלתי! בטיפול הראשון קיבלתי דקא שהיה צריך לשמור בהקפאה ובקופ"ח הייתי צריכה לוודא שיש אחות שיודעת להזריק אותה. בטיפול האחרון, ובנוכחי, אני מסניפה סינרל במקום. שוב, מצטערת... שירלי

אוריתי - אל תילחצי!!!!

אני פשוט מעולם לא הזרקתי דקא, אלא קיבלתי אותו על מנת שלא יהיה לי גירוי יתר, במקום כוריגון. זה ה כ ל!!! יש לי חברה שמזריקה כל ההריון שלה קלקסן לבטן, תת-עורי והיא אומרת שזה ממש לא מורגש. מה גם שאת מזריקה 0.1 ויש הבדל בינו לבין 0.5 מצטערת אם הלחצתי אותך. קבלי נשיקה

בבטן!! זה פשוט מאוד ולא כואב

בעיקר אם יש לך משהו "לתפוס" מתחת לטבור כמו אצלי. מכניסים את המחט בזוית של 45-90 מעלות ומחדירים את החומר. לא ניסיתי מעולם ביד. נראה לי כואב יותר. בהצלחה! חנה

oritgz

New member
טוב נירגעתי, התקשרתי לאחות ../images/Emo6.gif

ממחלקת IVF והיא אמרה לי לבוא אליה היום רק לפעם הראשונה להראות לי איך להזריק לבטן. היא אמרה שזה ממש שטויות להזריק את זה..... אז אני אנסה בכל אופן תודה

יופי! זה באמת פשוט, את תראי

אם יש מה לתפוס - זה יהיה עוד יותר פשוט. טוב לקבל את ההדרכה הראשונית מאחות. כך את יכולה להיות בטוחה שאת לא עושה שטויות. גם לי הראתה אחות (שהיא במקרה אחותי) איך להזריק ואח"כ עשיתי את זה לבד. שיהיה בהצלחה בהזרקה ובטיפול כולו. חנה

נוג

New member
הי אין לי נסיון עם דקא, אבל . .

הי, אני מזריקה תת עורית גם גונל פ ובעבר מטרודין אני לא יודעת איך זה עם דקא אבל לי תמיד יותר נוח וקל לבזריק לירך אגב ניסיתי גם לבטן. בכל מקרה שיהיה בהצלחה. נוג

נועם@בת

New member
הכי קל בבטן

קורס וירטואלי להזרקה בבטן. בכל מקרה בקשי מהאחות שתראה לך איך. ועד דבר אחד חשוב, לא להניח את האצבע על הבוכנה של המזרק בזמן הנעיצה, רק כשאת באמת מתכוונת להזריק את החומר לבטן. בהצלחה נועם

אפרת**

New member
מנסיוני האישי רק בבטן

הזרקתי בבטן וזה הכי פחות מורגש. בירך זה איך לומר תלוי. פעם - זה היה בסדר ופעם אחרת - זה היה נורא ואיום. ומאז הנורא ואיום הזה בירך הזרקתי אך ורק בבטן. ביד נראה לי נורא נורא כואב ובכלל לא הייתי מנסה. זה נראה לי פונקציה של "כמות שומן" (אולי בכלל לא צריך מרכאות..). בכל אופן אני די רזה ודקיקה וכנראה הרגליים שלי לא מספיק מלאות שומן ואולי לכן כאב לי. אפשר להזריק בכל פעם למקום אחר בבטן ואז זה פחות בעייתי. בכל פעם פשוט לצד אחר. אפרת.

אפרת**

New member
נסיוני האישי

מתייחס גם לדקא 0.1 שהוא היום דיפרילין 0.1 וגם לגונל ולמנוגון. אותה פרוצדורה בדיוק.

למעלה