צריכה עזרה

• פותח הנושא Blase
  • פורסם בתאריך

Blase

New member
צריכה עזרה../images/Emo13.gif

בקרוב אני יהיה מדריכה בקייטנה,ובקייטנה יש תחרות בין הקבוצות והן צריכות לנמציא המנון כלומר לקחת שיר מוכר ולהפוך את המילים של השיר למילים של הקבוצה וגם אנחנו צריכים למצוא שם לקבוצה אז לכל מי שיוכל לעזור לי למצוא שיר קליט רועש ויפה שעושה בלאגן ושצריך לקפוץ איתו הרבה וגם אני צריכה שם מפצץ כזה ץתודה

בלייס יקרה

אשמח לעזור לך בבחירת שם והמנון לקייטנה אבל חשוב לי לדעת כמה דברים: 1. איזה גילאים את מדריכה? 2. האם יש נושא לקייטנה או משהו מסויים ששמים בקייטנה דגש? בהצלחה

Blase

New member
תשובות לשאלות

אני מדריכה ילדים בכיתות עולים ל-ג' ועולים ל-ד' יש נושא לקייטנה הנושא הוא אגדות אבל זה לא משנה אפשר כל שיר

יש לי כמה רעיונות עבורך

1. לגבי שמות לקבוצה:
פינוקיו
החתול במגפיים
הדובים של זהבה
2. לגבי המנונים:
(לפי המנגינה של דיוה) יש קבוצה גדולה מאחרים יש דברים שיש רק לה מדריכה וחניכים טובים שעושים חיים משוגעים לחניכים ______ היא הסטריה למדריכה ______ היא אימפריה. היא ממש אחלה קבוצה. פזמון: _______ דוהרת היא נהדרת היא שלנו היא הקבוצה הכי מגניבה זה אנחנו
______ דוהרת היא נהדרת היא שלנו היא הקבוצה הכי אלופה ______
(לפי המנגינה של סופרסטאר) אנשים רק מדברים אהה אווו אההה אווו אההה אווו שאנחנו אלופים אהה אוו אהה אוו אהה אוו תזכרו בקייטנהההה ______ היא המדהימה
פזמון: כן זה אנחנו ולא רק ביננו ואם זה טוב יש לכם רק אותנו זה גורם לי להרגיש אלוף וננצח את כולכם בטירוף
(לפי המנגינה של אין חגיגה בלי עוגה) אין אין אין קייטנה בלי בלי בלי בלי _______ אין אין אין קייטנה בלי בלי בלי בלי ______ פזמון: (במקום איפה איפה) רק אנחנו אלופים וגם הכי מגניבים רק אנחנו תותחים אנחנו מנצחים
רק אנחנו מתוקים וגם הכי הכי טובים רק אנחנו מושחטים- אנחנו _____
בהצלחה

Blase

New member
יש עוד רעיונות לשמות?

רצתי שם לקבוצה כמו בסגנון של "האלופה". אני צריכה להכין פעולה למחר יש לי פעולה ורציתי להכין פעולה בנוגע לבע"ח איזה משחקים אפשר להכין לילדים וגם איזה צו'פר מתאים לנושא? תודה רבה.

בלייס יקירתי../images/Emo13.gif

האלופה הוא שם מעולה, אבל אינו קשור לאגדות. אם הקייטנה עצמה בנושא אגדות אז עדיף שתקחי שם שקשור לקייטנה. לגבי פעולה על בעלי חיים אין בעיה: תחרויות בין קבוצות: 1. כתוב כמה שיותר שמות של חיות. 2. לכתוב כמה שיותר שירים עם חיות ב2 דקות 3. תפזורות למצוא כמה שיותר חיות בתפזורת ב-3 דק'. 4. חידון בנושא חיות 5. בינגו חיות לגבי צ'ופר:
יש את השיר של מיכל ינאי: לדבר עם חיות מפסטיגל 1995. את מוזמנת לכתוב אותו על דף ולהוסיף תמונה של חיה ליד.
לחלק סטיקר של תנו לחיות לחיות.
בהצלחה.

למעלה