צריכה עזרה
בפתרון לבעיה...

מגלין

New member
צריכה עזרה../images/Emo35.gif בפתרון לבעיה...

אני שומעת את התוכניות של קיקה סמואל קבוע ויש לו מוזיקה מעולה, אבל כאן הבעיה הוא לא אומר את שמות השירים או המבצעים ואני רוצה להסיג חלק מהשירים אם מישהו האזין לתוכניות אתמול והיום וזוכר חלק מהשירים בבקשה תכתבו לי

maozeitan

New member
אם את צריכה "להסיג" זאת באמת בעייה

אבל אם את מעוננינת להשיג אז כבר יש על מה לדבר אדון מנהל לתשומת ליבך תיקנתי רק טעות אאאאחחחחחתתתתת במשפט הזה והיא ממש ממש קריטית שלא לדבר על גבול העילגות

דקלה171

New member
Estás haciendo el ridículo

אתה פשוט פתטי. אני לא מבינה, בפורומים אחרים כבר מזמן היו מעיפים אותך לכל הרוחות. אני סיימתי, חבל על הזמן שלי לקרוא אותך.

maozeitan

New member
ואת פשוט עילגת ברמות מטורפות !

בחורה בת 36 שרושמת להסיג??? נו באמת ! זה מראה עלייך הרבה יותר מאשר עליי אני יכול להסיק מכך ש א. את אינך קוראת ספרים ב. רמת העברית שלך היא בערך שילוב של שכונת התקווה כפר שלם (משהו באמצע שם) ג. מספר שעות הצפייה שלך בטלנובלות בספרדית בטוח שעולה על מספר שעות הלימוד בתיכון

דקלה171

New member
תמשיך, תמשיך.

ראשית, לא היה מזיק לך להסתכל למי אתה מגיב. את מה ש"מראה עלייך", כבר יודעים כל חברי הפורום. דבר שני, אתה מאוד מצחיק, מצחיק-פתטי כמובן. La paja en el ojo ajeno וכל זה (פתגם שצריך להיות לך תלוי מעל המיטה). כשלך יש שגיאות, אז נו, טעית בהדפסה, מיהרת, אתה לא מתיימר לדבר טוב וכו', אבל כשמישהי שוגה, ויכול מאוד להיות שיש לה סיבה טובה (דיסלקציה), אתה מייד השופט והתליין. כמו שאומרים החבר'ה בגילך (כן, קצת כבוד לאנשים שחיו וחוו יותר ממך לא היה מזיק): למה מי אתה?? אבל כל זה לא אשמתך, פסיכופתים יש בכל מקום, אשמים אלו שעושים לך CASO, ובמיוחד המנהל. שלא יתפלא ראובן למה גולשים כמוני נשארים פאסיביים, במקרה הטוב, הרי היו פה המון חבר'ה שפשוט עזבו. בקיצור, כי שוב בזבזתי את זמני עליך, וחמש דקות הן פשוט יותר מידי, לפני שאתה מתיימר להיות פה מומחה בספרדית (כן, כן, אתה יודע רק SE, תחסוך לי את זה), תנסה גם להיות קצת בן-אדם. ועד שזה יקרה, או שתחסם, אני שוב אומרת שלום.

rosedal

New member
וההתנהגות שלך?

זאת לא תקיפה? תסלחי לי אבל אם לא למדת להבליג מדברים כאלה בחיים אז את קצת בבעיה.

דקלה171

New member
בודאי שזו תקיפה.

תודה לך על ניתוח האופי, אבל אני אגיב לעניין. בחיים ה"אמיתיים", התנהגות כמו של הטיפוס הנ"ל לא הייתה מחזיקה לאורך זמן, אבל פה יש "בוס", שאמור לדאוג לבריאות הפורום ולתפקודו. אם אתה נמצא בהרצאה, ויש טיפוס שלא סותם את הפה, לא נותן לאף אחד ללמוד, ומציק לכל מי ששואל שאלה, והמרצה לא עושה כלום בנדון, כמה זמן אתה תוכל להחזיק מעמד בלי למחות על המצב? שעה? שעתיים? סמסטר? תואר? לדעת להבליג זה כלי חשוב מאוד, במקרים מסוימים. האם אנחנו נמצאים באחד מאותם המקרים? אבל בעצם בפורום הזה היו ריבים ואנשים קטנוניים עוד מתחילת דרכו, אז אולי זו אשמתי שציפיתי למשהו אחר.

בקשה/הערה לראובן

באמת חבל שבפורום כל כך מוצלח כמו זה שלנו, אדם אחד או שניים קטנוניים, אכולי רגשי נחיתות ותיסכולים שונים ומשונים, משתלח באמצעות חרצובות לשונו המורעלות במשתתפי הפורום, עד כדי גועל. אני וחבריי נשמח אם תואיל להציב גבולות. בתודה ובברכה.

דקלה171

New member
ageno? שויין.

תודה רבה, אבל אני יודעת מה המשפט המלא. גם ה primera persona plural מיותר פה, המשפט נכתב עליך.

maozeitan

New member
את צודקת !

העתקתי את המשפט מגוגל ולמרבה ההפתעה הם רשמו שם ageno ולא ajeno מאד מוזר העניין הזה מה דעתך?

maozeitan

New member
גברת, לא האשמתי אף אחד !

סה"כ אמרתי לך שמשם העתקתי את המשפט ובטח לא גוגל אשמים בזה אלא אני שעשיתי copy ו paste בלי באמת לבדוק אם המשפט כתוב כהלכה ואז ראיתי שהוא כתוב עם שגיאות ותיקנתי אותו זה כל הסיפור !

rosedal

New member
תוכנית ירודה

פעם הוא היה נותן אחלה תוכנית היום הוא מחפף והמוזיקה חוזרת על עצמה

למעלה