צריכה עזרה...

ארגו 7

New member
צריכה עזרה...../images/Emo53.gif

כיוונתי היום את הוידאו שיקליט לי את הפרק שהיה בביפ (MATERNAL INSTINCT), והוא חתך לי את סוף הפרק...
אני חייבת לדעת אם קורה עוד משהו אחרי שזינה אומרת לגבריאל "MY SON DIED BECAUSE OF YOU"... בבקשה - תגידו לי אם קורה משהו אח"כ... תודה!

לזג

New member
../images/Emo101.gifלפי איך שאני יודעת....

גבריאל אומרת לזינה שהיא אוהבת אותה וזינה לא עונה לה....ווכאן כמובן השנאה והפרק הכי יפה של הסדרה (לדעתי ....) THE BITTER SUITE :) אל תשכחי להקליט אותו
אני בטוח לא
תהני לזג

ארגו 7

New member
עוד משהו... איזה דמויות בסידרה ...

גולמו ע"י אותו שחקן? אני עליתי על: מיניה = המעריצה הסאברית של גבריאל בפרק של השיבוטים ג´וקסר = ג´ט קופידון = סיזר בוריאס והבן שלו וכמובן זינה = דיאנה = מג = ליאה (דרך אגב, לא ענו לי עדיין - נתנו פעם הסבר בסידרה לתופעה הזו או שזה פשוט צירוף מקרים שיש כ"כ הרבה נשים שנראות כמו זינה?!?) בהתחשב בזה שלא ראיתי אפילו חצי מהפרקים, אני בטוחה שיש עוד מלא... שזה די מגניב כי זה הופך את הסידרה למין משפחה אחת גדולה...

ענבר1

New member
יש הרבה ניצבים ששיחקו בכפל

תפקידים בפרקים ובעונות שונות.. אפילו לוסי עצמה שיחקה בהרקולס בכפל תפקידים 1- זינה כמובן... 2- אני לא זוכרת את השם אבל זה היה בפרק ה1 בהרקולס..היא הייתה אחת האמזונות 3- היה איזה פרק שהיא הייתה אישתו המתה של איזה קנטאור שזאוס החזיר אותה לחיים בסוף הפרק וזה רק מה שאני זוערת...בטוח יש עוד

*זינה*

New member
השם הוא ליסיה... ../images/Emo13.gif

האמזונה. שתבורך על יופיה המהמם... אה, רגע, זאת לוסי!!!

tallywood

New member
maternal instincts-ההמשך

אז ככה אחרי שהיא אומרת לה את זה אם אני לא טועה זה היה במקדש לא? בכל אופן גבריאל הורגת את הופ ונערכת לוויה לסולן והופ מכאן גבריאל מבקשת מזינה סליחה אבל זינה לא מוכנה לסלוח לה ולכן כל אחת הולכת לדרך אחרת בפרק הבא תדאגי שהקלטת לא תיפסק מכיוון שמדובר במחזמר הראשון "bitter sweet"

gabrielle

New member
עוד עוד עוד

רנה- גבי- הופ טד- גוקסר- גט- גייס קיסר-קופידון-מאל יש עוד... הם פשוט חסרי שם אבל הפרצוף שלהם בראש שלי , אם זה עוזר לך:)

למעלה