צריכה עזרה

צריכה עזרה../images/Emo53.gif

יהב התחיל לסבול מגזים/ כאבי בטן. הוא מתפתל, נעשה אדום וצורח צרכות מחרישות אזניים. הוא אוכל רמדיה. האם לנסות תחליף אחר? מישהו ניסה את נובלאק? שמעתי שזאת פורמולה טובה- האם יש המלצות? מה דעתכם על כל תכשירי ההקלה לגזים- האם זה עובד? או בעיקר עובד על האמהות? הוא די התיש אותי היום, אני קצת אובדת עצות.

קודם כל יהב צריך אמא רגועה

אז לא לחץ עד גיל 3 חודשים זה עובר בטוח
אחר כך לא ניסיתי נובולאק אבל שמעתי גם אני שהוא עדין מצד אחר לא מומלץ להחליף כל כך הרבה תחליפי חלב בבת אחת הרבה אומרים שהרמדיה (אני חושבת זה עם הנוסחה השקטה או משו כזה) גם הוא נעים ונוח לשימוש ועוד יותר לעיכול המוצרים הנילווים ראה תכשירי בטן\קוליק רובם הם לנחת של האמא חלקם לרווחת העולל צריך לנסות ולבדוק... לכל אחד מתאים אחר אני אישית מעדיפה את השיטה של אמבטיה חמה ועיסוי בטן יחד עם "אפניים" ברגלים בזמן אמבטיה.... תודיעי מה קורה אההה נזכרתי עוד משו אצלנו היה הכי כיף למיקה בטן לבטן במנשא ... והליכה ככה

שוגי13

New member
לא יודעת לגבי התחליפים

כי אנחנו אכלנו רק ציצי, אבל לגבי הגזים- יכולה להמליץ לך על עיסויים סיבוביים סביב הפופיק וקצת תרגילי אופניים כשיהב על הגב, מה שזה משחרר מהם... ועוד משהו שעזר אצלנו היתה הנחת הילדונת על אמת היד עם הפנים למטה כשכף היד אוחזת בין הרגליים והיד השניה תומכת מלמטה וככה מתנועעים בבית, מאוד מרגיע אותם. לילה שקט ותרגישו טוב

אור100

New member
כאבי בטן עוברים בגיל חודשיים-שלושה

מלבד זה את יכולה לתת גליכול, גרייפווטר ודומיהם. תחזיקי אותו על הידיים צמוד לבטן (אפשר גם מנשא) וזה יעבור. לא חושבת שיש סיבה להחליף את החלב.

דניאL

New member
גרייפווטר מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שירה מאוד סבלה מגזים וגם אחריי 3 חודשים והגרייפווטר ממש הציל אותנו. רק תזהרי כשאת נותנת לו את זה, צריך לטפטף להם לפה בעדינות ולאט כי לעיתים הם לא בולעים את זה טוב ("לוקחים לריאות" ואז צריך לדפוק להם חזק על הגב בקיצור, טיפה אחר טיפה) חוצמזה, כל האמהות המנוסות יגידו לך שהתנוחה בה התינוק שוכב על בטנו עד אמת היד שלך היא הכי יעילה נגד גזים, נסי ותראי בהצלחה,

קרן פ

New member
הסימיקול עושה עבודה מצויינת

תנסי להחזיק אותו לאורך היד שלך, אצלי זה הרגיע אותם. אפשר גם לנסות לעזור להם- תשכיבי אותו על הגב ותלחצי קלות את הרגליים לכיוון הבטן. בהצלחה קרן

niniv

New member
בתור אמא לתינוק בן חצי שנה

שעדיין לצערי סובל מגזים, נראה לי שאני יכולה להגיד משהו... קודם כל - תרגעי !!! זה הכי יעזור ליהב. עכשיו, כל התרגילים שהציעו לך פה הם טובים ונכונים, אנחנו, בתקופה הקשה יותר, היינו בעיקר יושבים, מניחים את אליאורי כשהוא שוכב על הבטן, על הברכיים שלנו, ונותנים לו צ'אפחות קטנות בגב. חוצמיזה, ניסינו כמעט כל תכשיר אפשרי, "גרייפווטר", "בייבי-זים", "סימיקול", "גליכל-בייבי", ובסוף נשארנו עם הגליכל. לכל אחד יש משהו אחר שמשפיע עליו, ואין ברירה, צריך לנסות... הגליכל ללא ספק עוזר לאליאורי עד היום, ואני ממש מרגישה הבדל. תוך 10 דקות הילד משתנה לגמרי!!! בקשר לתחליפים, אני לא ממש יכולה לייעץ, מכיוון שאליאורי לא מוותר על הציצי. עוד מעט יבואו המומחים!

sharonik

New member
גם נעם עדיין עם גזים !

נעם כמעט בן חמישה חודשים. עד גיל שלושה חודשים לא היה כלום והיינו בטוחים שעברנו את זה. אחר כך זה התחיל ועדיין ממשיך. לנו עוזר הגרפווטר ועיסוי בבטן וגם אופנים ברגליים. נעם מקבל פעם ביום סימילאק טופ פרי.

טאש

New member
גם אצלנו הסימיקול היה מעולה

מרגע שזכרנו לתת לפני כל ארוחה

shirka

New member
גליכל!היחיד שעבד אצלנו...

וגיל 3 חוד' כמובן.

א6נחנו השתמשנו בגליכל שבהחלט

הקל על מיכאל ואיפשר לו לישון את הלילה. אבל, מה שלדעתי הכי עזר זה העיסוי בבטן, סביב הפופיק התנועות מעגליות עם כיוון השעון מרחק של כ- 2 סמ"' מהפופיק,3 פעמים ואח"כ להמשיך את התנועה בקו ישר מהפופיק למטה כלפי המפשעה - 3 פעמים ואז להרים את רגלי התינוק ולקרבן לבטן (כשהן מכופפות), עוד 3 פעמים. עזר כמו קסם, הגזים נעלמו. יש לעשות העיסוי כמה שיותר פעמים ביום, מומלץ עם שמן כלשהו (שקדים טוב להם), לא על בטן מלאה, כלומר - לפני האוכל. ככה שבקבוק הגליכל נשאר כמעט מלא.... ואנחנו נפרדנו מהגאזים אחרי שבועיים בערך. היום אם היציאות שלו מתעכבות - זה משחרר.

mili999

New member
הבקבוק של ד"ר בראון

ממש מציל אותנו! ניסינו גם גריפווטר וגליכל - לא עזר בכלל.

בייביכל של הומגליל

תכשיר הומאופטי שלנו עזר. לפעמים גם זה לא עוזר, אבל לעתים דיי מחילש לפחות את עוצמת הגזים. אנחנו השתמשנו בסימילאק טופ-פרי וזה גרם לעידו לעצירות ולא מנע את הגזים. תנסי והשכיב על אמת היד ככה שכף היד תומכת בבטן ומעט לוחצת. עוד דבר שעזר לנו, תצמידי את הבטן שלו לשלך ותלחצי את הגוף שלו לשלך - זה גם מחמם וגם מרגיע

nush1

New member
הי אמא של יוגב

זיו אוכלת נובלאק אבל את הקופסא האדומה (ורודה) היא יותר סמיכה וזה לתינוקות שםולטים המון כמו זיו והיא מאד טובה לה האחיין של בעלי אוכל נובלאק הכחול הרגיל (בן שנה וחצי) ואני יודעת שיש להם פורמולה ללא לקטוז (אני חושבת הכתום) שאומרים שזה מה שעושה את הגזים לתינוק. בכל מקרה אם את מחליטה תצרי איתי קשר כי יש לי מלא קופונים ואני לא משתמשת בהם (גיסי עובד בכצת שמיבאים את זה וקונה לנו במחיר עובד) אנחנו השתמשנו בגרייפווטר, סימיקול, גליכל, נרס הרווי....בקיצור הכל, וכל פעם משהו אחר עזר עד שעברו 3 חודשים

למעלה