צריכה עזרה

choochi1

New member
צריכה עזרה../images/Emo70.gif

אז ככה, אני בת 17 וחצי ובא לי לעשות שינוי בחדר שלי
החדר שלי קטן... ואין לי אפשרות להכניס אליו הרבה דברים אבל בזמן האחרון הוא נראה לי ממש משעמם וחסר חיים אני רוצה להכניס בו חיים והחלטתי לצבוע קיר אחד ממנו בפסים בעוביים שונים
(כנראה 3 צבעים שונים שעוד לא החלטתי עליהם בדיוק...המלצות יתקבלו
חחח) מה עוד לדעתכם אני יכולה לעשות כדי להוסיף לו חיים וייחודיות

../images/Emo108.gif

תצבעי בגוונים של החתול הזה... או שאת יכולה פשוט לצייר את החתול הזה.. הכי שווה

choochi1

New member
סבבה...

אני רוצה משהו עם קצת יותר חיים מאשר החתול הזה... החדר פשוט משעמם!

זידדה

New member
תמונות אוירה

את יכולה לקנות קנווס ולעשות תמונה/נות לחדר, תעשי את התמונות באותםגוונים שאת צובעת את הקיר עם הפסים ותיתלי אותם בקיר השני,את יכולהלחפש בגוגל ציורים פשוטים של חיות,ולהתיק אותם, את יכולה לקנות מפיות ולעשות קולז' עם מפיות והצבעים שתישתמשי בקיר הפסים. אל תפחדי ...יכולות לצאת תמונות צבעוניות ואבסטרקטיות מקסימות.. גם בלי יכולת ציור.

choochi1

New member
מצורף שרטוט של החדר...

אחלה רעיון! אבל אין ממש מקום... הקיר של המיטה והדלת יהיה צבוע בפסים... יש עוד רעיונות
אני רוצה משהו לא קלאסי, כמה שיותר מיוחד...

רינתפ

New member
../images/Emo62.gifרעיון

בחדר קטן עדיף שתעשי מספר פסים לרוחב החדר על שלושת הקירות הפנויים. או תתחמי פס אחד לרוחב החדר ובתוכו תעשי הרבה פסים אורכים קטים בצבעים מאד חזקים (סגול, פוקסיה, טרקיז, אדום צהוב). אם את רוצה משהוא מיוחד את יכולה לצבוע קיר אחד בצבעים עם אפקטים, יש לטמבור ובטח לעוד חברות. ועוד דבר אחד, אם יש אפשרות בחדר, לפי הפאנג שוואי רצוי שתעבירי את המיטה לקיר של החלון (שתהיה מקבילה למקום בו היא נמצאת היום). את גם יכולה לנסות ולהעביר אותה שתיהיה מקבילה לארון, וכך תוכלי לראות מתי החדר נראה גדול יותר, והמרחב בו לא "מבוזבז". חוץ מזה לאחר הצביעה, רצוי להוסיף דברי אווירה כגון וילון מתאים, שטיח קטן וכד'. בהצלחה

Alonchuck

New member
יש לי המלצה

אפשר לעצב עם עור (אם אין לך בעיה עם זה) למה ? זה יחודי מגוון ועמיד לאורך שנים. www.livecity.co.il/go/317 כנסי גם לגלריה . מעבר לזה .תחשבי על שטיחים שנותנים הרגשת חמימות או להבדיל ניתן לשלב ריהוט מעץ בצבע טבעי . הבעיה עם צבע שונה בחדר שלעיתים הוא משפיע על התאורה בחדר רצוי צבעים בהירים. אלון

naamamushki

New member
עוד המלצה

אני הייתי עושה ציור קיר גדול - על בסיס של צבעים מאוד בהירים - לדוגמא ציור נוף עם הרבה שמיים... זה נותן לך תחושת מרחב וגם לא יוצר תחושה של חדר קטן מה שצבעים חזקים עושים. תשתמשי בכחולים בהירים, ירוקים בהירים... כמובן שכל ציור שאת אוהבת יכול להיות נחמד. ועוד רעיון... ציירי מסגרת של חלון ובתוך המסגרת שוב איזו תמונת נוף מעניינת - ככה גם תוכלי "להשקיף" למקום שאת אוהבת ולשנות אווירה וגם לא תקטיני את החדר. בהצלחה ו... תצלמי לנו את היצירה במהלך וכמובן בסוף (מה שלא תהיה) שנוכל להשתתף איתך...

למעלה