צריכה עזרה

vered 1

New member
צריכה עזרה../images/Emo92.gif

הי בנות תעזרו לי עם מקומות לארועים, למשל איך אני מתאמת עם המקום? אתן מכירות אולמי ארועים טובים באזור נתניה, קיסריה?

omha

New member
איזור נתניה הוא מלא בכל טוב

באזור נתניה כמעט ואיפה שתסתכלי יש לך גני/אולמי אירועים. אבל לפני הכל.
. את במקום הנכון לקבלת עזרה. את יכולה לעשות שימוש בחיפוש + חיפוש מתקדם ולמצוא הרבה מידע על מקומות באזור נתניה ומקומות בכלל. מה שאני עשיתי כדי למצוא מקום - אני מתחתנת בארץ כנען - שזה בהחלט באזור נתניה - היה להכנס לאתר מתחתנים ושם לחפש מקומות עפ"י האזור. לאחר שהסתכלתי ברשימה שאלתי אנשים, על מה שנראה לי ועשיתי חיפוש לפי שם המקום. אם דיברו עליו בפורום זה יצוף. אם לא תשאלי אולי יש משהו חדש להגיד עליו. מעבר לכך צירפתי לא מזמן שאלון למציאת גן אירועים (מה צריך לשאול) תחפשי ואם לא תמצאי תגידי לי אני אשלח שוב. דרך אגב באזור נתניה יש את ג´ילת, פארק יקום, גן השיקמים, שדות, שרונית, קו האופק ועוד רבים וטובים - הכל תלוי בתקציב ובסגנון. בהצלחה - זה לא כל כך מסובך כמו שזה נשמע (אם אני עשיתי את זה כל אחד יכול)

אתי@

New member
נכון מאוד ../images/Emo70.gif העצות של אומהה נכונות

ביותר
אני אהבתי באזור בית ליד את גני שרונית, מקום יפה ואיכותי. יש גם את גן הפקאן שהוא מקום יפה. את האוכל פחות אהבתי אבל ייתכן שזה לא קייטרינג חובה (מלח הארץ).

omha

New member
ארץ כנען - גני כנען זה מקום אחר

ארץ כנען זה גן מקסים בסמוך לצומת בני דרור. אני התאהבתי בו מיד. מעבר לעובדה שהגן מקסים יש לו מספר יתרונות:
יש אפשרות לקומבינה של המקום + קיטרינג + שירותי בר + עיצוב (מה שחוסך הרבה כאב ראש ומצלצלין - וזאת מבלי להתפשר על איכותם של נותני השירות)
המקום הוא גן מקסים אך הישיבה והריקודים הם על משטח מרוצף - בעייני זה נוח יותר מהדשא.
במקום יש מערכת סאונד שמאפשרת לדבר ליד השולחנות ולרקוד בטירוף ברחבה.
התוספת לתאורה ממוחשבת היא נמוכה יחסית לשאר הגנים (250$)
הצוות עימו אנו נעבוד עד ליום החתונה מקסים וממש מבין עניין. זהו, אני מרגישה כמו פרסומת מהלכת אז אני אפסיק. מה שחשוב לזכור כשאת מקבלת המלצות, זה לבחור בהמלצות לפי מה שמתאים לך ולבן זוגך. לתקציב ולאופי

dorlim

New member
הבהרה - ארץ כנען נמצא בצומת דרור

גני כנען - בצומת ביל"ו. אני מאמינה שרצית פרטים על ארץ כנען. תקני אותי אם אני טועה.

הילית*

New member
השאלה אם זו חתונת קיץ או חורף

אני יכולה להמליץ לך על מקום אחד שבו הייתי לפני שנה- מול הים בקיסריה והיה נהדר. לגבי תיאומים- תשבו אתם ותחשבו על פי המלצות איזה מקומות נראים לכם ותתחילו להרים טלפונים וכך תעשו את הסינון הראשוני. מה שאני מציעה לכם לקבוע מבחינתכם כללים לסינון הזה- למשל כשרות, מקום ללא קיטרינג, למשל מחיר וכד´ בהצלחה!

*שיר

New member
באזור הזה יש המון מקומות

באמת יעזור אם תתמקדי ותגידי איזה סוג של מקום את מחפשת - לכמה מוזמנים, לאיזו תקופה בשנה ואם אתם מחפשים גן או אולם. כמושאמרו קודם באתר מתחתנים אפשר להוציא רשימה מצויינת של מקומות, ואז צריך פשוט להתחיל להרים טלפונים למקומות ולקבוע. אני יכולה לתת לך המון המלצות לחתנות קיץ, כי אנחנו התחתנו באזור חדרה וביקרנו הרבה גנים ומקומות פתוחים: אני קודם כל ממליצה בחום על הגן שלנו "אגדת דשא" בקיבוץ משמרות. ועוד:
ביער בחדרה
מכמורת
שדות ים : על הים ו- מול הים
בוסתן בראשית
ליד הנחל
מקום בטבע
ברג´ בנימינה

omha

New member
מצורף השאלון שיכול לעזור גם בסינון

ראשוני - לשאול בטלפון שאלון קריטיות שבגללן תקום ותפול החלטה. וגם בסינון הסופי - מלאו את השאלון בכל מקום שתבקרו בו וכשתשבו לקבל החלטה כל הפרטים יהיו לפניכם לצורך השוואה.

שמופית

New member
אני יכולה להמליץ לך

על הטירה בגעש, שם אני מתחתנת עוד חודש ו-3 ימים
חוץ מזה, יש גם בסביבות אבן יהודה את מנ-גינות ואת הגן הקסום שהוא מקום ממש מקסים. ויש גם את המנחת בעין ורד שהוא נחמד ואינטימי יותר.

שירונה

New member
חוות רונית

אם אתם מתכוונים להתחתן באביב-קיץ, זה מקום מדהים לחתונה בחוץ. אנחנו מתחתנים שם בסוף מאי.חלק מהמשפחה ומהאורחים שלנו הם מאזור נתניה-רעננה וכד´, וחוות רונית ממש קרובה לשם.

למעלה