צריכה עזרה

MoRoSH11

New member
צריכה עזרה

יש לי עור פנים בעייתי (פצעים, הרגשת אי נקיון כזאת ועוד) מה אפםשר לעשות כדי לעזטר לו להראות יותר טוב, מה לשים אליו? אין לי הרבה זמן בבוקר להתארגן תודה

אשמח לענות לך

אבל לפני זה אשאל אותך - מהי שגרת הטיפוח שלך ? ובנוסף, הייתי ממליצה לך גם לשאול בפורום טיפוח

lady mika

New member
בגדול יכולה להמליץ

על סידרת 'נורמה דרם' של וישי. מצטרפת להמלצות של 'אחות שלו'.

Alleycat74

New member
גם סדרת אוליגו של וישי. בכלל וישי ../images/Emo99.gif

לא מחליפה אותם בעד שום הון שבעולם. שווים כל פרוטה!

צונית

New member
מורוש...

כדי שהעור יתחיל להשתפר את חייבת לסגל לעצמך שגרת טיפוח מסויימת. גם לי אין הרבה זמן להתארגן בבוקר (מה אני אעשה?! מעדיפה עוד עשר דקות שינה על עשר דקות התארגנות...) אז אני פשוט דואגת להכל בלילה. מה זה אומר? סבון פנים! הדבר הכי חשוב, אני יכולה להמליץ לך על הסבונים של CLEAN & CLEAR, כל פעם אני קונה אחד אחר ותמיד אני מרוצה. בערב תוך כדי מקלחת או ממש לפני השינה להעביר שפשוף על הפנים. שניה לפני שנכנסים למיטה- מי פנים! (האהובים עליי הם גם של CLEAN%CLEAR), פד קוסמטי (רואות?? למדתי איך קוראים להם!
) ספוג במי פנים, להעביר על הפנים, מנקה אותם ממש טוב שניה לפני שנרדמים. מסכות/פילינגים למינהן- אני חושבת ששווה להשקיע פעם אחת בשבוע (אני עושה את זה בשבת) על מסכה או פילינג. 5 דקות, זה כל מה שדרוש, ומרגישים בהבדל. (אני מאוד אוהבת את המסיכה והפילינג של HLAVIN. פילינג מדהים!!!). קרם לחות, מותאם לסוג העור שלך. לא ציינת אם את מתאפרת, אני אניח שלא. אז קרם לחות את יכולה להניח לפני השינה, וגם בבוקר אם את רוצה, זה לוקח בדיוק עשרים שניות. בהצלחה!

gingit6

New member
חשוב לעשות את התהליך גם בבוקר, לא?

פעם שמעתי שיש אחרי הלילה מן שכבה שמנונית על העור, ולכן חשוב לעשות את תהליך השלבים גם בבוקר. לא יודעת אם זה נכון. זה באמת לוקח כמה דקות ולדעתי משנה את ההרגשה הכללית ומראה העור. התחלתי באחרונה להשתמש בקליניק ואני ממש ממליצה. מי פנים יכול להיות מוצר דיי ארגסיבי אם העור שלך עדין, ובקליניק יש להם דרגות "אגרסיביות" (אני לקחתי מספר 1 וגם זה נותן לעיתים הרגשה עיקצוצית). בקיצור, ג'ל ניקוי--> מיי פנים --> קרם פנים עם לחות טובה ואת מסודרת. לניטרוג'ינה יש ג'ל ניקוי עם גרגירים (DEEP CLEAN אני חושבת) והוא ממש נחמד כמה פעמים בשבוע לגירגור סמי-עמוק.

Alleycat74

New member
טיפוח בסיסי ומהיר

סבון פנים טוב (נוזלי!!) - אני מעדיפה של וישי (סדרות נורמדרם או אוליגו מעולות לעור צעיר), קרם לחות טוב ופעם בשבוע או אפילו פעם בשבועיים מסיכה טובה. בבוקר את שוטפת פנים, נכון? אז לפני או אחרי שאני מצחצחת שיניים אני פשוט שוטפת את הפנים עם סבון הפנים (צריך ממש מעט ממנו כדי להקציף היטב) ושמה קרם לחות וזהו. לוקח פחות מ-5 דקות. בערב לפני השינה אותו דבר. לי אישית יש גם סבון ניקוי עם גרגרים (סבון פילינג) של נורמדרם של וישי ואני משתמשת בו פעמיים בשבוע או יותר אם צריך (לפי ההרגשה - לפעמים כמו שאת מתארת יש תחושה של "חוסר ניקיון". אני מרגישה שהפנים לא חלקות, שיש כאילו גרגרים על העור ואז ניקוי טוב עם הסבון הזה עושה עור חלק חלק!). במקרה שלי קרם הלחות שלי גם של וישי (אוליגו ירוק - לא שומני בכלל. יש גם ורוד שהוא כבר יותר ושומני יותר) אבל אם אין כסף (בכל זאת וישי יקרים) אז קרמים של לוריאל עושים את העבודה מעולה (נהגתי לשים בבוקר את ויזיבל ריזאלטס שיש לו מקדם הגנה 15 ובערב את הפי דרם שאין לו מקדם הגנה). באמת שלא צריך הרבה זמן או המון מוצרים בשביל טיפוח יומיומי וזה חובה, במיוחד בארצינו שטופת השמש ורווית האבק. בהצלחה!

בוקר טוב מורוש

ממליצה לך שני דברים עיקריים: 1.לעשות טיפול אצל קוסמטיקאית לפחות כל חצי שנה ! (אם את מהמרכז וזקוקה להמלצה בכייף) 2.להשקיע בעצמך 5 דקות בבוקר ובערב ולהשתמש ב סבון פנים+מי פנים+לחות חובה לעשות פעם בשבוע פילינג (אלא אם כן יש לך פצעים פתוחים) +מסיכת חימר (לי זה לוקח 4 דקות על השעון) היום יש מיליון חברות מצויינות ולא יקרות ולכל חברה שמכבדת את עצמה יש סדרה לעור צעיר/שמן. יש ללוריאל סדרה מצויינת (פיור זון) ולקרליין לא פחות. אם את רוצה לעלות בדרגת המחירים ממליצה בחום על קליניק-גשי לאחת מנקודות המכירה ותבקשי סבון פנים נוזלי, מי פנים מספר 2,ו ddmg. יעשה את העבודה. לעוד המלצות אשמח לעזור, שירלי.

בנוגע למה שאמרת על טיפול אצל קוסמטיקאית...

כל חצי שנה ? זה ממש הפרשים ענקיים. ההמלצה היא לעשות טיפול אחת לחודש או לחודשיים.

MoRoSH11

New member
אבל עברתי טיפולים אצל קוסמטיקאית

שהשאירו את העור עם מין צלקות כאלה

tokit

New member
אז זה הזמן להחליף קוסמטיקאית

לאחת שלא תפצע לך את האפידרמיס ושתהיה יותר עדינה.

tokit

New member
זה מאוד תלוי בעור

אם העור טוב, פעם בחצי שנה בהחלט מספיקה.

עדיף כל חצי שנה מאשר בכלל לא

לא כל אחת מסוגלת הן מבחינת זמן/נפש/תקציב ללכת לקוסמטיקאית כל חודש חודשיים. יש גם כאלה שלא זקוקות לזה. אני הולכת לקוסמטיקאית לטיפול כל 3-4 חודשים וזה מספיק לי כי העור שלי לא בעייתי.

MoRoSH11

New member
טוב פילינג לא בא בחשבון

בגלל פצעים, למרות שהם לא תמידיים תודה

foggy night

New member
ההמלצה שלי

אני אנסה ללכת על ההמלצות הזולות ביותר שאני יכולה לתת כי ברור לי שתצטרכי עכשיו המון מוצרים וודאי שלא תרצי בבת אחת להוציא סכומים גבוהים מדי... סבון נוזלי - לוראל בטיובה ירוקה (50 ש"ח) או רבלון בטיובה ורודה (60 ש"ח). אני אישית פיתחתי אלרגיה לפיור זון של לוראל. מי פנים - גרנייה בבקבוק ירוק. ריח מעולה ומנקה מצוין. (35 ש"ח) לחות לפנים - ניוטרוג'ינה אוייל פרי SPF15 (כ- 120 ש"ח ל- 118 מ"ל) או סבון של פעם פרחי בר (84 ש"ח ל- 100 מ"ל). בבוקר - מי פנים ואחר כך קרם לחות. לוקח יחד 5 דקות. בערב - סבון פנים, מי פנים וקרם לחות - בסדר הזה. מסכות - פעם בשבוע: 1. ג'ייד פילינג ללא גרגרים לעור עדין (90 ש"ח) 2. אהבה - מסכת בוץ לעור שמן (לא זוכרת מחיר) קודם שמים את קרם הפילינג, כשהוא מתייבש משפשפים את העור מעל הכיור, אחרי שירד הכל שוטפים את הפנים במים חמימים. מניחים מסכת בוץ ומחכים כ- 15 דק' עד שזה מתייבש. שוטפים במים חמימים. חובה לסיים במי פנים ואח"כ קרם לחות. כל המחירים שכתבתי הם מחירים מלאים ותמיד יש הנחות...

למעלה