צריכה עזרה .............

ליאם1000

New member
צריכה עזרה .............

אני בת 28 נשואה שנתיים ויש לנו ילד בן שנה . אני ובעלי מאוד אוהבים אחד את השני ומאוד נהנים להיות יחדיו ביחד וגם במשפחה שהקמנו הבעיה היא שבעלי לא יודע להתמודד עם דברים זאת אומרת אתמול קיבלתי עצבים עליו כי כבר לא יכולתי יותר הוא כל השבוע עובד מהבוקר עד הלילה ואנחנו לא רואים אותו ועד שהגיע יום שישי הוא דאג להגיע הביתה ב7 וחצי בערב וזה חירפן אותי פשוט גם אני אישה עובדת ואני עושה הכל הכל בבית אז לא מגיע לי שיום שישי הוא יבוא קצת ויעזור בבית ויבלה איתנו וגם היה ברור לי שביום שבת גם הוא לא יהיה בבית חצי יום לכן כל כך התעצבנתי . אז התחלתי לכעוס ולצעוק אבל הוא לא התיחס ישב בסלון וראה טלויזיה בזמן שאני מחורפנת ממנו . בסוף מה החליט בעלי לעשות פשוט לברוח הוא ארז את כל הדברים שלו ב5 תיקים ופשוט עזב את הבית !!!! כן הלך לגור אצל חבר .ושלא תגידו החיים בבית בלתי נסבלים הכל סבבה אם לא הייתי מקבלת את העצבים האלו ופשוט שותקת ובולעת רוק אז היינו עכשיו ביחד מבלים וצוחקים כאילו מה אסור לי לקבל עצבים מה אני לא בן אדם . ככה אתה הולך ומפרק את הבית ואת המשפחה .יש לציין שלפני 10 חודשים הוא גם ברח מהבית עם כל החפצים שלו והלך לגור אצל חבר וחודש לא שמענו ממנו בסוף בעזרת חבר מקורב שלי ושלו הוא הבין שהוא צריך לחזור ודיברנו והשתנתי בדברים שהוא ביקש וחשבתי שעלינו על דרך המלך. עכשיו אני לא יודעת אם הוא רציני או לא הוא כתב לי לפלאפון שנפגש בבית משפט ושאנחנו מתגרשים מה ככה כל כך מהר אתה מפרק בגלל עצבים של רגע למה אתה לא יושב לדבר איתי להבין למה כעסתי מה קרה לי ? אני לא יודעת אם הוא רציני או לא אני לא יודעת מה לעשות מה יהיה ממחר מתחיל שבוע חדש ואני והילד לבד פה בלי אבא . האם הוא רציני שהוא רוצה להתגרש ? או שהוא סתם מאיים להפחיד אותי שאני יבין בפעם הבאה לא להתעצבן?? מה לעשות ללכת אני ולהתגרש למרות שאני לא רוצה הכל בסדר איתנו אז לפעמים רבים אבל למה לברוח ולעזוב את הבית ??מה לחכות לו שיחזור עד מתי??נראה לי שהאגו שלו לא יתן לו לחזור אחרי שעשה רעש ועזב . בקיצור מצטערת על כל האורך פשוט אין לי עם מי לדבר ואני כבר בוכה מהלילה . מה לעשות????????

טוב שפנית, אנסה לתת לך כיוון לעשיה .

בעלך כועס ואינו יכול להתמודד עם עצמו ועם המשפחה ובחר לעזוב. יש אנשים שזו דרכם לברוח מהקושי שלהם. למרות הקושי הגדול שלך ואי הוודאות הייתי מחכה מספר ימים ולא יוצרת איתו קשר. את לא צריכה לחשוב כרגע על העתיד הרחוק, תתמקדי בהיום ובמחר ובימים הקרובים תארגני לך ולילד סדר יום עם חברים ומשפחה כדי שלא תרגישי לבד. ברגע רגוע שלך תתקשרי לבעלך ותבקשי לראות אותו מחוץ לבית, בבית קפה או במקום ציבורי אחר. תשאלי אותו מה הוא רוצה ותאמרי לו מה את רוצה ולפי התשובות כדאי שתלכו ליעוץ, לפחות פעם אחת כדי ליישר הדורים לגבי הכיוון של הזוגיות. גם אם יש כוונות פרידה, גרושין זה צריך להעשות בצורה מסודרת. הדפוס החוזר של העזיבה שלו את הבית מראה שאינו יכול להתמודד עם דברים מתוך הבית וזו סיבה נוספת להתייעץ וללמוד איך אפשר לפתור בעיות בינכם ללא עזיבה של הבית. אבל קודם אתם צריכים להבהיר אחד לשני את הרצונות, בלי טענות אלא לשתף אחד את השני. קשה יהיה לכם לעשות זאת לבד לכן מומלץ ללכת ליעוץ. מקווה שדברים יסתדרו טוב יותר עבורך.

ליאם1000

New member
אוקיי הבנתי אבל..

מה קורה שאחרי מספר ימים הוא עדיין לא מעוניין לדבר (מניסיון אני אומרת) הוא שומע את קולי ומנתק לי . מה עושים אז הוא מיום שישי לא בבית כמה זמן לתת לו ואם הוא עדיין מסרב לדבר מה אז לעשות ? בפעם הקודמת שהוא חזר הביתה זה היה בזכות תיווך של חבר שעזר לנו ולא אני ישירות דיברתי איתו כי הוא אחרי חודש לא הסכים לדבר .עכשיו לא נעים לי שוב לערב את החבר הזה אני מרגישה לא נעים

את צריכה לחשוב מה לך הכי נכון. האם את מוכנה

שכל פעם שהוא כועס יעשה ברוגז ויברח מהבית? כשאמרתי לך ליצור איתו קשר התכוונתי שלא כדי לשכנע אותו לחזור הביתה אלא כדי לעשות החלטה לגבי הזוגיות שלכם. תבקשי שוב את עזרת החבר בתיווך אם אינך מצליחה ליצור איתו קשר אבל בשביל להחליט יחסינו לאן. את לא צריכה להסכים ולקבל התנהגות כזאת, במסר לבעלך תאמרי שאת רוצה שתלכו ליעוץ. אם אין תגובה מצידו תבררי בנעמ"ת את זכויותייך ומה את יכולה לעשות מבחינה משפטית. זאת תהיה תקופה לא קלה אבל את צריכה לדעת איפה הדברים עומדים ולעשות החלטה לגבי ההמשך.

למעלה