צריכה עזרה....

A m e l y

New member
תקליקי על הכינוי של עצמך

תיכנסי ל"עדכון העולם שלי" ושם יש בצד "עוד על עצמי".תגללי למטה ושם יש חתימה...

../images/Emo207.gif ראיונות חדשים בנוגע לעונה השלישית..

אזהרה: הראיונות ספוילריים כמובן, אז מי שלא מעוניין שלא יקרא..
ראיון עם לורן כהן [בלה] וקייטי קאסידי [רובי] האם אלונה חוזרת לעונה השלישית? ומה יעשה ג'נסן בנוגע לזה? ראיון עם קריפקי על העונה החדשה

darklighter

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

גם במקרה שלהם הם נבחנו לתפקידים ההפוכים... אה ונחמד לדעת שלורן כהן (בלה) בריטית. ולגבי הראיון עם קריפקי כבר אמרתי בקומונה שמגרש ביתי עם מפלצות דווקא נשמע לא רע בכלל
בכל מקרה אני שמחה שהוא לא מתכנן מראש רומנים בין האחים ווינצ'סטר לבלה ורובי...הכי טוב שיחכה באמת ויראה מה הצופים חושבים...

Alarma

New member
החלק הזה בראיון מעורר בי קנאה עזה../images/Emo58.gif

Although Cassidy and Cohan had not met before the press tour, they said that they already have plans for a joint screening night to catch up on the show and are taking kickboxing classes together when they begin filming in Vancouver, Canada. "I think we need to be a united force there," Cohan said. "We've got some tough boys to fight." קלטו שתיהן יושבות צופות בעונה 1 ו2 של הסדרה נכנסות לקטע ואומרות אחת לשניה "הוו הוא חמוד בסצינה הזו" "אוי איזו סצינה חזקה" "איזה פרק טוב!" "אה מגניב ונראה אותם על הסט מחר בבוקר!!!!!!!!!!" גררררררררררררר! אני פשוט מדמיינת אותן רואות את הפרקים. LUCKY BASTARDS!!!

A m e l y

New member
אני איתך../images/Emo45.gif

העולם פשוט לא הוגן...
מניאקיות..=\

Alarma

New member
אנחנו גם נגד הבחורות הלא נכונות :)

מישהו אמר דניל האריס? סנדרה מקוי? HELLO? הן ב-פ-ו-ע-ל יוצאות עם שניהם :) האמת שהן חמודות אין לי שום דבר רע להגיד עליהן... ראיתי איזה קטע שראיינו את ג'ארד לאיזה תוכנית בוקר כלשהי והיא עמדה מאחורי הקלעים וחיכתה לו וצילמו אותה והיא חייכה ואז הוא הלך אחרי התוכנית וחיבק אותה ובלה בלה הם היו כאלה חמודים ביחד (זה איפה שהוא ביו טוב..... אני ממש לא זוכרת אבל איפה :( ) אז קיצר נגד סנדרה מקוי אין לי שום דבר רע. את דניל האריס לא יצא לי לראות ממש מעבר לסתם תמונות או צילומים בחטף של שניהם עוברים באיזה פרמיירה ביפן..אז לא ממש אפשר לראות את הדינמיקה בין שניהם, מאמינה אבל שהם זוג חמוד, ושהיא בטח אחלה בחורה. ומתוך קנאה אני אוציא את זה: אויש תמותו למה הייתן חייבות להיות במקום הנכון בזמן הנכון עם הלוק הנכון והעיסוק הנכון! (שחקניות) UFF!! :)

Alarma

New member
טוב מצד שני לא הייתי מתחלפת עם סנדרה מקוי

תסתכלו מה כתוב שם בפרטים עליה http://www.imdb.com/name/nm1139541/bio בד"כ העובדות ב IMDB נכונות כתוב שם שהיא איבדה את ההורים שלה ואת אחיה בתאונת מטוס טרגית OH MY GOD! זה אמיתי?!?! מסכנה.. וואו. גם כתוב שיש לה תואר בפסיכולוגיה ושהיא חברה ב MENSA, זה אומר אנשים, שהיא גאון :) טוב לא גאון ברמת איינשטיין אבל שהיא סוג של ברייניאק. וגם חבר שלה זה ג'ארד פדלקי, וואלה..טוב לפחות חלק אחד בחיים שלה מוצלח :) חבל שהחלק השני ממש טרגי...

Alarma

New member
הנה החלק של התוכנית בוקר עם ג'ארד

פה http://www.youtube.com/watch?v=vD1tBQUC20U וגם סנדרה שם כן כן כולם במצברוח טוב

darklighter

New member
צודקת../images/Emo70.gif ואגב דניל האריס משחקת את רייצ'ל

במגרש ביתי... ואאל"ט היא גם משחקת עם ג'נסן ב10 inch hero אז כנראה שהם הכירו על הסט של הסרט הזה... ואגב היא ג'ינג'ית- מה שאומר שלדנוש יש סיכוי
תמונה של דניל

Alarma

New member
האמת שהם הכירו הרבה הרבה לפני עוד בסרט

The Plight Of Clownana שזה היה הסרט שג'נסן עצמו היה חלק מהמפיקים והבמאים שלו וכמובן שיחק שם תפקידונים קטנים וגם דניל עצמה הבנתי שהיא יצאה עם הדמות הראשית בסרט הזה ושהם כולם שם חברים אחד של השני אז.. זהו. זה ותיק ההכרות ביניהם כנראה שרק לאחרונה זה נהיה ממש..רומן :)

חחחח עדי ../images/Emo6.gif יווו

הלוואי אמן אמן
תביאו אותו מולי ונראה תוך כמה זמן אני אגרום לו להתאהב בי..
חחח סתם... אוף היא יפה הדניל הזאת..
עזבו אני לא יודעת מה איתכן, עד שאני לא רואה הוכחה חותכת (ז'תומרת תמונה-סירטון, וידוי) שהם מודים שהם ביחד או רואים אותם בעת מעשה...אני לא מאמינה... כי שמועות תמיד יש..

Alarma

New member
הייתה הוכחה מהסרטונים היפנים האלה שרואים יפני

מדבר והם חולפים ברקע ביחד..באיזה פרמיירה נראה לי שאת שמת את זה בקומונה שלו לא? :)

זה לא הוכחה חותכת..../images/Emo3.gif

אולי היא סתם ידידה שבאה איתו... אני מתכוונת לתמונה שלהם ממש ממש קרובים או לוידוי מג'נסן: "כן דנה זה נכון, אני יוצא עם דניל...זה רק בגלל המרחק הגדול בינינו..ברגע שתוכלי לבוא לקנדה אני זורק אותה לזבל"... סבבה ג'נס?

למעלה