צריכה עזרה

rc1000

New member
צריכה עזרה

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון, ואם לא - אודה על ההפנייה לפורום הנכון. הבעיה שלי היא כזו: לפני כחודשיים הכרתי גבר מקסים. אנחנו מאוד נהנים אחד בחברת השניה ואני יודעת שהוא מעוניין שהקשר ימשיך ויתפתח. אבל, למרות שהוא מקסים והכל באמת בסדר, אני לא מרגישה עניין בקשר הזה ומרגישה שעוד לפני שזה התחיל זה כבר חונק אותי. אני רוצה להגיד לו שזה לא כ"כ מסתדר עכשיו, אבל לא יודעת איך לעשות את זה. כי אין בעיה אמיתית. פשוט לא מתאים מבחינתי. איך כדאי להגיד לו את זה בצורה הטובה ביותר (ולא אגיד כדי שלא ייפגע, כי ברור לי שהוא ייפגע). תודה מראש,

Vdrums

New member
לא צריך בעיה או ריב כדי לסיים קשר,

שלא מרגישים פרפרים או לא מרגישים נוח ולא משנה מאיזה סיבה, צריך לחתוך. כולה חודשיים, זה לא שאתם שנים ביחד. תגידי לו שאת מצטערת אבל את לא חושבת שזה מתאים, פה יכולה להתאים גירסת ה"זה לא אתה זאת אני" הידועה לשימצה

צאצי

New member
תראי...

אני לא מכירה אדם שברגע שאומרים לו שלא מעוניינים בקשר איתו הוא לא נפגע אבל אין מה לעשות אי אפשר לחפות קשר על אדם קחי אותו לשיחה תאמרי ל תראה לפני שיהיו לך ציפיות חשוב שתדע שאני לא מעוניינת בקשר רציני אלא בקשר ידידותי בלבד

זמשוש

New member
ובשיחה הזו הוא יענה לה

"זה בסדר..לא צריך קשר רציני... אין לי בעיה גם עם רק סקס...יותר טוב אפילו..."

magenta73

New member
בעדינות....

להיפגע הוא יפגע, אין מה לעשות. הוא רוצה ואת לא. פשוט תדברי בעדינות ובאמפתיה. תעשי את ה"מכה" קלה יותר.

זמשוש

New member
הדרך הכי עדינה היא פשוט

להגיד את האמת - שאת מגלה שזה לא זה בשבילך... אל תמשכי את הקשר רק כי לא נעים לך להגיד לו שזה לא זה. חבל על הזמן של שניכם.

למעלה