צריכה עזרה

cain and abel

New member
צריכה עזרה

נניח ואתם לפני שינוןי מהותי בחיים שלכם, האם הייתם מתחילים קשר חדש?

אוקיי....

שינוי מהותי כגון שינוי מקום עבודה או שינוי מהותי כגון ניתוח לשינוי מין ?

cain and abel

New member
לא הסברתי את עצמי טוב

שינוי כולל- מעבר דירה שיגרור אחריו שינוי מקום עבודה, פעילויות בזמן פנוי וכן הלאה

yogi125

New member
למה לא ?

כשהקשר חדש וגרים רחוק אין מחויבות למפגשים צפופים ,יש לך את כל הזמן לעצמך ולסביבה החדשה. ובנינו תמיד נחמד שיש מישהו ברקע שיגיע כשקשה או מרגישים בודדים.

magenta73

New member
כן, למה לא?...

כלומר, אולי לא הייתי מחפשת בכוח, אבל אם קרה המקרה ופגשתי משהו נחמד וכו'... אז למה לא? לא, אני לא יכולה להיות איתך בקשר כי אני עוברת דירה?!?... תחשבי על זה... איזו שטות זו לא להיכנס לקשר בגלל דבר כזה....

החלפת דירה זה שינוי מהותי, כאילו?

אני חשבתי כמו המודד לעצמו שהשינוי הוא שינוי מין, טיפול פסיכיאטרי, מעבר לארץ אחרת. מותק, תתחילי קשר חדש, מה הקשר בין מחט לתחת. מי יודע? אולי הקשר החדש יתאים לשינוי המהותי שלך? אה? אה?לא לוותר על הזדמנויות, לעולם.

orrin

New member
לא מסכימה איתך

אם היא גרה בחיפה ועוברת לגור באילת- זה לא ישפיע על הקשר? אם היא עובדת 6 שעות ביום ועוברת לעבודה של 12שעות ביום- זה לא ישפיע? אם היא עוברת מדירה לבד להורים- זה לא ישפיע? לא כל דבר אפשרי אפילו לא בשם מיצוי כל ההזדמנויות בעולם.

orrin

New member
בשבילה כן

וזה מה שמשנה. חומד- דעתך דעתי או דעתו של כל אחד לא באמת משנה. היא בוחרת לראות את השינוי כמשהו מהותי- אז כנראה שזה באמת כך בשבילה. וזה מה שמשנה- שמבחינתה מדובר בשינוי מהותי. זה כל מה שאנ י אומרת- שזה תלוי בנקודת המבט, ומבחינתה זה כך.

אבל אם היא מבקשת עזרה

והצעה אחת הדרכים היא לברר כמה באמת מהותי השינוי, וכך חלק מהלחץ בו היא נמצאת מתפוגג, לא?

למעלה