צריכה עזרה!!!

tamar two

New member
צריכה עזרה!!!

שלום חגית, אני גרושה 5 שנים ויש לי שני ילדים. כשנה יש לי בן זוג חדש והוא גרוש בלי ילדים. אנחנו גרים כל אחד בבית שלו ועד כה היה נעים וטוב לשנינו. בזמן האחרון יש רמזים ממנו שהוא רוצה שבהמשך נגור יחד. טוב לי איתו מאד אבל אני לא רוצה שנגור יחד כי יש לי בן מתבגר ולהכניס עכשיו גבר הביתה נראה לי לא מתאים כל כך. אני אוהבת אותו ולא רוצה לוותר על הקשר, מה עושים? איך שומרים על הזוגיות בלי לפגוע?

אני מבינה אותך וצריך למצוא דרך ששניכם תהיו

מרוצים. אם את חושבת שזה לא מתאים לך בשלב זה או אפילו בכלל אז את לא צריכה לעשות את זה. חשוב שתדברי עם בן הזוג שלך על זה ולא לתת לו לזרוק רמזים כאשר את לא מגיבה, חשוב שידע כבר את העמדה שלך בעניין. תשתפי אותו ברגשות שלך אליו ובאהבה שלך שאינה שייכת לזה שאת לא רוצה לגור איתו ולא משנה מהן הסיבות שלך. חלק מזוגיות במיוחד בפרק ב זה להיות רגישים לצרכים האחד של השני ולהבין. אני מאמינה שאם תהיי גלויה וברורה הוא יקבל את זה בהבנה.

tamar two

New member
איך הכי נכון?

אני חושבת שאת צודקת בזה שאני צריכה לדבר איתו על הנושא ולא להתעלם מהרמזים אבל אני חוששת משני דברים, אחד שהוא יפגע כי אם אנחנו זוג ואוהבים אז מתאים לקדם את הקשר ולעבור לגור יחד ודבר שני אני לא רוצה להפרד ממנו ואם הוא יעמיד את זה כתנאי אני בבעיה, מה את חושבת? תודה על התשובה.

אני חושבת שאת צריכה לעשות מה שנכון לך

ובלי פחד.בן זוגך ודאי רוצה שימשיך להיות לכם טוב ולא ירצה שתעברי לגור איתו מחשש שיפרד ממך אם לא. אם את יקרה לו אז לא יעמיד תנאים ויבין. אפשר לקיים קשר זוגי אוהב ומהנה גם כאשר גרים בנפרד וזה לפעמים אפילו טוב יותר.

למעלה