צריכה עזרה

צריכה עזרה

היי לכל מכורי על טבעי... אז כפי שאני יודעת העונה השלישית כבר אמורה להתחיל בסתיו... וכמובן אני הולכת להוריד אותה .. וכפי שאתה כותבים פה יש כבר פרק ראשון אבל אני לא מצליחה למצוא אותו. אז אשמח לקבל יותר פרטים מה שכן נקרא לי מוזר היה שקראתי שתהיה עונה 3 רק ב- 17 במאי 2007 אז בבקשה.. אשמח לקבל פרטים עדכנים דרך אגב למי שלא הוריד וראה את העונה השנייה שווה שווה שווה יש למה לחכות ביחוד לפרקים ל-2 הפרקים האחרונים

תיקון טעות

השעה 4 לפנות בוקר ואני כותבת פה אז תשכחו מכל התאריכים שכתבתי כי המוח שלי בדיליי פשוט תגידו לי מתי מגיעה העונה ה-3 בחו"ל שיהיה אפשר להוריד המון תודה

HagarStar

New member
הממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

קודם כל, אין לדבר על הורדות לא חוקיות בפורום :) הפרק הראשון של העונה השלישית שודר אתמול בארה"ב, לא 17 במאי ולא כלום, מה שאומר שאם תחפשי טוב טוב, יש מצב שתמצאי דרך להשיג אותו דרך החמור [או כל דרך אחרת]. אם יש לך סבלנות, חכי כמה ימים ובטוח תמצאי. או שאת תמיד יכולה לחכות שזה יגיע לארץ, אבל עם הקצב שהם יביאו את זה, את תראי אותה בסוף שנת 2009 O_O

מבקשת סליחה

לא ידעתי שאסור לדבר פה על הנושא הזה ולכן אני מבקשת סליחה כמובן החמור שלי הולך לעבוד קשה מאוד .. בהורדת פרקים אלה.. וכמובן שאני לא הולכת לחכות אחרי שראיתי את כל העונהה השנייה הסבלנות שלי מתפקעתתתתת

HagarStar

New member
של כולנו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אין אחד שלא חפרתי לו כמה אני מאושרת שהתחילה העונה השלישית XD

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

לא יודעת מאיפה קראת שהעונה מתחילה ב17 במאי 2007... אולי הצילומים התחילו אז...בכל מקרה זה התחיל השבוע
בינתיים ההתנצלות התקבלה
השתלבות מהירה ועל טבעית בפורום

רעותוש02

New member
../images/Emo207.gifאני מכירה שני ילדים לאחד קוראים

דין ולשני סאם זה אמיתי הם לא מכירים אחד את השני נכון מגניב?

Alarma

New member
זה לא כ-ז-ה מטורף יש דינים וסאמים בארץ :)

אם הם היו אחים הייתי אומרת שזה באמת מטורף אבל כיוון שדין זה שם נפוץ וגם סמי (למרות שבד"כ בקרב..זקנים יותר השם סמי נפוץ) אז..סתם משעשע אולי את צריכה להכיר ביניהם :) שיסתובב להם יחד דין וסאם

Alarma

New member
הא, קשה להעביר ציניות ברשת בצורה יעילה ../images/Emo9.gif

אני מניחה שהאייקון הזה-->
הוא הסימן הבינלאומי לציניות בפורום זה.. מזכיר לי את הבעלי חיים ב"מוש השור" (מי שנולד בתקופה ההיא בכדי לצפות בזה) אחרי שמוש היה מתעלל בהם והם היו עושים את הפרצוף הזה :) זה היה משעשע. אהמ, dont mind me. עולם האסוציאציות שלי דפוק.

HagarStar

New member
את רומזת שאני זקנה?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

גם אני ראיתי מוש השור 33>

Alarma

New member
אני רומזת שא-נ-י זקנה ושאת ראית כנראה את הש.ח

:) יש בינינו אחרי הכל הבדל של 10 שנים (בעוד חודש 11 שנה) (אם הגיל שלך בפרופיל נכון :) )

darklighter

New member
../images/Emo88.gifמוש השור שולט../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif

אין על הפרק עם המאוורר

darklighter

New member
דילן מכירה איזה 4 דין../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

והיא נעלמה מהפורום
כנראה היא מפחדת מספוילרים או משהו כזה...

למעלה